• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MAR_TINA: super :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IVANA_KRTEK: díky za odpověď. naša sada krasavců je již ubytovaná a snad brzo najdou nové majitele.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MAR_TINA:
    DOMINIQUE01: oběma musím bohužel napsat, že máme stop stav a nepřijímáme :o( Máme nejen plno, ale pořadník na několik měsíců :o( takže bohužel ani jedna koťata nemůžeme řešit.
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Ahoj, nevím, jestli někdo čtete vedlejší klub, tak zkusím poprosit i tady. Kopiruju:
    Ahoj,
    obracím se s prosikem na místní utulkare/depozita.
    V ulici, kde bydlí pritel se vyskytla dvě koťata. Tipuju stara 2 měsíce, maximálně 3. Ničí nejsou, nikdo se o ne nestará, kočičí mámu jsem s nimi neviděla. Je to čtvrť rodinných domků, ale je tam poměrne silný provoz. Ráno dostali konzervu Gourmet napul, zmizela v nich v okamžiku, asi je nikdo nekrmi. Zima je za dveřmi.
    Můžete mi s nimi prosim někdo pomoci?
    Jsou velmi kontaktní, za kazdym hned bezi. Jedno kotě mourate dlouhosrste, druhe krátkosrsta cernota s defektem ocasku - ma ho jako prasátko zatoceny.
    Bližší stav jsem ještě nezkoumala, nebylo kdy.
    Máte někdo 2 volna mista v depozitu?
    Byl by mi nekdo ochotny s nimi pomoct?
    Kdyz bude nejvic nejhůř, zkusila bych pod záštitou nekoho z vás jim jako dočasný depozit posloužit ja. Ale mam sve dve kočky, nemam karanténu a rada bych vyloučila možnost, že by něco chytly.
    Lokalita Kladno, ale klidne je odlovim a někam prevezu.
    Děkuju
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    rávě teď tu běhá po ulici kočička (cca roční 2-3 kila) s malinkým kotětem (6 týdnů). Připadá mi, že je někdo před chvílí musel vyhodit z auta. Vypadají zdravě. A teď problém - my máme nadstav, nemáme šanci se o ně postarat a nemáme už místo na karanténu.
    Nemáte někdo z útulků volné místo? Ulovím je, dovezu autem a zaplatím jejich celý pobyt a péči.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: kontakt jsi neztratila :)) pořád žijeme :)) pracuji na Zeleném pruhu a vyzvednutí můžeme dohodnout i přes kavárnu Bílá vrána, která je kousek od Václaváku (či Ípáku) :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jaj holky, co mi to děláte. Tímto jsem ztratila všechny kontakty na Devítky. To je hodně mrzuté :(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: pracuje se na něm :)) jako obvykle máme zpoždění :o( Ale špatná zpráva pro tebe je, že už nebydlím ve Vršovicích, takže budeme muset případné vyzvednutí kalendáře vymyslet jinak :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Devítky budou mít letos kalendář nebo ne?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    XL1: Možná by stálo za to uvést, jestli v Klatovech, v Liberci, nebo v Kroměříži...
    XL1
    XL1 --- ---
    Zdravím , může někdo půjčit odchytovou past na kočku ?.anebo kdo je schopen odchytit kocoura? do pošty . dekuju!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo tak jednu větší tašku užijeme určitě .))
    minule paní právě přivezla takovou hromadu, že jsme to pak přenášely v jednom tom povlečení na peřinu a skoro se to nedalo unést :)
    Tak jestli jsi schopná mi to přivézt do práce - Roškotova 6, Zelený pruh (8-16h ve všední dny), tak to bude super :) kdyžtak podrobnosti předání už domluvíme v poště :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: tak ono toho bude tak na jednu větší tašku, ale budu se stěhovat, tak bych se toho ráda zbavila.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: ahoj - ted jsme asi před měsícem dostali docela velkou hromadu bytového textilu, tak to musím zjistit, jestli užijeme další. :)
    napíšu. díky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ahojda mám tu zase nějaké staré cejchy, ručníky, prostěradla. Chcete? po praze vám to odvezu.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CUTIE_01: většinou nejúspěšnější umisťovací výstavy bývají na podzim a na jaře - tak zkus nabízet kocoura v těchto obdobích. Teda ono je asi nejlepší ho nabízet pořád - fotit, fotit, fotit - roztomilá fotka je základ. A asi nejlépe přes fb sdílení - přes kamarády - to by se ti pak měla dostat i reference na toho, kdo si chce kočku vzít :) držíme palce - sami bychom potřebovali, aby se najednou přihlásilo cca 30 zájemců o kočku :)) to by bylo super.
    CUTIE_01
    CUTIE_01 --- ---
    IVANA_KRTEK: No, naposled jsem zkoušela štěstí v lednu, pak bylo období relativního klidu a teď prostě to je zas blbý (myslím s tou alergií). Toho, že jsou depozita atd. plná jsem se trochu obávala :-( Na bazos.cz jsem taky inzerát dala. Už vlastně i dřív, to se mi ozval jeden pán, ale působil na mě dost divně/podezřele, tak jsem se mu pak už neozvala.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CUTIE_01: ahoj - vybrala jsi fakt špatný roční období :o( teď jsou útulky a depozita plná koťat, která nikdo nechce. My v Devítkách máme narváno a pořadník na několik měsíců, takže už do pořadníku ani nebereme :o(
    Koukám, že jsi to psala i do více diskuzí, tak snad se někdo najde tam. Ale zkus klidně ještě takové inzertní portály jako bazos.cz - jen je potřeba si pak ty případné nové majitele prolustrovat, abys věděla ke komu kocour půjde.
    CUTIE_01
    CUTIE_01 --- ---
    Ahoj, kamarádka mě pozvala sem na nyx s tím, že tu možná najdu pomoc. Sháním dočasný azyl s vyhlídkou trvalého pro svého desetiletého kocoura. Můj muž už x let bojuje s alergií, vždy jsou období, kdy to je lepší a pak kdy horší. A teď už mám prostě pocit, že by se to mělo vyřešit, ač prostě ať se člověk rozhoduje jakkoliv, tak vlastně ani jedna možnost není to, co by člověk chtěl...
    Kocour je od mala zvyklý v bytě, vzhledem k věku toho už dost prospí, ale taky umí pořád pěkně lítat. Až na citlivější zažívání je zdravotně ok.
    Kdybyste někdo měl zájem či o někom věděl, byla bych vděčná. Předem díky.
    MIMA
    MIMA --- ---
    Rozhodím sítě, zítra to nebude. Ale dotyčný mluvil o odvozu - asi by si i poňuchňal kočky. Mají dvě, jednu ode mě, co jsem jí našla před pár lety venku.
    Dám vědět
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam