• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRAPiPod, iPhone, iPad Development
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Narazil sem na jeden problém ve Swiftu 1.2 ... mám následovnou polymorfní strukturu:

    ClassProtocol (NSObjectProtocol, NSCoding)
    BaseClass (ClassProtocol)
    ConcreteClass1 (BaseClass, ClassProtocol)
    ConcreteClass2 (BaseClass, ClassProtocol)

    A ty konkretni classy mám v Arrayi a ten array chci archivovat pres NSKeyedArchiver a ten mi řve, že nelze archivovat ([ClassProtocol])

    Napadá někoho jak přinutit NSKeyedArchiver aby archivoval pole kde není jedna konkrétní třída ale řada polymorfních tříd?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    SIRLOON: LinkedIn, ale iOS vývojáři jsou dost vzácní. Obvykle to není o tom že oni hledají. Spíš to je tak, že nás oslovují firmy a my je odmítáme. Sme holt hodně rozmazlení. :)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    SIRLOON: To zalezi, co presne hleda a kde tu praci hleda. Mrknul bych na:
    - https://www.startupjobs.cz
    - http://www.linkedin.com
    Pripadne pro remote praci tady: https://weworkremotely.com
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    mam dotaz, hrma od nas z firmy se pta, kde ios vyvojari koukaj na nabidky prace. androidari sou rozlezli vsude, ale u ios gplus a podobne imo takovej fenomen neni. kam se nejdriv koukate? nejakej jobs.cz a podobne?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Hledám někdo, kdo by si po mě převzal budoucí vývoj a údržbu reality.cz pro iOS - https://itunes.apple.com/cz/app/reality.cz/id397680650?mt=8. Zájemci pište do pošty společně s hodinovou sazbou, referencemi a eventuálně otázkami. Jedná se o pár hodin měsíčně. Záleží na nové funkcionalitě, zhruba 10-20 hodin za měsíc.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    LUNCH: Netuším jak to souvisí, ale asi jo. :D
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    LWEEK: Neblbni, mám 4 děti, musím se dost krotit! :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    LUNCH: To je skoda, domluvil bych ti odvoz z Prahy. :) A zacatek i konc je vymysleny tak aby se to dalo stihnout busem i z Brna. :)
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    LWEEK: Jsem z Jihlavy. A dokonce z Jihlavského GDG! :D Ale Liberec bohužel fakt nedám :(
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    LUNCH: Díky za pochvalu. :) Rozhodně tu nějací jsme. Jen to trochu stagnuje, zdá se. Přijeď na hackaton! :D
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    Jsem na Nyxu opravdu dost náhodou po 5 letech! (ani se mi nechce věřit, že po takové době!) Tady jsou skutečně taky nějací iOS vývojáři? :)
    LUNCH
    LUNCH --- ---
    LWEEK: Podle náhledů pěkný design! Nestahoval jsem, ale moc mi u toho nedávají smysl ty nahrané hlášky, ale vzhled je super!
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Zdravím osazenstvo! Rád bych vás pozval na Zoo Hackaton do Liberce. Mobilní vývojáři jsou víc než vítáni! :) http://gdgscl.github.io/zoohackaton/
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Dnes ráno jsme dostali do AppStoru mou novou aplikaci "The Cooking Timer". Aplikace má být minutka do kuchyně. Budu rád pokud zkusíte a napíšete nějaké vaše postřehy, nápady a pokud případně apku v AppStoru pochválíte. :) Díky!

    http://www.thecookingtimer.com
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Řeším jednu blbost s UICollectionViewControllerem ... když smažu animovaně poslední item, tak se obsah během animace posune pod status bar jako kdyby vyresetoval inset nebo něco. Setkal se s tím už někdo z vás a jak jste to řešili?

    Další věc jem že mám v contentu toho CollectionView manuálně přidaný View ... a občas při smazání všech itemů se tenhle manuálně vložený view posune tak že jeho střed je na pozici [0,0] ... dělá to jen občas, zřídka ... s tím taky bojuju.
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Pro vývoj iBeacon enabled průvodce hledáme iOS developera. Projekt je velmi zajímavý a perspektivní s možností získání podílu. Úkolem je předně napsat první verzi, ale počítáme s dlouhodobou spoluprací. Nástup možný od února.

    Jsme digitální studio Sinfin.cz. Sídlíme na Praze 5 hned vedle Node5. Nabízíme adekvátní odměnu, příjemnou atmosféru a občerstení. Navíc poskytneme MacBook a/nebo iPhone, vybrané konference a rozšiřování knihovny na přání.

    Více informací u mě v poště nebo na e-mailu info@sinfin.cz
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MATESISKO: nene, myslim poprve pridaridt nekoho k nejakemu buildu. Ale je fakt, ze je uz druhy bez changelogu...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    LUCIEN: Myslis mail s novou verzi aplikace? Jestli jo, zkontroluj si, jestli jsi vyplnil changelog. Pokud zustane prazdny, upozorneni se neposle. Vyzkouseno za vas! :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TIGU: Dik, nenapadlo by me, ze je ta sluzba tak exponovana... Aspon upozornit by na to mohli.
    TIGU
    TIGU --- ---
    LUCIEN: Spis to vidim na miliony uzivatelu a odesilani v davce postupne tak, aby to neovlivnilo beh sluzby a nezahodily mailservery jako spam. Treba seznam.cz rad zahodi par tisic mailu, neb nema HW na doruceni vsech zprav. Kdysi jsme posilali hlaseni o planovanem vypadku a seznam "jen tak" zahodil asi 2000 mailů. Na dotaz "proč?" Odpověděli, že to šlo moc rychle za sebou a tak to poslali do /dev/null, neb kdyby doručovali všechen spam (byť do složky spam), tak by jim padly servery.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam