MARKYSHA: je u nás hodně přes rok a i když byla do prosince zdravá, tak zájem o ní nebyl (1x volal pán, že ji chce a druhý den by přijel, jen to ještě dořeší s rodinou a už se neozval, pak 1x moje kámoška, ale tý to neprošlo u rodiny). přitom si jí dost lidí oblíbilo, má celkem fanclub, má nejvíc virtuálních dárců a lidi jí posílají i mimo virtuálku. tak já jí taky skoro denně vařím maso, neb dietní konzervy jí nejedou - kočka má krůtí, kuřecí, občas hovězí...s přílohou a léky na podporu funkce ledvin. špatně se tu rozhodně nemá, smí mi občas zfackovat i moje kočky, když se v posteli nedohodnou kdo kde spí.
já bych jí ráda dala někomu na dožití jako single kočku, jenže dávej kočku s tím, že má dietu, nejspíš se bude její stav zhoršovat a veterina nebude levná a kočka má před sebou max rok.
no spíš nechápu, že se nám ji nepodařilo předtím umístit. je sice obyč černá ne moc atraktivní, ale takových už jsme umístili...navíc s tou naprosto skvělou povahou, ničeho se nebojí, je zábavná a svoje.