• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BODY_SUIT: před chvílí mi to ta moje jmenovkyne poslala :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BODY_SUIT: hlavně ať už někdo od vás pošle kočky pod strom. :-) máte den a něco do začátku.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LANTHAL: ja myslim, ze s vasim pristupem budete mit u novyho sdruzeni taky brzo verne darce :-)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    tyjo, to se někdo má, přála bych si k vánocům taky takovýho šikovnýho sponzora :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    no to je prostě úžasný :o) díky moc
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    nakonec 10.800 takže mám velkou radost. pošlu to v pondělí.

plus vám cca 2.000 přijde ještě od Bára Kloudové. to je kolegyně, která prodávala svoje věci (klippa.cz) také ve váš prospěch.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tyyyjo

Kocici prani hlasi, ze web uz brzy bude.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: díky moc :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GHOSTDOG: ty jedeš jak drak, to málem vypadá, že za dva dny tvých akcí vyděláš skoro tolik, jako když poběží kočičí přání po tři týdny nebo jak dlouho :) supeeer :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    tak i trhy úspěšné. už ted mám vice než 6000.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    treba utery po paty?
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    ENKATT: tak ten andel je pro me uplne vpohode behem pristiho tydne po domluve celkem kdykoliv - rada vyjedu s granulema vstric;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EDNA_JEDNA: to je pro me uplne mimo. Ja ted budu stihat jen Andel az do konce roku.
    Cekam co ostatni...
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    ENKATT: ev patek v 7 vecer invalidovna, nebo to muzu premistit k vyzvednuti do dejvic;)
    BRINA
    BRINA --- ---
    GHOSTDOG: jeeee, ty jsi skvelaa :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: nadhera, diky :-)

my se ted snazime dodelat posledni pripravy na Kocici prani, uz se zadavjai kocky, ale web je plne v rozkladu, tak mame trosku stres.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    plus tedy ještě zítra budu prodávat ve váš prospěch v rámci adventních trhů svoje věci ale tam s nějakou extra částkou moc nepočítám.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Zapomněla jsem vám říci, že ve Vodafonu jsem opět dneska pořádala Pečení pro neziskovky a vybíralo se mimo jiné i na 9. životů, na které se vybrala částka 8991,- Kč (která bude předpokládejme zdvojnásobena ze zdrojů Nadace Vodafone, pokud to schválí správní Rada). Tento týden vám doufám přijde ofiko zpráva z Nadace.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EDNA_JEDNA: ja se tam dnes nedostanu a holesovice vubec :-(

muzete nekdo jiny?
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    ENKATT: holesovice (vedle flex texu) po dohode celkem kdykoliv nebo mam dneska cestu na andela kolem pul sedmy vecer - muzu vzit s sebou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam