• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: co si to udelat v excelu a pokud je to potreba, tak do wordu pak vykopirovat? staci v excelu napsat do bunky 1.1.2015, do dalsi 2.1.2015 a pak roztahovat pres dalsi bunky, az se dostanes do 31.12.2015 (samozrejme nemusis najednou, da se po jednotlivych mesicich). pro jistotu vzdy, kdyz to doroztahnes, objevi se ti u praveho dolniho rohu takovy klikaci ctverecek, kde si muzes i rict, ze chces jen pracovni dny, vsechny dny atd. tak se tam podivat, ze mas zvoleny vsechny dny.
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: tech typu kalendaru je tam vice, me osobne se nejvice libil ten po mesicech:)
    KIA
    KIA --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ENKATT: nepomohlo by ti tohle?
    To jsem pouzivala, kdyz jsem delala kalendare pro kamarady
    Svátek Česko - Gregoriánský kalendář 2014 - Calendar.sk
    http://calendar.zoznam.sk/index.php?fLang=cz&fName=cz
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pls pomoc :-)
    potrebovala bych ve wordu rozpis dni podle mesisu na pristi rok - zkratka takovou sablonu pro kalendar.
    nemuzu vygooglit, je to na nas kalendar
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: :o))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAMARIX: Na hygieně je přes léto nějaký kočkomilný brigádník, tak razítkuje, dokud může, no. :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo jo - bude jich ted hodně asi. tak uvidíme jak se udrží a jaké to v nich bude. My jsme každopádně byli osloveni touto na Praze 3 a v pátek se tam jdeme podívat
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Se s tím nějak roztrhl pytel. :-) Každopádně super. :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: :o)
    Moje kočka : Aktuality : V Praze se otevře nová kočičí kavárna
    http://www.moje-kocka.cz/aktuality/v-praze-se-otevre-nova-kocici-kavarna-626.html
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Co říkáte na tohle - https://www.hithit.com/cs/project/683/kocici-kavarna-coffeecat ? Třeba by byla možnost spolupráce, pokud už někoho nemají..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KAPPA: psala sem ti predtim do mailu - posta
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    mmch taky jméno od původního majitele
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Čičík má 6,5 :)) a misku si umí pohlídat :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    EVILMIND: kolem 5 kilo jenom myslím.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: kolik to vazi? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tohle mega zvire, za ktery se schovavam napadlo jednu hodnou pani naucit na jmeno "muj zlaty nynynek" , kupodivu mi to k nemu docela sedi :-)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LEFTY: nevim jak s casem. poptam. a kdyztak mam sousedku z kosir, ktera se mi stara o moje a depozitni, kdyz cestuju ...ma vyhodu. je ted nezamestnana, tak tu vzdy pobude pekne dlouho a vsechny pomazli.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Ahoj, postuju to do víc kočičích klubů ,ale tady si dělám největší naděje :-)
    Jedu od 16.7. do 3.8. pryč a nemám zatím vyřešeno starání o kočky. Nejsem moc nakloněnej někam je převážet (nebo je dávat do nějakýho hotelu). Nejraději bych někomu dal klíče, aby za nimi obden nebo každý třetí den zašel (na Radlickou), nakrmil je, vykydal :-) a trochu je taky pomazlil, že jo. Nemohla by se toho ujmout některá z kočičích tet z Devíti životů? Nechci to zadarmo, a měl bych klid že se stará někdo, kdo o kočkách něco ví :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nemohl by někdo zítra odpoledne cca do čtyř přesunout pět krabic kapsiček z Klamovky na Kavalirku? je to hodnotný dar, ale nebudeme mit auto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam