DAVESADE: tak jo:)
- já jsem z brna, ale počítal bych s prahou, jinak se nás asi moc nesleze.. což pro mě ale znamená nutně víkend (tzn od čtvrtka odpoledne do neděle do večera), i když kdo by taky úpořádal one-shot přes tejden, že..
- navrhnul bych přelom března/dubna (to mi připadá jako optimální předstih), ale poslední březnovej nemůžu a potom jsou velikonoce, takže buď 20.3. (sobota je optimální?) nebo 11.4. (to je neděle, v sobotu asi nemůžu, ale měl bych bejt v praze)
- možná bych moh nabídnout i prostor, ale neni to úplně organizačně jednoduchý a věděl bych to až těsně předem, jestli je volnej, každopádně bych se nakýbloval radši k někomu domu (nebo třeba do parku, jestli zž bude hezky) než do hospody nebo čajovny, s tim nemám moc dobrý zkušenosti... (buď je tam moc hluk nebo jsme naopak moc hlučný my, furt po mně někdo chce, abych si něco objednával a něco za to platil, nemůžu si po stole pořádně rozložit věci, pokuď tam vůbec nějakej je, je tam spousta cizích lidí a tak.. prostě sem se tam nikdy moc neuvolnil..)
- co se týče žánru a formy hry, tak se klidně přizpůsobim, ne že bych neměl žádnej vkus, ale pro jednorázový hraní si klidně zkusim i něco novýho/dlouho nehranýho
- vypravěče klidně dělat můžu, ale dost jsem vypad z formy, takže bych si to ještě rozmyslel podle počtu hráčů, žánru, času, kterej bych byl schopnej investovat do přípravy atd.
takhle si to myslel?
jestli někdo odpoví, tak je to skoro na novej klub, ať tu robinovi neděláme bordel :)