• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    Souhlas, mě by se Merlin líbil, připomíná mi mýho kocoura. Ale píšete že je zvyklý na kočičí společnost. S tetou by byl sám. Ale rozhodně ho navrhnu do výběrového řízení...
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    ENKATT:
    CERNY_KOCOUR: Potvrzuju, mám ho doma! A ráda přenechám :-) Je hrozně milej, asistuje u všeho a večer se válí na gauči a vyvaluje břicho k pomazlení.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    CERNY_KOCOUR: počkej a co Merlin? Ten je božský.
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    Tláča je krásná, ale je to kočka, ne? Obávám se že teta by radši "kluka". A asi nejraději co nejdřív. Čekat 14 dní až vyleze třeba ten černý kocourek z karantény, to nevím jestli vydrží. Ale ještě to proberu s našima, kteří se úkolu sehnat to správné zvíře ujali, a ukážu jim co máte v nabídce. Třeba se nechají zlákat i nějakou kočičí slečnou.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    CERNY_KOCOUR: ten je rezervovaný, má za pár dní odcházet. viděla jsi Tláču? Už je mazel, když není mezi cizími lidmi.
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    koukala jsem na vaše stránky. Co třeba Rohlíček? Vypadá moc mile...
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    IVANA_KRTEK:
    a ještě nějaká alternativa? Aby měla teta pocit, že si může vybrat? :) a je ten kocour mazlivý?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CERNY_KOCOUR: tak "na skladě" by byl pětiletý kocour co je u teď u jedné paní. má komplet veterinu. k mání cca za 14 dní. kocour je černý krátkosrstý a další kočky moc nemusí. v neděli ho nabíráme na karanténu do Hospozína :) pak to bude na domluvě s Alčou - info@devet-zivotu.cz
    ok? :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CERNY_KOCOUR: poradíme se a napíšeme :))
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    Zdravím své nejoblíbenější dodavatelky koček. Měla bych pro vás úkol. Mojí tetičce umřel stářím kocourek. Je sama a těžce to nese, byl to středobod jejího vesmíru. Potřebovali bychom jí co nejdřív najít nějakou náhradu. Viděla bych to na kocoura, 2-5 let, hodně mazlivého co nepotřebuje další kočky ale vystačí si s milující paničkou. Bude žít v rodinném domku s možností výběhu do zahrádky v případě zájmu, ale kdyby byl čistě jen bytový, tak vůbec nevadí. A bude se mít jako v ráji, to garantuju.
    Ideálně kdyby byl trochu dlouhostrstější, ale to už jen jako bonus :).

Tak co pro mě máte? ;-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    WENDIGO: jsou. hala 6 u morcat.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Jste letos zase na for pets? Kamaradi me tam chteji zitra dotahnout tak me napadlo jestli vam nezbyly navic nejaky listky zase. Dik.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    IVANA_KRTEK: OK :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ALDEMIK: Chtěj kdyžtak Zuzku Zahradníkovou a řekni, že ti to poradila Ivana z Pohody :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Díky, ozvu se jim. Jde mi primárně o to, aby to někdo nějak využil, jak konkrétně to udělá, je mi celkem jedno :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ALDEMIK: já mám dohodu s organizací Rozkoš bez rizika, kterým dáváme oblečení pro jejich klientky žijící na ulici. Dělí se o oblečení i se sousedící Nadějí :) Tak zkus kdyžtak oslovit i je - ale ti by to už dál neprodávali - rozdali by to přímo lidem na ulici.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: každopádně díky moc :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: my nejsme termínově schopní ten blešák stihnout, bude ten den velká kočičí výstava a dlouhodobě zápasíme s nedostatkem místa na tenhle typ zboží. taky už jsme v minulosti dávali věci, co zbyly, Naději nebo azylovému domu.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Ahoj, neužily byste v rámci fundraisingu neprodané zboží z roztockého blešáku?
    Funguje to tak, že prodejci, když odcházejí, jsou zvyklí na konkrétním místě nabízet neprodané zboží (většinou oblečení, ale i cokoliv dalšího). Oslovovala jsem vždycky Streetwork, Fokus, nebo Cestu domů, ale jsou jaksi plní a s dalšíma dvěma nám to blbě vychází termínově (máme blešák 28. 5.). Má to smysl pro někoho, kdo to buď užije pro sebe, což vy nejste, nebo má charitativní obchod, nebo na to naváže vlastní prodejní akcí, kde to ještě jednou protočí - tam mířím.
    Podmínkou je vlastní odvoz :-) a bývá toho na většího kombíka nebo menší dodávku, a to i když si člověk vybírá a nebere vše.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: diky. ja uz jsem se kontaktovala pres FB s Pozor kocka. vezmem tam nejake krmivo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam