• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!"

Ano, tohle je klub o různých Ramirézech, Páscích a jim podobných hrdinech více, či méně neuvěřitelných příběhů, čili prostě klub o lidech, kteří stihli věci téměř bájné v časech téměř zázračných. A o setkáních s těmito lidmi. A v neposlední řadě i o samotných jejich "bájných činech". Podělte se i vy, ať jsme všichni moudřejší! ;)

UPOZORNĚNÍ SPRÁVCE: Diskuze měla být původně o různých 'baronech Prášilech', tzn. ne o tom, kdo-komu-co dluží. Ale protože jsem na nyxu klub o slibotechnách nenašel, asi to tu nechám. Ale zkuste to rozvést. Tzn, příspěvky tipu: 'von(a) mi něco dluží a já mu to nezapoměl' začnu koncem týdne promazávat. Chceme maso, ale chceme i tu šťávu okolo!B
    Howgh.
    rozbalit záhlaví
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    KACHNY: žádnýmu, pokud u něj nemá trvalé bydliště:-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SEBEL: sem zvedava kterymu chudakovi vyberou byt protoze ramirez bydli jinde :o(
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    SEBEL: to se daji takhle najit verejne viset exekuce?
    (jdu hledat sebe ;-)))
    LO_
    LO_ --- ---
    SHADDIE: :-)))
    vzpominej dal.. :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    VILA: nebylo to spis jeho nemocne rameno? ale jinak souhlasi:o))
    VILA
    VILA --- ---
    Vzpomínám si jak Ramiréz říkal "loket od slova bolí a mrtvej od slova nepochopil"
    :)))))
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GORGLIN: Hloupost - do rohu se přece chodí jako do sauny, protože má obvykle 90°!!! :DDD
    OMI
    OMI --- ---
    Tak to se možná musím Nadčlověka zastat: já mám v kuchyni v koutě linky nalepenou cedulku (nevím jak se udělá na klávasnici řecká alfa jako úhel, tak si to přeložte: "a/7,5" (já rád víno kolem 12°), takže každýmu musí bejt přece jasný, že si ten kout má vydělit...
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    GORGLIN: Jak mě to mohlo jen napadnout??? :-)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    GORGLIN: no to rozhodne ne :X
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    SHADDIE:
    Jako zevnitř?

To by to asi nebyla taková rariat, ne?

Krom toho znalec vína jako je Fin nebude dělat takovou sprostotu jako strkat víno do lednice, nebo ano?
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    GORGLIN: Není to roh ledničky? :-)))
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    No a to víte že Fin má doma v kuchyni jeden roh kde je celoročně asi pět stupňu (nebo kolik) a to je ten naprosto nejlepší roh na skladování vína.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    LO_: Ramiréz používal slovo pochystat snad na všechno a pochystávka bylo taky snad úplně všechno :-)Přede mnou použil slovo pochystávka na většinu těch kravinek co u sebe furt nosil, jako např.: camelback, prdelák, střepinovka, různý sumky a přídavný kapsičky, jeho neprůstřelnej,vodotěsnej,džípem přejetej mobil,vrhačky, distanční obušek a mnoho dalších. když to měl na sobě, byl "pochystanej". Jednou jsme s Gustaffem čuměli jak spadlí z višně, když si tohle všechno na sebe navlík, jen proto, že jsme se šli podívat v Unhošti ke kováři. Pro srovnání Gustaff měl roztrhaný monterky a já tílko a kraťasy a kristusky.Jo a lahváče:-)
    Další Ramirézovo magické slovo byla "siesta", tu si musel dát vždy po obědě, ať se děje cokoli a když ho nedej bože někdo vzbudil, tak byl hróóóóózně naštvanej :-))) Na Helfenburku o kterým jsem tu už vyprávěl jsme s gustaffem a lazarem vymysleli svoje obdoby na jeho terminologii a byly to "pochcávačky" místo pochystávek a to když se tím člověk vybavil (většinou to byly nějaký igelitky, pytel nebo tak něco) tak byl "vypochcanej". A místo siesty jsme měli "fiestu" a nebyl to šlofik po obědě,ale libovolná doba dne, kdy nám bylo všechno u prdele :-)
    OMI
    OMI --- ---
    LO_: Poslechněte o té věci hrozné, co sa stala v zemi České? To je originál středověký text a je to úžasné v provedení (nebijte mne, polovzdělance a nevzdělance) snad CZ filharmonie, nebo něčeho takového slavného s operními hlasy... :_)
    LIONA
    LIONA --- ---
    LO_: Mám to z odborného časopisu a tam píší ruské přislový.:c)
    LO_
    LO_ --- ---
    LIONA: Cechomor zpiva hodne podobne v jedne pisni.. takze to bude spis slovanska moudrost.
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    OMI: ...a němí po hospodach vyprávějí ;-))
    OMI
    OMI --- ---
    ...nebo moje oblíbené zakončení líčení hrdinských činů a moudrosti a velkoleposti : Hluší vidí, slepí slyší!
    :_)
    Zatím to nikdo nereklamoval.
    LIONA
    LIONA --- ---
    jo mám krásné ruské přísloví na lež, třeba by se to hodilo do záhlaví.

"Bezruký hrušek narval, holobřichému je za košily nasypal, slepý to zpoza stromu pozoroval, němý hlídače volal, hluchý to slyšel a beznohý utíkal."

Krásné že?:cD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam