• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FUNLOCOFebiofest Music Festival 2010
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Oddechová zóna

    Novinkou na letošním Music festivalu je oddechová zóna, která nabízí nejen místo pro odpočinek ale i pro zábavu.


    Herní koutek

    společnosti Nintendo Wii plný konzolí s bezdrátovými ovladači Vás nejen pobaví, ale zaručeně i rozhýbe. Každodenní soutěže o zajímavé ceny prokáží Vaše schopnosti bojovat a zaslouženě zvítězit nebo přijmout porážku a zkusit své štěstí další den.

    Více informací o hrách a soutěžích již brzy
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    VJ school a VJ Open Stage

    Zajímáte se o práci s digitálním obrazem a videoprojekci a rádi byste se podělili o svůj talent s ostatními nebo se naopak něčemu novému přiučili? Navštivte naše profesionálně vybavené VJ studio na hlavní scéně a staňte se VJem večera.
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Sítotisk - skupina Kredenc

    Návštěvníci festivalu budou mít možnost si v rámci této tvůrčí dílny vybrat z mnoha nabízených motivů a buď sami nebo za asistence grafiků si žádaný motiv natisknout na vlastní triko či jinou část oděvu.

    Nepotištěná i potištěná trika bude možné si na sítotiskovém stánku také zakoupit.

    Workshop bude otevřen každý festivalový den od 18:00 hodin do vyčerpání.
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Tetování Jagua – Lampijon.cz

    Ozdobíme naše těla šťávou plodů ze stromu Genipa Americana, neboli Jagua, který roste ve střední Brazílii a v Paraguayi a je užívána některými indiánskými kmeny k tetování či malování ornamentů na obličeje a těla.

    Šťáva vymačkaná z plodů není vidět, mění se v modř až po nekolika hodinách. Proto se mísí s práškem z dřevěného uhlí, až vznikne tekutina ne nepodobná tuši, kterou se teprve maluje. Po dokončení a zaschnutí výtvarného díla se uhelný prach smyje - a není vidět nic. Ale druhý den se na obličeji nebo jinde na těle objeví nádherný ornament, kterému denně přibývá na barevné intenzitě. Po týdnech barva bledne, kresba se pomalu začíná ztrácet. Ale to už se určitě blíží čas nějaké další slavnosti...

    Informace o dalších aktivitách sdružení Lampijon.cz
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Tvůrčí dílna
    Animace – Dana Bubáková


    Tvůřčí dílna se soustředí na objasnění základních principů a možností animace.

    V praktické části budou návštěvníci tvořit pomocí softwaru Adobe Flash vlastní animované ikonky – avatary, které se dají používat např. na všech diskuzních serverech. Pokud bude mít někdo zájem vytvořit něco speciálního, dostane příležitost pracovat i s většími a složitejšími formáty.

    Účastníci workshopu by měli být vybaveni vlastním notebookem.

    Animační dílny budou probíhat v odpoledních hodinách v termínech:

    * sobota 27.3.
    * neděle 28. 3.
    * středa 31. 3.

    Pro účast na animační dílně je třeba se zaregistrovat na tomto emailu: dana.bubakova@gmail.com. Při registraci prosím uveďte, který termín Vám nejvíce vyhovuje, jaká je Vaše zkušenost s animací v Adobe Flash a zda si přinesete vlastní počítač.

    Webové stránky Dany Bubákové, autorky krátkých animovaných filmů Pokoj, Hlavolam a dalších...
    FUNLOCO
    FUNLOCO --- ---
    Jam.eu Open Stage

    Nová scéna Music festivalu, která bude každé odpoledne otevřená kapelám, co se již nevešly do programu, ale mají chuť se o místo v něm porvat. Rozhodčími jim budou sami diváci, kteří je svým hlasem dosadí do závěrečného programu a umožní jim tak vystoupit v pátek od 21:00 na Malé scéně.

    Máte-li kapelu a chcete-li se přihlásit do soutěže, neváhejte a zaregistrujte se zde.

    Soutěž začíná v sobotu 27. 3.a bude trvat do čtvrtka 1.4, kdy bude vyhlášen vítěz. Aktuální lineup přihlášených kapel naleznete v progamu Hlavní scény

    Další informace o projektu Jam.eu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam