• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    EETEE
    EETEE --- ---
    Koneckonců výrok: "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!" byl taky jeho, ne? ;-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    No Pásek došel v kecání tak daleko, že už se tomu věřit absolutně nedalo.-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Bludičku jsem poznal tak, že přišla na petřín a prohlásila "Ahoj, neviděli jste Páska? Odešel na chvíli pryč a už jsem ho dva dni neviděla"

:-D
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Já chci ještě víc storek o Páskovi, koukám že to je mistr všech mistrů v oboru kecání :-)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    EETEE: my meli takovou holku na stredni ve tride, ona byla z rozvraceneho manzelstvi, zila jen s mati, ktera podnikala, takze na ni nemela cas, navic matka byla prisernej puntickar, takze prisla domu, servala ji na tri doby za neuklizeny ponozky, a odesla, takze ona si to kompenzovala kecanim...

takdy jednou prisla do skoly a rikala, jak se sla koupat, uklouzla, pak lezela v koupelne nekolik hodin v bezvedomi a pak ztratila pamet a nepoznavala ani matku ani jejiho pritele (a ona ji klidne posle druhy den do skoly mrcha ze :D) a presne, jako ... a tebe bych asi taky mela znat, kdyz spolu sedime co :D
    EETEE
    EETEE --- ---
    SEBEL: Stejně bylo nejlepší jak Pásek ztratil paměť... :-)
    A pak dorazil do besedy a říkal perly typu: "Aha, Tebe bych asi měl taky znát, co?" nebo "Hrát prší, co to je?"
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    GORGLIN: Ne, kamarád odešel a on zůstal doma zamčený ve třetím patře:-)))
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    SEBEL:
    A nemohl ven, páč mu výjměčně neseděl účes?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    FOLCWINE: Jasně, minimální doba pobytu v cizinecké legii je stejně 5let:-)))

Btw. pamatujete, jak Pásek zmizel na nějakou dobu a pak se objevil s tím, že na Karláku někomu zlomil ve rvačce vaz, počkal na policajty a celoudobu seděl ve vazbě?

Nebo jak byl tejden zavřenej u kamaráda doma a nemohl ven?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    SEBEL: sim tě, detailisto, hlavní je znát vojenské povely a ty se v terénu (co znám z filmů :D) používají často beze slov ,)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SLUAGH: Ty jseš jen megaloman, ne pohádkář:-)

ULO: U vojáků je to těžké říct. Známej má za sebou několik misí, působyl jako odstřelovač a neřekl bys to do něj:-)

Zato Pásek, kterej stihl výcvik a odchod z cizinecké legie během 4 let, bez toho, aby uměl cizí jazyk :-DDD
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Jo Žoldák je taky dobrej pohádkář, taky hroznej drsoň. Před měsícem mi hustil do hlavy, jak si nechal z Anglie poslat protiletadlový 88mm kanón Flak.
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    SLUAGH: nezoufej, podle mě si tu aspoň cenu útěchy zasloužíš ;-)))
    ale chtělo by to nějakou pikantnější historku! ;-))))
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    MRTREVOR:
    Ale, kdopa se ním to tu vokázal.

MALUJEŠ?!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    SLUAGH: ty se většinou vybíjíš v rámci eRPéGéček a tam je to nejen povolené, ale i očekávané, ba přímo vyžasované. Zkrátka by ses musel státi ještě větším exotem, než jakým si nyní. A protože tvá odpověď je zajisté: "To je ještě možné?", vidíš sám, že tvé šance jsou v tomto oboru prostě nevalné. Tedy halekej a jásej, mezi zdejší selanku se jen tak nedostaneš! ;)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    SLUAGH:
    Zkus nás oslnit a třeba se dostaneš mezi elitu.
    SLUAGH
    SLUAGH --- ---
    docela se divím, že nejsem ve výčtu (o:
    ULO
    ULO --- ---
    no me jeden typek barvite licil, jak je zdatny bojovnik ve stylu šaolin, "takhle" (lusknuti prsty) je schopen cloveka zabit a palcem u nohy mu zlomit holen. Dokonce jel studovat šaolin do Japonska!

jiny pripad :na letni mesicni kurzu jsem potkala Dana, mily vesely typek s hlucnym smichem a s jizvou na krku mizejici ve vytrihu tricka. Na otazku co se mu stalo, reklm, ze to ma od strepiny z granatu, vic to nerozvadel. Pak jsme meli jednou vecirek, bavili jsme se o filmu Belck Hawk Down a Dan na to, ze ten film , ze je pretty realistic, ale ze je horsi se na TO divat, nez toho byt ucasten, to to clovek neproziva a nemysli. A ze pro nej byl Afganistan horsi nez Irak ... riakli jmse si, kde se to "ramirezovstvi" v tak, jinak prima klukovi. bere a jestli to ma zapotrebi. Asi ze pul roku jsem ho potkala na ambasadni veselici v uniforme, Dan byl (v hodnostech a funkcich se nevyznamm tak strelim od boku) tajmnik vojenskeho pridelence, skutecny vojak z povolani :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Když už se bavíme o kecálistech, tak co třeba Žoldák?-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam