• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROBIN_SNNSDrD - příležitostné hraní II. útočiště
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Zatím mám v poště jen dvě postavy! Čtyři by byly žádoucí!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    B_ART
    B_ART --- ---
    tak já mám angínu, takže tenhle víkend určitě nedávám.. bohužel..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    ARGANNAH: Chová se neuvěřitelně dospěle ;).

Hele, nastřelený postavy do pošty, já vám je očísluju rád ;).
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    B_ART: oukej může být ten můj se občas nasere a nakope ti prdel.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DAVESADE: já myslím že můj spratek je zocelenej dost... :)))
    B_ART
    B_ART --- ---
    LLGHOSTLL: tak v tom případě chci synka sedláka z tý samý vesnice, přidrzlej floutek, kterej svýho ošklivýho ne-lidskýho kamaráda v jendom kuse šikanuje, ale občas ho bere s sebou na podobný výpravy, aby si měl z koho dělat srandu...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    DAVESADE: Však mé slečně je sedmnáct :) A poctivě jsem se ji snažila napsat jako mladistvou nezkušenou idealistku :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    B_ART: Nechal bych první level.

Už vymejšlím nějakou vtipnou zápletku s nějakým zvratem. Snad to pobaví.
    B_ART
    B_ART --- ---
    DAVESADE: von ten systém jinak neni moc konzistentní, ale u one-shotu by nám to vadit nemuselo.. nebo ty postavy prostě rovnou hodit na třetí, ale to je cochcárna..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Zase mi tam nenasázejte, spratky, co se pob(l)ijou po třetim pivku ;),.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    já zvažuju zloděje nějakýho zohavenýho elfa z neúplné rodiny :) takže si na charisma moc házet asi nemusím :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mimochodem - jak si pročítám příručku PJ - tak prvoúrovňové postavy mají věk 12-16 let ;). Já bych tomu hru, psychologii postav a pojetí klidně maličko přizpůsobil ;).
    B_ART
    B_ART --- ---
    DAVESADE: jasan, to sem myslel tim "přiměřeně". Taky nehraju rpg kvůli kostkám...
    ARGANNAH: vidaho, mezi deníkama, no jo...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    No ty hody - když jsem dělal PJ před lety, tak jsem došel k tomu, že hody mají rozhodovat v patových situacích. Když se mi něco opravdu nehodilo do krámu - potřeboval jsem nechat někoho zemřít, neudolat past a podobně, tak prostě fixluju, pokud je to pro dobro hry a zábavy.

Blbé bylo, že naše parta z počátku byla zvyklá na otevřenou hru - hlásil jsem sílu pastí i příšer... takže jsem musel hody přiznávat a hra postrádala to kouzlo. Časem jsme hru více uzavřeli a i když si šmejdi pamatovali základní vlastnosti příšer, bylo to mnohem zábavnější.

Chci tím říct, že utajení hodů zásadně nezneužívám, jenom *občas* pomáhám hře proti kostkám (obvykle ve prospěch hráčů nebo story).

Typicky - zlodějské dovednosti.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    B_ART: Není, ale jsou tam nějaké už naházené postavy - sama jsem si pro sebe jednu ukradla :)
    B_ART
    B_ART --- ---
    DAVESADE: no, teďka koukám, že tam třeba neni tabulka na nahazování vlastností..
    hody si klidně taj, budu ti (přiměřeně) věřit
    myslim, že pro všechny, někde sem na to narazil, leze se na to přes editaci nástěnky a nevim, jestli to jde i jinak... takže asi musíš mít editační práva

zvažuju nějakýho vrahounskýho hraničáře
    a nebo cokoli jinýho (snad nikdy jsem nehrál za alchymistu.. hm...)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jo, dobře, Lite pravidla vyhovují.

Poznámka - preferuji, aby hody kostkou ze strany PJ byly vždy utajené, tj. nikdy neodhalím své kostky, jen hlásím výsledky.

Poznámka - nyksácké házení kostkama pro hráče - je to pouze pro premyjové uživatele?
    B_ART
    B_ART --- ---
    DAVESADE: viz ARGANNAH - lite verze pravidel v pdf zdrama... jinak orientačně to beru, postavu si ňák nahodim, zbytek budeš řešit stejně ty..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jestliže nemáte po ruce pravidla, tak mi do pošty pošlete jen hrubý nástřel postavy - jméno, rasa, povolání, přesvědčení - a já postavu udělám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam