• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FUNLOCOFebiofest Music Festival 2010
    Febiofest Music Festival 2010 trochu jinak!

    Nedílnou součástí posledních ročníků mezinárodního filmového festivalu Febiofest v Praze je i hudební festival, který návštěvníkům každý večer přinese 3 koncerty na hlavní scéně v klubu Febiofestu v -3 garážích a 2 koncerty na malé scéně v pizzerii Mediterrane.

    Ze světa worldmusic dorazí kapely Al-Yaman, Bengas, Gothart, Feher Fekete Kerek, Lenka Dusilová Trio, Son Caliente, Sunflower Caravan, The Chancers nebo polská kapela Tymon & The Transistors, která je autorem hudby k festivalovému filmu Stavba. Navíc je pro návštěvníky festivalu na pondělí 29. 3. připraveno malé překvapení v podobě kapely evropského formátu, jejíž jméno bude v pravou chvíli uveřejněno na webových stránkách festivalu.

    Všechni milovníci garážových večírků jsou srdečně zváni na páteční noční Diskojízdu Special a na sobotu, kdy vystoupí legenda české drum & bassové scény DJ Suki.

    Jako novinka je připravena Jam.eu Open stage – scéna, která bude otevřená kapelám, co se již nevešly do programu, ale mají chuť se o místo v něm porvat. Rozhodčím jim budou diváci, kteří je svým hlasem dosadí do závěrečného programu.

    Ovšem programová paleta se neomezí jen na hudbu. S rozšířením prostoru o další scénu se návštěvníci budou moci zúčastnit tvůrčích dílen tématicky propojených s filmem, vizuálně se kochat rozmanitou výzdobou, odreagovat se v herním koutku, v klidu zasednout a poklábosit ve velké relaxační zóně a vnímat jemné interaktivní prvky, které je budou nenásilně oslovovat.

    Kromě zábavy je kladen velký důraz na další pilíř Musicfestu - občerstvení. Stěžejním prvkem budou stánky s opravdovou světovou kuchyní. Mezi nápoji bude k výběru pivní bar, koktejlbar, nealkobar, čajovna a kavárna, vše na špičkové úrovni.

    A když občerstvení, tak i odpadky. Musicfest chce být ekologický, proto nově spolupracuje se společností Bioplaneta. Většina nápojového a jídelního servisu bude kompostovatelná a zbytek odpadu se bude okamžitě třídit.

    Zbývá tedy dodat to nejdůležitější:
    program Musicfestu odstartuje každý den od 16:00 a bude trvat do ranních hodin.

    Vstupné je tradičně zdarma!

    [ Febiofest Musicfestival 2010 / festivalfestival / 26.3.2010 / CR - Praha - CineStar Anděl - Praha 5 - klub Febiofestu ]


    rozbalit záhlaví
    LUCIAG
    LUCIAG --- ---
    JUKI: furt nevymyslaj :)
    JUKI
    JUKI --- ---
    Mohl bys mi to prosím poslat v dokumentu nebo v rtfku všecko? Já ten Veverkův mail prostě neumim otevřít nějak? :))
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    :)nice
    LUCIAG
    LUCIAG --- ---
    The Tchendos olej na ohen sobotni horecky....

    http://www.youtube.com/watch?v=6MOlDQRgCPQ
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Kromě zábavy je kladen velký důraz na další pilíř Musicfestu - Občerstvení.


    ETHIOPIA CAFÉ
    Africká restaurace a kavárna. Udělejte si s námi výlet do Afriky v rámci FebioFestu a ochutnejte tamější speciality připravené spolu s Afričany. Další dobroty vám nabídneme v naší restauraci na Vinohradech.
    Ethiopia Café je sociální firma zaměstnávající více než 50% lidí se zdravotním postižením.
    Ethiopia Café

    HAMTAM
    vaříme poctivě, vaříme jinak!
    arabské, indické, postsovětské, mexické, ale i domácí dobroty!
    kvalitní jídlo za dobré ceny!
    chcete HAM? dodáme ho TAM!
    Hamtam catering


    Vegetariánská restaurace DHABA
    autentická indická vegetariánská kuchyně
    Beas Dhaba

    Profesionální čajový catering CESTY ČAJE
    Cesty čaje

    Profesionální kávový catering SELADON
    Seladon na cestě
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Herni koutek

    společnosti Nintendo Wii plný konzolí s bezdrátovými ovladači Vás nejen pobaví, ale zaručeně i rozhýbe. Každodenní soutěže o zajímavé ceny prokáží Vaše schopnosti bojovat a zaslouženě zvítězit nebo přijmout porážku a zkusit své štěstí další den.

    Wii – Nová generace domácí zábavy

    Na FebioFest Music Festivalu si budete moci vyzkoušet hned několik herních pecek na Wii konzoli. Přijďte si zacvičit, protáhnout se a zaposilovat s Wii Fit Plus! Vyzkoušejte netradiční sporty s Wii Sport Resort (například šerm, lukostřelbu, wakeboarding, letecké sporty, …). Otestujte svou zručnost s katanou v super novince Red Steel 2, pro milovníky klasických plošinovek jsme přichystali nejnovější přírůtek do Mario rodinky s názvem New Super Mario Bros a v neposlední řadě bude k vyzkoušení originální střílečka Metroid Prime Hunters.

    Nintendo DSi – zábavný společník na cesty

    Na festivalu představíme žhavou hardwarovou novinku s názvem Nintendo DSi XL, která se pyšní velikostí obrazovek o 93% větší než její předchůdce. Vyzkoušejte zcela nový zážitek z hraní!

    V našem herním koutku si ovšem nebudete jen tak hrát. Přijďte a vyskákejte si na lyžích jedno parádní Wii Fit Plus!!! Každý, kdo si vyzkouší Wii Fit Plus, získá slevový kupón a pokud vyzkouší skoky na lyžích, bude jeho výsledek zapsán do soutěže. Majitel nejlepšího výsledku získá Wii Fit Plus. Každý den je pak pro vás připravena mini soutěž s některou z her vždy od 20h do 21h o menší ceny, značkové reklamní věci apod.

    Více na Moje Nintendo
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Pokud máte k čemukoli jakýkoli dotazy, sem s nima :)
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Oddechová zóna

    Novinkou na letošním Music festivalu je oddechová zóna, která nabízí nejen místo pro odpočinek ale i pro zábavu.


    Herní koutek

    společnosti Nintendo Wii plný konzolí s bezdrátovými ovladači Vás nejen pobaví, ale zaručeně i rozhýbe. Každodenní soutěže o zajímavé ceny prokáží Vaše schopnosti bojovat a zaslouženě zvítězit nebo přijmout porážku a zkusit své štěstí další den.

    Více informací o hrách a soutěžích již brzy
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    VJ school a VJ Open Stage

    Zajímáte se o práci s digitálním obrazem a videoprojekci a rádi byste se podělili o svůj talent s ostatními nebo se naopak něčemu novému přiučili? Navštivte naše profesionálně vybavené VJ studio na hlavní scéně a staňte se VJem večera.
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Sítotisk - skupina Kredenc

    Návštěvníci festivalu budou mít možnost si v rámci této tvůrčí dílny vybrat z mnoha nabízených motivů a buď sami nebo za asistence grafiků si žádaný motiv natisknout na vlastní triko či jinou část oděvu.

    Nepotištěná i potištěná trika bude možné si na sítotiskovém stánku také zakoupit.

    Workshop bude otevřen každý festivalový den od 18:00 hodin do vyčerpání.
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Tetování Jagua – Lampijon.cz

    Ozdobíme naše těla šťávou plodů ze stromu Genipa Americana, neboli Jagua, který roste ve střední Brazílii a v Paraguayi a je užívána některými indiánskými kmeny k tetování či malování ornamentů na obličeje a těla.

    Šťáva vymačkaná z plodů není vidět, mění se v modř až po nekolika hodinách. Proto se mísí s práškem z dřevěného uhlí, až vznikne tekutina ne nepodobná tuši, kterou se teprve maluje. Po dokončení a zaschnutí výtvarného díla se uhelný prach smyje - a není vidět nic. Ale druhý den se na obličeji nebo jinde na těle objeví nádherný ornament, kterému denně přibývá na barevné intenzitě. Po týdnech barva bledne, kresba se pomalu začíná ztrácet. Ale to už se určitě blíží čas nějaké další slavnosti...

    Informace o dalších aktivitách sdružení Lampijon.cz
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Tvůrčí dílna
    Animace – Dana Bubáková


    Tvůřčí dílna se soustředí na objasnění základních principů a možností animace.

    V praktické části budou návštěvníci tvořit pomocí softwaru Adobe Flash vlastní animované ikonky – avatary, které se dají používat např. na všech diskuzních serverech. Pokud bude mít někdo zájem vytvořit něco speciálního, dostane příležitost pracovat i s většími a složitejšími formáty.

    Účastníci workshopu by měli být vybaveni vlastním notebookem.

    Animační dílny budou probíhat v odpoledních hodinách v termínech:

    * sobota 27.3.
    * neděle 28. 3.
    * středa 31. 3.

    Pro účast na animační dílně je třeba se zaregistrovat na tomto emailu: dana.bubakova@gmail.com. Při registraci prosím uveďte, který termín Vám nejvíce vyhovuje, jaká je Vaše zkušenost s animací v Adobe Flash a zda si přinesete vlastní počítač.

    Webové stránky Dany Bubákové, autorky krátkých animovaných filmů Pokoj, Hlavolam a dalších...
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Jam.eu Open Stage

    Nová scéna Music festivalu, která bude každé odpoledne otevřená kapelám, co se již nevešly do programu, ale mají chuť se o místo v něm porvat. Rozhodčími jim budou sami diváci, kteří je svým hlasem dosadí do závěrečného programu a umožní jim tak vystoupit v pátek od 21:00 na Malé scéně.

    Máte-li kapelu a chcete-li se přihlásit do soutěže, neváhejte a zaregistrujte se zde.

    Soutěž začíná v sobotu 27. 3.a bude trvat do čtvrtka 1.4, kdy bude vyhlášen vítěz. Aktuální lineup přihlášených kapel naleznete v progamu Hlavní scény

    Další informace o projektu Jam.eu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam