• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: jeeee, ty jsi skvelaa :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: nadhera, diky :-)

my se ted snazime dodelat posledni pripravy na Kocici prani, uz se zadavjai kocky, ale web je plne v rozkladu, tak mame trosku stres.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    plus tedy ještě zítra budu prodávat ve váš prospěch v rámci adventních trhů svoje věci ale tam s nějakou extra částkou moc nepočítám.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Zapomněla jsem vám říci, že ve Vodafonu jsem opět dneska pořádala Pečení pro neziskovky a vybíralo se mimo jiné i na 9. životů, na které se vybrala částka 8991,- Kč (která bude předpokládejme zdvojnásobena ze zdrojů Nadace Vodafone, pokud to schválí správní Rada). Tento týden vám doufám přijde ofiko zpráva z Nadace.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EDNA_JEDNA: ja se tam dnes nedostanu a holesovice vubec :-(

muzete nekdo jiny?
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    ENKATT: holesovice (vedle flex texu) po dohode celkem kdykoliv nebo mam dneska cestu na andela kolem pul sedmy vecer - muzu vzit s sebou
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EDNA_JEDNA: jisteze. odkud jsi?
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    Mam tady nejaky archivni granule (myslim ze brit), kterymi nase kocici mnaudamy opovrhuji, je toho tak pul igelitky - chcete?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jesteze stála jenom pade :-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak dekuji Devitce za pelisek-decku na parapet. Kdyz uz nam zrusili spaletova okna (fnuk!),tak nam aspon prodlouzili parapet a Vanessa ma kde sedet.
    Tak jsem koupila decku. A co myslite? Soucasne rozlozeni na parapetu byva: TV antena, Vanessa, decka:-DD
    Zkusila jsem i decku nahrat na topeni a pak dat na parapet a stale se pry lip sedi bez decky:-))))))))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MOUNTBATTEN: pohoda, tady nás bylo dost a hlavně, že to máš za sebou :-) tak doraz.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    uff, tak sem se ted vzbudila:-D, pardon, ze jsem nesla pomoct. Oknari to zvladli za den, ale ten bordel, tak jsme do noci vytirali a odpolko mne ceka druha sichta (vsude je vrstva prachu jako snih:-))) ) Tak se zastavim jen pozdravit a nakoupit:-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    IVANA_KRTEK: :))) ne, jen predtim vsichni byli na terase
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: paráda :o) jen teda nemáme k dispozici žádné takové prostory :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LENDULIK: v tom bytě se netopí? :o))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: super!!

Jinak ja se vcera v divadle ptala a nikdo nebyl proti hrat "zdarma", pro nas je to vzdy dobra "zkouska". Jen rejza rikal, ze by chtel zaplatit cestovny (tedy jedno auto s rekvizitama), nic vic. Toz otazka, zda pak z vstupnyho by neco zbylo:-) (fundus mame v karline)
    Casove vzhledem k tomu, ze nejsme schopni se shodnout na terminech, tak nejlepsi je pro nas streda, kdy mame zkousky, resp.v pristim pololeti budem vic hrat. Pripadne este patek.
    Technicky pozadavky jsou podium cca 5x6 (ale to rikal rejza, my herci jsme presvedceni, ze by to slo i v 4x5:-) ), kdyby bylo svetlo se zelenym filtrem na les a magnetak (zvuk) na podkres ptaku v lese, bylo by to idealni.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    RAINBOF: to delal Batul asi 5 let. a teď je to nejvíc party kocour :-)
    jako dukaz - https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/1461326_10202807713297588_575784346_n.jpg
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LENDULIK: jojo to je on. (a žil za skříní a následně za bednou pod stolem).
    On teda jako doteď utíká když se lekne (a že se leká pořád) ale už nás má rád.
    Taky se schová když přijde někdo na návštěvu.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    RAINBOF: pedlo ziju za linkou????? :-)) super!
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MOUNTBATTEN: ja bych to resila tak, ze ji pujcim na den nekomu na hlidani. Pokud zmeny tezce nese, bude sice stresovana taky, ale ty se aspon nebudes bat, ze ti zdrhne dirou ve zdi. A mozna to bude lepsi i pro ni, nez hluk od zedniku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam