• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROBIN_SNNSDrD - příležitostné hraní II. útočiště
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    No mně jde hlavně o tu koordinaci hráčů a gm, jako jak se překřičí?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Chodí to tak, že se hráči dohodnou s GM na postavách jak začínají atd., ideálně si připraví i pozadí a motivaci postavy, GM dodá prostředí a příběh. Průběh - je možné hrát na kostky (nyx poskytuje systém) nebo je možné hrát stylem vyprávění - postavy si řeknou co dělají a GM jejich činnost zhodnotí a podle míry řekne zda se akce ne/povedla nebo zda postava získala nějakou novou schopnost či zkušenost.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jako online hraní bych byl schopen - akorát s tím nemám zkušenost. Hrál jsem jen "tahové" hry, ne tento druh. Mohla bys popsat, jak to asi tak chodí? Když budeme třeba 4-5?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    DAVESADE: Přímo o lokální komunitu nejde. Jde o hraní přes nyx, v podstatě o náhradu běhu vedenou Ettelwen (který nahradit nelze), ale můžeme rozjet jiné dobrodružství. Účast může být nepravidelná, jak kdo zvládá. Jen by to chtělo aby se našli alespoň čtyři lidé. Můžu dát do placu nějakou jeskyni a dělat GM, pokud se nenajde někdo jiný, ale říkám dopředu, nejsem v tom moc dobrá.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mluvíme tady o starém DrD, plném nedostatků a nesmyslů? ;) To já nejraději.
    Jinak jsem se chtěl zeptat, jestli jde o vybudování nějaké lokální komunity - jako třeba z Prahy?
    Ačkoliv jsem velkej DrD fan, tak nemohu slíbit pravidelnou účast, ale rád bych se třeba jen zúčastnil, jako divák ;).
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Pokud ti nevadí trochu zdlouhavější hraní, tak není potřeba domlouvat termín. ;-) Hraje se příležitostně, jak čas dovolí.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Super, když se najde víc, něco zkusíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam