• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    MARKYSHA: Omlouvám se, že odpovídám za holky, ale v záhlaví je odkaz na transparentní účet Devíti životů, tam si můžeš zkontrolovat, že peníze chodí v pořádku, já tě tam našla:-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Ahoj já jsem virtuálně adoptovala Kouli a posílám jí měsíčně peníze (Markéta Faltová), ale nejsem tam uvedená na stránkách, chodí vám peníze v pořádku? Chtěla jsem dotaz podat na stránkách, ale nejde to odeslat.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dík :-)
    (to info o wordpressu tam pak nebude)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: líbí se mi :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: dík, ještě se dodělává pár věcí a eshop je v testovacím provozu
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Super! Moc krásný to máte. :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Dens jsem spustili nový web :-)
    Devět životů – Další web používající WordPress
    http://devet-zivotu.cz
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: No právě :-(, tenhle podnik mě napadl, protože znám obsluhu i majitele, ale přesně, převážet to jednou měsíčně tam a zase zpět...
    jezdím do Prahy za prací v úterý ráno a ve čtvrtek odpoledne zase mizím na moravu ( bydlím až ve vesnici za Slavkovem .-)), tudíž jsem tu dva večery a z toho jsem jeden totálně mrtvá, protože z moravy vyjíždím ve 4:30...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: to bychom byli tam, kde jsme začali :o( musí být možnost to nechat přímo v tom podniku. Jako to bylo třeba v Propagandě nebo v Czech Innu. ale díky moc, že hledáš.
    Já myslela, že už jsi nadobro v Brně :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    problém je spíš s převozem, nevím, jak vyřešit to ten jedno měsíční převoz z motola a zase zpět.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BRINA: tam je přímo nekuřácký prostor, který je permanentní
    BRINA
    BRINA --- ---
    GENEVIEVE: díky za tip, nekuřácký večer by určitě byl vhodnější
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BOUCNER: úterý asi lepší, to je Elysium i nekuřácké :-)
    BRINA
    BRINA --- ---
    :))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    tak ještě nejásejte, slečna bydlí na motole, musíme to promyslet
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    tak jo, je to http://www.cafebarelysium.cz/ a domlouvám se na podrobnostech, slečna by klidně uskladnila veškeré věci u sebe doma, protože se tam téměř nevyskytuje a jednou měsíčně po dohodě, když tam nebude žádná plánovaná akce, bychom se tam zjevili a mohli roztáhnout krámek. Pokud by to bylo úterý večer nebo středa večer, tak bych klidně mohla a ráda, ostatní večery jsem mimo Prahu nebo na cestě pryč.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no možná ho mám, je to u IP pavlova, jak budu vědět víc, tak napíšu
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ideálně najít místo, kde bychom mohli jednou za čas (třeba jednou měsíčně) blešák udělat a mezitím by tam ty věci mohly zůstat :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no to je mi jasné, jenže úložný prostor je fakt problém, zkusím se zeptat na jednom místě
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    :o)) hledáme spíš někoho, kdo by se toho ujal - zorganizoval - dovezl odevšad věci a pak je zase někam uložil. ideálně někdo s vlastním úložným prostorem a autem. protože ted je to rozstrkané na mnoha místech. nejen v Praze. Třeba já mám doma 2 ikea tašky plné oblečení a krabici doplňků :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam