• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: o co jde? mne to nic nerika, jen mam v kolovratech kamaradku :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    mam dotaz k aktualni veci - Kolovraty. Bydlime kousicek, tak klidne dovezem nejake krmeni nebo tak. Cetla jsem, ze Devitky jsou do toho zapojene. nekdo do zprav?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: konkrétně: DATUM PŘIJETÍ 10.11.2014

ale nějakou dobu byla v léčení po příjmu
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: :-( rok? To mě mrzí. Já až mi dožijou psiska, tak mám v plánu si pořídit handikepované kočky, už jsem jednu bábinu na dožití měla, ale to jsem měla jen jezevčíka, který má kočky rád.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: je u nás hodně přes rok a i když byla do prosince zdravá, tak zájem o ní nebyl (1x volal pán, že ji chce a druhý den by přijel, jen to ještě dořeší s rodinou a už se neozval, pak 1x moje kámoška, ale tý to neprošlo u rodiny). přitom si jí dost lidí oblíbilo, má celkem fanclub, má nejvíc virtuálních dárců a lidi jí posílají i mimo virtuálku. tak já jí taky skoro denně vařím maso, neb dietní konzervy jí nejedou - kočka má krůtí, kuřecí, občas hovězí...s přílohou a léky na podporu funkce ledvin. špatně se tu rozhodně nemá, smí mi občas zfackovat i moje kočky, když se v posteli nedohodnou kdo kde spí.
    já bych jí ráda dala někomu na dožití jako single kočku, jenže dávej kočku s tím, že má dietu, nejspíš se bude její stav zhoršovat a veterina nebude levná a kočka má před sebou max rok.
    no spíš nechápu, že se nám ji nepodařilo předtím umístit. je sice obyč černá ne moc atraktivní, ale takových už jsme umístili...navíc s tou naprosto skvělou povahou, ničeho se nebojí, je zábavná a svoje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: Je nějaká šance, že se umístí? Kdyby to šlo, tak už je u mě. Ale vlčák by jí neakceptoval. Je mi sympatická,já jsem taky taková koule:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ...hlavně teď tam byl hrozný chaos s milionem v.s. kvůli kočičímu přání.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: Ahoj, dík za Kouli :-) - je u mě a teď začala dokonce přibírat, i když kolabující ledviny jsou prostě blbá diagnóza. v pátek jsem zrovna koukala na účet a objevila dva nový dárce na virtuálky, tak jsem je doplňovala - takže teď připíšu i tebe:
    Koule – Devět životů, o.p.s.
    http://devet-zivotu.cz/kocka/koule/

on když nám dárce nedá vědět, tak to snadno přehlédneme. jinak pokud bys chtěla potvrzení o daru, pošli nám kontaktní údaje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HELLEJU:
    Dík, to jsem nevěděla.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    MARKYSHA: Omlouvám se, že odpovídám za holky, ale v záhlaví je odkaz na transparentní účet Devíti životů, tam si můžeš zkontrolovat, že peníze chodí v pořádku, já tě tam našla:-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Ahoj já jsem virtuálně adoptovala Kouli a posílám jí měsíčně peníze (Markéta Faltová), ale nejsem tam uvedená na stránkách, chodí vám peníze v pořádku? Chtěla jsem dotaz podat na stránkách, ale nejde to odeslat.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dík :-)
    (to info o wordpressu tam pak nebude)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: líbí se mi :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: dík, ještě se dodělává pár věcí a eshop je v testovacím provozu
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: Super! Moc krásný to máte. :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Dens jsem spustili nový web :-)
    Devět životů – Další web používající WordPress
    http://devet-zivotu.cz
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: No právě :-(, tenhle podnik mě napadl, protože znám obsluhu i majitele, ale přesně, převážet to jednou měsíčně tam a zase zpět...
    jezdím do Prahy za prací v úterý ráno a ve čtvrtek odpoledne zase mizím na moravu ( bydlím až ve vesnici za Slavkovem .-)), tudíž jsem tu dva večery a z toho jsem jeden totálně mrtvá, protože z moravy vyjíždím ve 4:30...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: to bychom byli tam, kde jsme začali :o( musí být možnost to nechat přímo v tom podniku. Jako to bylo třeba v Propagandě nebo v Czech Innu. ale díky moc, že hledáš.
    Já myslela, že už jsi nadobro v Brně :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    problém je spíš s převozem, nevím, jak vyřešit to ten jedno měsíční převoz z motola a zase zpět.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BRINA: tam je přímo nekuřácký prostor, který je permanentní
    BRINA
    BRINA --- ---
    GENEVIEVE: díky za tip, nekuřácký večer by určitě byl vhodnější
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam