• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!"

Ano, tohle je klub o různých Ramirézech, Páscích a jim podobných hrdinech více, či méně neuvěřitelných příběhů, čili prostě klub o lidech, kteří stihli věci téměř bájné v časech téměř zázračných. A o setkáních s těmito lidmi. A v neposlední řadě i o samotných jejich "bájných činech". Podělte se i vy, ať jsme všichni moudřejší! ;)

UPOZORNĚNÍ SPRÁVCE: Diskuze měla být původně o různých 'baronech Prášilech', tzn. ne o tom, kdo-komu-co dluží. Ale protože jsem na nyxu klub o slibotechnách nenašel, asi to tu nechám. Ale zkuste to rozvést. Tzn, příspěvky tipu: 'von(a) mi něco dluží a já mu to nezapoměl' začnu koncem týdne promazávat. Chceme maso, ale chceme i tu šťávu okolo!B
    Howgh.
    rozbalit záhlaví
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SHADDIE: Mě spíš přeqapuje, že je zařazen tam kam je zařazen.
    Popravdě ho zas tolik neznám, ale ádné takové storky jsem od něj neslyšel (a ctím se ochuzen... :(
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    LODBROG: Jojo Šery, neboli Sherry je Martin Šerák.
    BUMBAC: Jojo, Lenka taky ráda a hodně mluví, ale je to vymejšlidlo trochu jinýho ražení, ona to nedělá aby ohromila, jako naši idolové zde oslavovaní :-) Ona to dělá vlastně tak nechtěně :-) Co mrtvýho otce, já si několikrát vyslech povídání o holocaustem zahubeném příbuzenstvu.
    BUMBAC
    BUMBAC --- ---
    Nekdy mam pocit, ze mam takove male vydani barona Prasila doma. Neze by zena vypravela neco neuveriteleho, ale... Kdo vsechno s ni treba zapijel mrtveho otce?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Nutno, říct, že to byl vždy výborný a pozorný společník... narozdíl ode mě, když onehdá chtěl, abych mu 'Do prdele už nalil tu vodu!' Nicméně převyprávěj něco! Von byl docela dobrej, ne? ;)

GORGLIN: Uau! Proto měl furt hlad, ne?!

Mno a abych nezahálel, Šery mi kdysi vyprávěl [to mu mohlo být tak 18(?)], jak strávil svůj výcvik ostřelovače v Rusku, a při doprovodu nějaký kolony aut, ležel dva dny nehnutě na místě, kudy měla projet, aby ji hlídal... Vyprávěl to tehdy barvitě, ale to napodobit neumím, ale hlavně by to zabralo dost místa.
    AKKASHA
    AKKASHA --- ---
    MRTREVOR: hm, strávila jsem s nim několik večerů u televize, posléze pak i rán a někdy i společných obědů :) za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů to býval spolubydlící kýbla... a co mě kdy vyprávěl, bylo spíš z intimního soudku, ale taky nepředpokládám, že by to mohla být pravda :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    PS: jak si tohle čerta drahá ÍTÝ udělala? Mám to sem /nějak/ pastnout, nebo to můžu nechat takhle?
    PPS: Poznámky mimo téma budu časem promazávat... na obyčejný drbání tu je furt rádio ;)
    PPPS: To je buzerace hned takhle po ránu, co? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Storky si většinou moc nepamatuju na požádání, takže nějakou až časem, ale
    [POZOR]=> komu kterej co dluží můžem možná(!) dávat na nástěnku (s Ramirezem sem já srovnanej ):D, ale Pásek mi taky dluží), ale tady to je hlavně o pohádkách 'baronů Prášilů', o slibotechnách sou tu jiný kluby. Možná to byla chyba, ale klub je jednou součástí nyxácké 'katedry sociálních studií', a tak bychom se toho mohli držet. Dík. (Nebo nás Harald smaže! :D)
    SHADDIE: Já jsem proti většině z vás netovej analfabet a rozhodně nemívám na netu tolik volnýho času, abych stihl i vůbec jen pročítat, co všechno nakrafáte třeba v r. Táborská. Dyť já už se té místnosti občas i bojím... :D
    AKKASHA: TY ZNÁŠ RAMIRÉZE?!?!?! o/Op No tak teď už je možný cokoliv. Bože chraň nás! ... Všichni! ... Všechny. Uh!
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Jo, takovejch storek mám taky... jak mi Ramiréz vyrobí pochvu a závěs na meč... nebo aspoň ten závěs, protože umí pracovat s kůží a dělá to... i poté co jsme mu to zapltil... a pak mu na to sehnal kůži... a pak mu na to sehnal nejtky... a furt nic.

Ale jednou jsem z něj vymlátil 500,- z těch 1500,- co několik let dlužil Kamče.
    A taky tu kazetu Afrokeltů, co taky dlužil strašně dlouho.
    Sice to nebyla ona, ale pirátká kopie té mojí, a neměla obal, ale aspoň něco....
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    nbo me treba ramirez i sherry nakecali, ze mi ty pujčený peníze vrátej v co nejkratší době :)
    sherry .... 7 let cca +-
    ramirez 4 roky

:)
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    No, tak já někoho přidám.
    Jsem rád že jsou i jiní zde přítomní co Ing. Šlégra znají a potvrdí že jsem si historky nevymyslil, ale opravdu my byli vyprávěny.

Tak jednu řidičskou.

To si takhle Ing. Šlégr jel autem, myslím že to bylo v noci a najednou srna.
    Tak šlápnul na brzdu, ale nepodařilo se mu katastrofje zabránit.
    Nicméně situace se vyvinula opravdu překvapivě.
    Auto srně podrazilo nohy a ona se po plechu řítila proti přednímu sklu Ing. naštěstí stihl sklonit hlavu a jen o kousek ji minulo rozeklané kopýtko.
    Srážka prohodila srnu předním sklem pod střechou až na zadní sedadlo.
    Ducha neztrativšího Ing. Šlégr vyskočil z již stojícího auta, otevřel zadní dvéře, chvíli na sebo se srnou vyvaleně koukaj a pak se srna oklepala, vystoupila a odběhla do lesa.
    LIONA
    LIONA --- ---
    Já si z nich moc nepamatuju. Šeráka jsem viděla v době, kdy se mi měli narodit dvojčata, o to už je 3,5 let zpět. Ramiréze jsem viděla poprvé a naposledy po potopě v Praze na Staromáku. Hlídal tenkráte nějakou budovu a byla jsem tam z Kachny. Ta od něj něco dostala. Páska znám jen od vidění.:c)

A já budu spíše kochat číst o nich to neuvěřitelné.:)
    AKKASHA
    AKKASHA --- ---
    To je náhodička, zrovna včera jsem měla společnou cestu tramvají s Ramirezem
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SHADDIE: Šery? Šerák????
    EETEE
    EETEE --- ---
    Ok, do třetice...

baron prasil.doc (1316352 B)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    a počet střelných zranění, protéz, a absolvovaných válečných konfliktů? Třeba Sherry nedávno ohromil účastí v Libanonsko-Izraelské válce 2006 (na straně izraele, samozřejmě :-))) a absolvováním výcvikového kurzu v !hahaha! Čečensku :-)))
    AKISALT
    AKISALT --- ---
    A taky počet seskoků padákem a kolik z toho nočních:-)
    ULJANA
    ULJANA --- ---
    MRTREVOR: Napíšeš seznam hrdinských činů a let odsloužených v cizinecké legii na nástěnku? ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    No v prvý řadě sem přepište všechno z Fotek z akcí, než to E.T. promaže! :D :D :D
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Zdravas :-) Tak kým začneme? Co kdo z nich komu z vás nakecal? ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam