• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARDIautomatizace na webu - web crawling, iMacros, webLanguage, web scripting
    Automatizace brouzdani po webu, sbirani dat, web crawling iMacros: http://imacros.net/ webL: http://www.hannesmarais.com/pub/www7/paper.html http://en.wikipedia.org/wiki/Web_Language http://www.fulgan.com/webl/
    rozbalit záhlaví
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdravím vespolek, řeším problém malé webové aplikace a chci poprosit o názor jaká implementace by pro mě byla ideální. Stručně to popíšu:

    1) Web bude jako e-shop, strukturovaný do kategorií a uživatelů, bude tam hledání a bude možné si koupit software od uživatelů o platbu by se ale měly starat externí brány typu paypal. Každý uživatel bude mít svůj profil se svým sw, možnosti customizace budou ale minimální, pár templatů rozložení.

    2) Uživatelé budou nahrávat svůj sw (jeden nebo několik souborů) na server, vyplnili by základní nastvení produktu, to by se checklo a případně rovnou aktualizovalo na systému a promítlo do obchodu. Chci to s minimem režie z pohledu správce.

    Zjednodušeně by šlo o pronájem prostoru nezávislým tvůrcům, finance by šly mimo mě. Potřebuju na to co největší automatizaci. Dokážu si představit, že nahrajou SW a konfugurační soubor a celé se to postaví samo. Nechci Wordpress, Joomly a podobné monstra. Zaujao me Pico (http://picocms.org/), který je souborově založený nebo jestli se na to hodí Django?, python celkem zvládám.

    Co byste doporučili? Díky.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Tak jsem to vyresil po svem
    [Python] ][ cat reqs.txt pip install Xlib pip install pyautogui ][ cat micharts_c - Pastebin.com
    https://pastebin.com/ybRAa97A
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Mohl by mi prosim nekdo poradit? Chci nacist stranku, zmacknout par klaves, pritom delat screenshoty. Nic slozityho. Selenium nedetekovalo klavesy, iMacros taky ne. Platforma Firefox na Ubuntu 18.04. Co delam spatne?
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    Ahoj , poradí mi někod? Potřebuju jQuery na práci aby mi hledal to co po něm budu chtít na veřejným webu ... všechny informace jsou veřejně dostupny , jen je potřeba se proklikat ... je to inzerátní server,!! CO mně čeká? Dočekám se vůbec? licenci? a co server s inzeráty ,bude něco chtít po mně? a kam tom mam posílat.... popravdě nikdy jsem do skriptu nekoukl ... ale stalo se uterý mně obložila jedna skuupinka ... http://rubiconproject.com/contact-us/ která jak jsem si myslel už byla ta poslední trvalo to dny než jsem tam došel...takže už něco málo o skriptech vim komunikace byla možnna jen ve skriptech nchvilku jem jim uvěřil když mi nabídly i práci http://export.gov/safeharbor/ ....nedalo mi to pak jem jim tam poslal licenční klíč od http://www.w3.org/ a začali se kroutit ...mam dojem že mně sledujou
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SAYRIU:
    CLIFFAN:

    to nebude fungovat. neb to neni nějakej php nesmysl je to přímo na app serverem takže každá konexe má novy session id kteržý si vždy musíš přečíst sólo.
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Ahoj, dokázal by někdo udělat prográmek na stáhnutí těchto dat: http://domino.dent.cz/csk/seznamcl.nsf/prijmeni.xsp
    Pošta
    Dík
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no já to vidim blbě :)
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    je tu nekdo kdo se uvedenym vazne zabyva?
    SAVEL
    SAVEL --- ---
    Ahoj,

    sháním šíkovného programátora, který umí kromě HTML i s flashovým Action scriptem (pokud možno v jedné osobě).

    Připravuji svoji webovou prezentaci, která je kvůli složitějším animacím v jejím obsahu tvořena ve Flashi. Základ jsem naprogramoval, ale určitě bych byl rád, kdyby někdo po mě prolezl a "uklidil" všechny prikazy a pridelal dalsi interakivitu dle mych predstav a mnou vytvoreneho vytvarna.

    Mám už koupenu domenu a zarizeny hosting. Potrebuji nekoho, kdo mi (coby naprostemu web lajkovi) vytvori nejaky system, ve kterem si budu bez pomoci snadno aktualizovat pridane obrazky a informace a takto vytvořenoou prezentaci umístí na web. Samozřejmě nejdůležitější je funkčnost a snadné vyhledání mé prezentace pomocí různých odkazů například přes internetové vyhledávače.

    Děkuji za odpověď

    mail: savel.soukup@seznam.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam