• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARDIautomatizace na webu - web crawling, iMacros, webLanguage, web scripting
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    Ahoj , poradí mi někod? Potřebuju jQuery na práci aby mi hledal to co po něm budu chtít na veřejným webu ... všechny informace jsou veřejně dostupny , jen je potřeba se proklikat ... je to inzerátní server,!! CO mně čeká? Dočekám se vůbec? licenci? a co server s inzeráty ,bude něco chtít po mně? a kam tom mam posílat.... popravdě nikdy jsem do skriptu nekoukl ... ale stalo se uterý mně obložila jedna skuupinka ... http://rubiconproject.com/contact-us/ která jak jsem si myslel už byla ta poslední trvalo to dny než jsem tam došel...takže už něco málo o skriptech vim komunikace byla možnna jen ve skriptech nchvilku jem jim uvěřil když mi nabídly i práci http://export.gov/safeharbor/ ....nedalo mi to pak jem jim tam poslal licenční klíč od http://www.w3.org/ a začali se kroutit ...mam dojem že mně sledujou
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SAYRIU:
    CLIFFAN:

    to nebude fungovat. neb to neni nějakej php nesmysl je to přímo na app serverem takže každá konexe má novy session id kteržý si vždy musíš přečíst sólo.
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Ahoj, dokázal by někdo udělat prográmek na stáhnutí těchto dat: http://domino.dent.cz/csk/seznamcl.nsf/prijmeni.xsp
    Pošta
    Dík
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no já to vidim blbě :)
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    je tu nekdo kdo se uvedenym vazne zabyva?
    SAVEL
    SAVEL --- ---
    Ahoj,

    sháním šíkovného programátora, který umí kromě HTML i s flashovým Action scriptem (pokud možno v jedné osobě).

    Připravuji svoji webovou prezentaci, která je kvůli složitějším animacím v jejím obsahu tvořena ve Flashi. Základ jsem naprogramoval, ale určitě bych byl rád, kdyby někdo po mě prolezl a "uklidil" všechny prikazy a pridelal dalsi interakivitu dle mych predstav a mnou vytvoreneho vytvarna.

    Mám už koupenu domenu a zarizeny hosting. Potrebuji nekoho, kdo mi (coby naprostemu web lajkovi) vytvori nejaky system, ve kterem si budu bez pomoci snadno aktualizovat pridane obrazky a informace a takto vytvořenoou prezentaci umístí na web. Samozřejmě nejdůležitější je funkčnost a snadné vyhledání mé prezentace pomocí různých odkazů například přes internetové vyhledávače.

    Děkuji za odpověď

    mail: savel.soukup@seznam.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam