• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IVANA_KRTEK: to je tedy nadílka, nevím jestli mám gratulovat nebo litovat
    držím palce, ať to všichni dají, jsou zdraví, mamina je v pořádku a vám pevné nervy
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak jsme včera "přijali" devět nových životů :)
    Orlen porodila a je jich…devět! – Devět životů, o.p.s.
    http://devet-zivotu.cz/18705-2/
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ALDEMIK: nezkoušeli :) díky za tip
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: zablokuj si je, ale nejspíš to přijde příště z jiné adresy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDEMIK: už je snad podané trestní oznámení a jde něco k soudu
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    EVILMIND: popravde, koukam na to bliz a prijde mi podivne, ze je jeste nekdo nesejmul - bud skrz ten spam nebo predevsim skrze pochybne pohyby na transparentnim uctu...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    EVILMIND: ok, jsem "rada", ze byl muj dojem spravny...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALDEMIK: Utulek na vysocine je tohle. To uz je uzitecnejsi vrazit kocce do tlamicky stokorunu, a poslat ji at si neco koupi, nez prispet jim.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    IVANA_KRTEK: zkousely jste normalne oslovit nejakou firmu, co je vyrabi, nebo treba ikeu, o sponzorsky dar? kdysi jsem neco podobneho shanela a ukazalo se to jako nejjednodussi cesta...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ahoj, mam trochu ot otazku, ale predpokladam, ze budete mit prehled... spamuje me vzdy jednou za cas na ruzne adresy (podilim se na nekolika projektech ruznych neziskovek) utulek na vysocine. zda se byti existujicim, ale nevim nakolik funkcne - a maily na me teda pusobi spis odrazujicim dojmem, na podobne praktiky nejsem zvykla. nevite, co je to zac? diky

(btw jako vzdy nabizim misto na roztockym blesim trhu, konkretne 3.9. bude tam i verejne inzerovana sbirka hmotnych veci na ukrajinu, lze k tomu klidne prihodit i neco pro kocky, kdybyste mely chut...)
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    HODNA_HOLKA: To by bylo fajn.
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    ZLOKOCKA: Jj :-) ono to vypadá, že si ho Medovej možná vezme, jen musí pořešit kastraci a očkování u svých koček.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    HODNA_HOLKA: Jak je ten svět hezky propojený... :) Škoda jen, že podle přezdívek si nikdy nedám identity dohromady.

Já jsem se nakonec domluvila na kotě s id LANTHAL.
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    ZLOKOCKA: Jj, psal to Medovej :-)
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    HODNA_HOLKA: Ta plesnivka, co se našla v autě?
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    ZLOKOCKA: Podle posledních zpráv z dnešního rána už je kotě někde v útulku v Mladý Boleslavi.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ZLOKOCKA: v téhle chvíli bohužel smůla. všichni mají hrozně plno. ale řešíme to a Lenkou už od včera, dá vědět.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Mam takovy trochu neobvykly dotaz. Znamy nasel kote (odhadem 2-3 mesice), potrebuje ho udat a mne by se zrovna hodilo :). Jenze nedokazu vyresit karantenu a mam dve kocky. Je nejaka sance, ze by mi ho nejake depozitum vzalo do karanteny - klidne i za nejakou uplatu - s tim, ze si ho pak stopro vezmu? Nebo me s tim vsichni poslou nekam?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    MIAPAKA: Já už to mezitím nabídla Lanthal do depozit Pozor kočka, ale pokud by se jim to nakonec nehodilo, ozvu se:-)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    HELLEJU: škrabadlo bych brala pro naši pracovní kočku, chtěli jsme jí do kanclu nějaké pořídit, protože demoluje nábytek... Kdyby nikdo z devítek nic z těch kočičích věcí nechtěl, tak to beru všechno :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    HELLEJU: tak velké škrabadlo asi nikde nepotřebujeme - zatím se mi vyjádřily dvě depozita a všude mají, takže zkuste nabídnout jinému útulku. díky
    a díky za tu skříňku :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam