• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    Febiofest Music Festival 2010 trochu jinak!

    Nedílnou součástí posledních ročníků mezinárodního filmového festivalu Febiofest v Praze je i hudební festival, který návštěvníkům každý večer přinese 3 koncerty na hlavní scéně v klubu Febiofestu v -3 garážích a 2 koncerty na malé scéně v pizzerii Mediterrane.

    Ze světa worldmusic dorazí kapely Al-Yaman, Bengas, Gothart, Feher Fekete Kerek, Lenka Dusilová Trio, Son Caliente, Sunflower Caravan, The Chancers nebo polská kapela Tymon & The Transistors, která je autorem hudby k festivalovému filmu Stavba. Navíc je pro návštěvníky festivalu na pondělí 29. 3. připraveno malé překvapení v podobě kapely evropského formátu, jejíž jméno bude v pravou chvíli uveřejněno na webových stránkách festivalu.

    Všechni milovníci garážových večírků jsou srdečně zváni na páteční noční Diskojízdu Special a na sobotu, kdy vystoupí legenda české drum & bassové scény DJ Suki.

    Jako novinka je připravena Jam.eu Open stage – scéna, která bude otevřená kapelám, co se již nevešly do programu, ale mají chuť se o místo v něm porvat. Rozhodčím jim budou diváci, kteří je svým hlasem dosadí do závěrečného programu.

    Ovšem programová paleta se neomezí jen na hudbu. S rozšířením prostoru o další scénu se návštěvníci budou moci zúčastnit tvůrčích dílen tématicky propojených s filmem, vizuálně se kochat rozmanitou výzdobou, odreagovat se v herním koutku, v klidu zasednout a poklábosit ve velké relaxační zóně a vnímat jemné interaktivní prvky, které je budou nenásilně oslovovat.

    Kromě zábavy je kladen velký důraz na další pilíř Musicfestu - občerstvení. Stěžejním prvkem budou stánky s opravdovou světovou kuchyní. Mezi nápoji bude k výběru pivní bar, koktejlbar, nealkobar, čajovna a kavárna, vše na špičkové úrovni.

    A když občerstvení, tak i odpadky. Musicfest chce být ekologický, proto nově spolupracuje se společností Bioplaneta. Většina nápojového a jídelního servisu bude kompostovatelná a zbytek odpadu se bude okamžitě třídit.

    Zbývá tedy dodat to nejdůležitější:
    program Musicfestu odstartuje každý den od 16:00 a bude trvat do ranních hodin.

    Vstupné je tradičně zdarma!

    [ Febiofest Musicfestival 2010 / festivalfestival / 26.3.2010 / CR - Praha - CineStar Anděl - Praha 5 - klub Febiofestu ]


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam