• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: ahoj - ted jsme asi před měsícem dostali docela velkou hromadu bytového textilu, tak to musím zjistit, jestli užijeme další. :)
    napíšu. díky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ahojda mám tu zase nějaké staré cejchy, ručníky, prostěradla. Chcete? po praze vám to odvezu.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CUTIE_01: většinou nejúspěšnější umisťovací výstavy bývají na podzim a na jaře - tak zkus nabízet kocoura v těchto obdobích. Teda ono je asi nejlepší ho nabízet pořád - fotit, fotit, fotit - roztomilá fotka je základ. A asi nejlépe přes fb sdílení - přes kamarády - to by se ti pak měla dostat i reference na toho, kdo si chce kočku vzít :) držíme palce - sami bychom potřebovali, aby se najednou přihlásilo cca 30 zájemců o kočku :)) to by bylo super.
    CUTIE_01
    CUTIE_01 --- ---
    IVANA_KRTEK: No, naposled jsem zkoušela štěstí v lednu, pak bylo období relativního klidu a teď prostě to je zas blbý (myslím s tou alergií). Toho, že jsou depozita atd. plná jsem se trochu obávala :-( Na bazos.cz jsem taky inzerát dala. Už vlastně i dřív, to se mi ozval jeden pán, ale působil na mě dost divně/podezřele, tak jsem se mu pak už neozvala.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CUTIE_01: ahoj - vybrala jsi fakt špatný roční období :o( teď jsou útulky a depozita plná koťat, která nikdo nechce. My v Devítkách máme narváno a pořadník na několik měsíců, takže už do pořadníku ani nebereme :o(
    Koukám, že jsi to psala i do více diskuzí, tak snad se někdo najde tam. Ale zkus klidně ještě takové inzertní portály jako bazos.cz - jen je potřeba si pak ty případné nové majitele prolustrovat, abys věděla ke komu kocour půjde.
    CUTIE_01
    CUTIE_01 --- ---
    Ahoj, kamarádka mě pozvala sem na nyx s tím, že tu možná najdu pomoc. Sháním dočasný azyl s vyhlídkou trvalého pro svého desetiletého kocoura. Můj muž už x let bojuje s alergií, vždy jsou období, kdy to je lepší a pak kdy horší. A teď už mám prostě pocit, že by se to mělo vyřešit, ač prostě ať se člověk rozhoduje jakkoliv, tak vlastně ani jedna možnost není to, co by člověk chtěl...
    Kocour je od mala zvyklý v bytě, vzhledem k věku toho už dost prospí, ale taky umí pořád pěkně lítat. Až na citlivější zažívání je zdravotně ok.
    Kdybyste někdo měl zájem či o někom věděl, byla bych vděčná. Předem díky.
    MIMA
    MIMA --- ---
    Rozhodím sítě, zítra to nebude. Ale dotyčný mluvil o odvozu - asi by si i poňuchňal kočky. Mají dvě, jednu ode mě, co jsem jí našla před pár lety venku.
    Dám vědět
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIMA: tak to budeme držet palce, aby to vyšlo. A kdyby to vyšlo i s dovozem do našeho největšího depozita - Hospozína - tak to bude úúúplně nejlepší :)
    MIMA
    MIMA --- ---
    IVANA_KRTEK: Jo, to by bylo zadarmo... teda alespon mi to tak bylo popsáno
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    a to jako že nám to dají zdarma?? :) to by bylo fakt super
    MIMA
    MIMA --- ---
    IVANA_KRTEK: Přesně nevím, ale mělo by toho být docela dost. Jde o to, že mám příbuzenstvo ve firmě, co je prodává. Granule končí v listopadu a oni to musí ze skladu dostat pryč s velkým předstihem. Můj příbuzný by to někam dovezl. Pustím se do vyjednávání. :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MIMA: myslím, že jo :) kolik toho je?
    MIMA
    MIMA --- ---
    Ahoj, neměli byste zájem o granule Perfect fit pro kastráty ?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    LANTHAL: díky :)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IVANA_KRTEK: to je tedy nadílka, nevím jestli mám gratulovat nebo litovat
    držím palce, ať to všichni dají, jsou zdraví, mamina je v pořádku a vám pevné nervy
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak jsme včera "přijali" devět nových životů :)
    Orlen porodila a je jich…devět! – Devět životů, o.p.s.
    http://devet-zivotu.cz/18705-2/
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ALDEMIK: nezkoušeli :) díky za tip
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ALDEMIK: zablokuj si je, ale nejspíš to přijde příště z jiné adresy
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDEMIK: už je snad podané trestní oznámení a jde něco k soudu
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    EVILMIND: popravde, koukam na to bliz a prijde mi podivne, ze je jeste nekdo nesejmul - bud skrz ten spam nebo predevsim skrze pochybne pohyby na transparentnim uctu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam