• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTatra
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    jinak dame sem pomalu nejaky ty fotky :o)

takze uzasnej a krasnej koncept sportovniho coupe od tatry

Tatra JK 2500

dam ji i do zahlavi jak ji mam rad :o)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Liaz, Avia, Karosa, Praga, Street Roadster Pony, Velorex atd...
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    PETRPEDROS: njn bohuzel jsme jeste nedospeli jako narod k tomu abychom uznali ze ti kasparkove si nemaj co vyskakovat a maj bejt radi ze je jeste nikdo nevyhazel z okna :o)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    A to se mi dostalo že česká republika měla za svojí existenci i za dob československa asi cca 52 Automobilek (továren) Jawa, Tatra, Škoda, Laurin a Klement, Aero atd..
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    JESSE_MORENO:
    Máš pravdu zrovna včera jsem řešil vládní skopičiny pana Ratha ale on si asi opravdu zadek radeji vozi v Audi přecejenom ty naši vládní kašpárkové mají rádi německou výrobu kterou by za tu Českou měnili hned.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    PETRPEDROS: no ona tatra celkove udelala a jiste dale dela spoustu unikatnich reseni a je hrozna skoda jak je nechali padnout.... nez nejake dementni srotovne se imho vlada mela pokusit zachranit tuhle automobilku i kdyby jen za cenu toho ze nez aby vyhazovali penize za vladni audiny a podobne nesmysly mohla mit proste vladni tatrovky na zakazku... vim jsem snilek ale proste nedokazu vydejchat to ze i kdyz jen jako brand se zachovala skodovka se skoro nulovou invenci v ramci automobiloveho prumyslu a low budget karama ale nezachovava se tatrovka ktera toho prinesla tolik a dodnes je to jedinej ceskej osmivalec kterej je kurva zajimavej!
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    A třeba tatra jako jediná vyrábí dieselový motor který je chlazený vzduchem .. Zeptejte se kluků z Kopřivnice ty o tom budou vědět více.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    No vzhledem k me lenosti a faktu ze na tatrovky skoro vsichni zapomneli je mi jasny ze tu moc rusno nebude.... ale uz dlouhou dobu uvazuju o porizeni pojizdne predrenovacni t613, pokusit se to udrzovat jako hotrod s tim ze jednou bude mit zajimavou cenu :o)

rad bych samozrejme zachranil i nejakou starsi 603 a tatraplan k tomu ale to uz je financne bohuzel nekde trochu jinde.... prozatim jakekoliv fotky, diskuse, rady, tipy triky nebo i inzerce jsou povoleny :o)

jo a jen jeste upozorneni primarne to ma bejt o divizi osobnich automobilu tatra, pokud se sem namicha obcas i nejakej ten nakladak tak mi to neva, tatra kolem sveta je uzasnej stroj ale nerad bych aby to vypadalo treba jako na mercedes klubu ze je tam 90% diskuse o nakladacich...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam