• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no to je mi jasné, jenže úložný prostor je fakt problém, zkusím se zeptat na jednom místě
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    :o)) hledáme spíš někoho, kdo by se toho ujal - zorganizoval - dovezl odevšad věci a pak je zase někam uložil. ideálně někdo s vlastním úložným prostorem a autem. protože ted je to rozstrkané na mnoha místech. nejen v Praze. Třeba já mám doma 2 ikea tašky plné oblečení a krabici doplňků :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: my právě kupu věcí máme taky a není čas a prostor :-(
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Ahoj, děláte pořád ještě second hand? Měla bych kupu věcí ...
    BRINA
    BRINA --- ---
    aha
    tak ja to cist nebudu :)))
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Jojo, ta fenka mi přišla fakt dost děsivá.. :-( To prostě nepochopíš, čím některý lidi myslej.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: ty jo některý ty zveřejněný inzeráty jsou fakt děsivý :o( taky jsem nečetla celé. ale bohužel jsem si přečetla ten vzkaz z fb, jak nakrývali fenku a to hned tak nezapomenu - bohužel :o(
    Je super, že to někdo takhle sepsal - jenže kde to zveřejnit, aby to viděli všichni, že? .o/
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Vám všem samozřejmě naprosto známé a jasné, leč tu http://www.protivna-blondyna.cz/ velice pěkně sepsané, takže ideální pro sdílení a další osvětu. Mně se z topho udělalo lehce mdlo, tak jsem to ani pořádně nedočetla.. :-(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Jasně, díky moc. Můžu i někam dovézt, resp. říct mužovi, ať doveze.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: my potřebujeme spíš ty nový jenom do tomboly. bazárkový věci máme v takovém množství, že to není kam dávat :-))) nadhodím, zda se někdo z dobrovolníků ozve
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ty taky, plus použité knihy vyřazené z mojí knihovny (česká a anglická beletrie).
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KALENDÁŘ DEVÍTI ŽIVOTŮ NA ROK 2016 V PRODEJI

Kalendář, jehož hvězdami jsou opět naše kočky stojí 200 korun, je ve formátu A3 a veškerý zisk z jeho prodeje je určen na veterinární péči o devítkové kočky. Objednat si ho můžete u mě v poště :-)

ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: bude, jen malo nas a prace moc. mam ale pocit, ze jedna nase obcasna pomocnice bydli relativne blizko tebe.
    to jsou zase ty nove knizky, kterymi te "uplaceji" vydavatele?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Melduju, že ještě pořád mám toho housera - minimálně dvě krabice knih, oblečení, dalších užitečných předmětů. Bude bazárek?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    njn
    tak at reje
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam Homolkova uz neví jak by se vykroutila z aktuální aféry s letákem, tak začala rejt do Devítky...

https://www.facebook.com/.../a.1428519800795394.1073741827.1427529594227748/1490654621248578/?type=1
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ok, zatím to dám stranou v krabici, po létě se připomenu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: pres leto mame nejaky akce, ale bazarek zatim zadny
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zdravím - vytřídila jsem šatník, nebude výhledově nějaký bazárek? Nebo je přes léto mrtvo?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    ENKATT: Díky:-) Mrně mi to naštěstí usnadňuje alespoň tím, že s chutí žere, tak to snad zvládneme:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam