• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    přiznám se, že jsem trochu doufala, že když mám za sousedku členku útulku, že by se mohla trochu angažovat třeba s veterinářem nebo přepravkou :-/
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    no tak tam mi moc neporadili...mám prý udělat fotku a zkusit najít majitele...každopádně už se nechá hladit, takže jsme jí osahali pupek, nezdá se "pohyblivej" a ani nemá nijak vystouplé bradavky....může být jen tak moc tlustá?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: napíšu jim přes fcb, jsem už zase v praze...tohle jsem přesněříkala doma, že mám pocit, že už si hledá, kam se vsunout, aby je porodila....
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: bohužel nikoho z Brněnského Maxe neznám. Tak zajděte za paní a poptejte se - třeba bude mít aspoň přepravku :) Nebo tě nakontaktuje na někoho z Maxe, kdo půjčí odchytovou klec. Jinak ti zjevně kočka porodí na parapetu.
    A pokud je fakt hodně březí, tak bacha, aby vám nevběhla do baráku - najde si skulinku na porod raz dva a pak už se nestačíš divit :)) Nám na chatě jednou kočka rodila na gauči za polštářema - vůbec jsme nevěděli, že je vevnitř - až když si táta lehnul hlavou na jeden z polštářů a ejhle, on zamňoukal :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: no dneska mi proseděla celý den na okně, dostala třikrát najíst a pupek má na 90% plnej koťat, ale je totálně plachá, ode mě se při donešení jídla něchá pohladit, ale od manžela a ostatních zdrhá na půl zahrady. Problém je, že já zítra zase jedu pryč, nemám ani přepravku ani auto. U nás ve vesnici ob 3 baráky bydlí paní, která má něco do činění s Brněnským útulkem Max, neznáte tam někdo někoho? jednou jsme odchytávali ztracený kotě a říkala, že krmí tyhle toulavý kočky, tak snad musí vědět, že tu nějaká taková běhá :-(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: centrální distribuce funguje bezchybně :) to máš z toho, že ses ptala, jestli někdy v budoucnu můžeš vzít kočku od nás :))
    Hele, přesně jak píše Aditu - březí být klidně může :( Zvládneš ji chytit a nacpat do přepravky? Že bys ji vzala k doktorovi na prohlídku.
    Teoreticky může být i masivně začervená, ale jestli je to holka, tak to bude spíš ta březost.
    Nebo jste ji přecpali :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    BOUCNER: úplně klidně, protože donedávna bylo hezky a teplo...
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    je teď pochopitelně dost chundelatá a sotva se nechá podrbat, netroufnu si jí položit na záda a zkoušet osahávat a hledat cecky :-(
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    od léta, co se k nám zatoulala dvě koťata, co zdrhla sousedům na dovolené jsme začali nechávat žrádlo venku na zahradě a už nám pravidelně chodí jedno kotě a dvě dospělý kočky. Všechny tři byly totálně plachý, ta jedna už se mazlí a druhá se nechala pohladit dneska a od té doby mi brečí na okně ale soustavně už několik hodin (do baráku nemůže, jsme rozestavěný a je to tu samý harampadí a místa, od kud už jí nedostanu) a navíc vypadá těhotná!! je možný, že je v tom takhle na zimu?když se podívám seshora, má střed těla jak menší balón
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Ahoj. Myslim, ze něco malo užijeme :-)pis mi kdyžtak mailem na ivana@devet-zivotu.cz. diky
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Ahoj, prodáváme chalupu a tam se při vyklízení najde ledacos. Mimo jiné teda věci, které příbuzným k "lidskému" užití už nenabídneš, ale vyhodit to ještě pořád je škoda. Lanthal a Pozorkočku už se nám povedlo zahltit, tak hledáme další oběti.
    Nemáte v Devítkách zájem o opotřebované ručníky, "unavené" povlečení, proleželá prostěradla, co čekala na svoji kariéru záplat na jiná prostěradla, apod.? Lanthal si to brala do karanténních a porodních boxů, že to pak aspoň může vyhodit a nemusí to prát.
    V tuhle chvíli nedokážu říct množství, jen vím, že když Lanthal zaúpěla, že to už stačí a víc nepobere, ještě něco v té skříni bylo.

Taky jsem doma rodině měnila polštáře, takže tu mám tři slehlé polštáře plněné dutým vláknem, taky třeba do porodního boxu apod.?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    a dneska zacala chytat mysi. teda mysi mladata ale uz dala aspon 2
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dneska se udelalo hezky. naivne jsem si myslel ze udelam par fotek ebi. no tak nic. posilam co mam :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: sla bych na veterinu :) at ji daji neco podle jejiho veku
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: tak usi ma podezrele zahnojeny asi to bude ono. co s tim ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak to vypada ze eba ma noveho panicka :) vcera si ochocila navstevu. tak aspon pro ilustraci posilam ne moc dobrou fotku eby
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: prima :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: blechy poznam to nemá. na svrab jsem zapoměl podívam se.
    oprava: kotě se jmenuje EBA, ale já ji říkám EBI :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam