• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRAPiPod, iPhone, iPad Development
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    nakonec je to vše jen spotřební elektronika a na spotřebních věcech by mělo být vidět, že se používají :)
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    no ja si davam pozor od doby, kdy jsem mel nejake HTC a byl jsem lenivy na nej lepit folii, anzto zvyk ze starych poctivych PDA, ze folie je spis na otravu a pro pocit a ze pokud tomu displeji nic zleho neudelas, tak se mu nic jen tak nestane - a pak jsem zjistil, ze za vecer zkouseni a hrani si jsem dokazal stylusem rozdrapat displej opravdu fest, coz jsem proste nepochopil, co tam kurva bylo za krytku (kdyz moje starsi PDA vydrzely vetsinou par let, aniz by na nich bylo vic nez nejake drobne stopy ve spodni casti v zapisovaci oblasti)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SHIGORBIRDMAN: jo takhle, no ná se snažím v porobnejch situacích dávat bacha abych u toho skla něco neměl, a bylo to jak u iphonu/ipadu krytý, protože už se mi přesně to co píšeš jednou stalo. Teď se mi to stalo o výkendu zase, ale jen s folií na display, naštěstí, takže jen sloupnout a vyměnit. Ale opět ponaučení, dávat bacha na to co je kolem, jsem si takle jednou vybrousil display telefonu když jsem na výletě zapomněl v kapse pytlík s cukrem, a hodil k tomu telefon.. zabolelo ho potom po 4h chůze vyndat.. (to byla tehdy ještě nějaká nokia s plastovým obalem i přes display) :-D
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    neruplo, poskrabalo se, a dokonce ani ne od zidovky, ale od jejiho pouzdra, presneji od spon na opasek :)
    samozrejme moje blbost, nicmene cekal jsem od te gorily vic :) (protoze jsem si puvodne myslel, ze je to neco jineho nez jen chemicky nastrik s podobnym ucinkem jako to co se dava na autoskla, to pred poskrabanim moc neochrani)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SHIGORBIRDMAN: jakože, dát do báglu 0,75-1kg těžkou kovovu zbraň (pokud teda nemáš glocka) ke sklu, a divit se že to rupne?
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    a jak jsem si overil velmi rychle, gorila govno vydrzi. stacilo mit chvilku soupnuty ipad v jednom baglu s devitkou
    TIGU
    TIGU --- ---
    777PLAY: "Gorilla glass" jsi prave prasknul. Apple se tim moc nechlubi, ale sklo uz od prvniho iPhonu vyrabi prave firma Corning. Takže můžeš jít do originálního skla, nebo jen do horšího. Lepší sklo těžko seženeš.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    zdravim, praskl jsem na ipadu display /retina/ ... Nevite kde se da nejlevneji vymenit sklo, pripadne tam nejde dat nejake gorilla glass?
    muze se ten ipad jinak ted pouzivat?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Tak co, kdo tu děláte pro Rovio s Tlamičkou ty Angry Birds go? Jako povedená stylizace, koukal sem kolegovi přes rameno, a je to docela dobrá hovadina :) je to zábavnější než furt střílet prasata..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Dobrý den,
    hledáme (pro naši reklamku) někoho, kdo by byl schopen udělat aplikaci pro ipad/iphone využívající augmentovanou realitu, 3D modely budu dělat pravděpodobně já nebo je dodá přímo klient. Bližší info v poště.
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    OUPA: dakujem, ked napises, ako sa im s tym hralo, potesilo by ma to :)
    OUPA
    OUPA --- ---
    PHOTOSPHERE: Vypada to moc pekne, otestuju vecer na cilovce, byt uz malicko odrostle.
    PHOTOSPHERE
    PHOTOSPHERE --- ---
    Tak nasa hra, ktoru som spominal pred casom je konecne v appstore. Tak ak mate male deti, dnes sme v zlave :) Stahujte, dajte vediet co na to hovorite, ako sa to paci vasim detom atd. Dakujeme za podporu :)

    Link: https://itunes.apple.com/us/app/mr.fox-and-shapes/id699401915?ls=1&mt=8
    Web: http://www.mrfoxandshapes.com
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ROTTWEILER: no co vim u nas tak se to obcas deje. obcas to sestreli three20, obcas neco nativniho. je zajimave, ze ten samy crash, je na ios 5 crash, ale na ios 6 a dal to je out of memory
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Chtěl bych se zeptat autorů iOS aplikací, kteří pády. Taky máte pády aplikací, které nedávají žádný smysl a dle stacku to padlo někde úplně mimo kód vaší aplikace?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MATESISKO: Koukám na to, co mi ale zaručí, že tam nebude stejný problém s rychlostí? Protože stahování se tam volá úplně stejně jako na holém NSURLSession. Jde mi o to že já potřebuju stahovat soubor na pozadí. Během stahování musí jít aplikace používat a taktéž musí být možné ji opustit a zase se do ní vrátit. Proto používám [NSURLSessionConfiguration backgroundSessionConfiguration:@"foo.bar"];
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    LWEEK: AFNetworking wrapuje systemove knihovny, niceho se neboj.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ROTTWEILER: Díky. AFNetworking znám, ale chtěl bych použít frameworkovou knihovnu, když už tam je. Navíc co sem koukal na develop foru, tak se AFNetworking a iOS7 ještě úplně stoprocentně nerozumí. Respektive rozumí, ale jsou tam problémy.

    Na jednu otázku sem už našel poloviční odpověď. Počet simultáně stahovaných souborů se dá pomocí parametru HTTPMaximumConnectionsPerHost, ale funguje to jen když jsou soubory z jednoho zdroje. Po dalších odpovědích pátrám. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam