• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATISLAVOchrana přírody
    LALINA
    LALINA --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    SCHWEPZ: Tak hlavně a především. Takový nosorožec, to je jen prostá třešnička na dortu, která zajímá pár vyšinutých jedinců. Co je masa po nějakém tlustokožci.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    PATISLAV: Nikdy žádné XY neviděl a myslí si, že žádný rozumný člověk věřící volné ruce trhu si ...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A co na to Václav Klaus?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---

Padl jediný vietnamský nosorožec jávský. Rukou pytláka - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?id=718950
    KUATO
    KUATO --- ---
    SU_SHI: ale no tak.. diskuse o dusich prece v ochrane prirody ma misto :o)
    SU_SHI
    SU_SHI --- ---
    jestli je to tu o dusich, tak v tom pripade odstrante poznamku, ze je to odborna diskuze \coz je tak jednou za cas .o\
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lalina: chtel jsem se zastat Petra a trochu te umravnit. Ja takove kecy nemam rad.
    LALINA
    LALINA --- ---
    no hele tak nebo tak, já s tím končím, nebudu to tady dále zapatlávat kravinama. dobrou noc.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: zapomněls dodat, že "posral" je taky po vašem:-]]]]]]]
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: nepochybně jsi to napsal překrásně..ale cos tím chtěl říct?
    to jenom tak krasomluvíš nebo co? O čem to je?
    tohle je snad klub pěkného žvanění? No taááák...
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lalina: co se ti nelibi? Napsal jsem to pekne. A pomerne zdvorile. Nepouzil jsem ani jedno sproste slovo /chcijou se nepocita, to je po nasemu/. I kdyz v tomto pripade by mi to bohove jiste odpustili :o).
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: člověče, Kuato, ty jdeš ale ke dnu.....to je celkem rychlej progres.... cos to vlastně jako chtěl říct, teda jestli je ti to vůbec jasný?
    KUATO
    KUATO --- ---
    Patislav: ja ti nevim. Jak ja vidim, ze nekoho posral Duch Svaty, tak me to tak nejak.. drazdi :o).
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KUATO: ??? :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lalina: cely problem s dusema je ten, ze se uz dneska hodne vyrabi v Polsku a nic nevydrzi. Neni jak duse ze stare ukrajiny. Ale jak uz jsou dneska lidi zmekcili a jeste pijou ty ftalaty z plastovych flasek, tak jim tak nak chybi para a proste tu gumu poradne neupechujou. A do toho hysterky co maji z kravskych hormonu, co vetsina zenskych z abtibejby tablet chcijou kam vkroci, docista rozhozeny cyklus a jsou na odstrel cely mesic. Ach slepa prirodo, zac trestas potomstvo Adamovo?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: omlouvám se, řekla jsem si, že tentokrát si to nějak risknu a řeknu to přesně tak, jak to cejtím .-))
    já jsem nechtěla nikomu otvírat oči, já jsem ty oči měla sama otevřený, že mi málem vypadly:-]]]] jen zírám:]

PETER_PAN: pane chemiku, ono racio, pokud není spojený s takzvanou duší, víš, tak to je nástroj pekelnej. Rozum bez moudrosti je čirý zlo a taky se tak ve světě projevuje.
    To není nic, co můžu obdivovat nebo tomu snad ustupovat. Já se vědátorům a vzdělancům bez přesahu neklaním ani nemají můj respekt. Jsou to takoví nehotoví chudáci.
    Pokud to, cos ted napsal, si myslíš opravdu, vypadá to, že přeci jenom nejsi ztracenej případ. snad. vypadá to, že ti to začíná docházet.;)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    LALINA: .. nejsem troll, a domnivam se ze nejsem ani debil, ale uznavam ze jsem prestrelil ramec temat na ktere v tomto auditku pisu ..

.. vetsinou prispivam tam kde je problem v nejakem technickem vysvetleni, nebo dochazi k dezinterpretaci faktu a tady problem je ciste o racionalnim/faktickem pohledu (jsem chemik a delam ve vyzkumu medicinalni chemie, biologicky aktivnich latek a osobne se zajimam prave o vztah latek/jeji biologicke aktivity na cloveka a zivou prirodu obecne - v tomto se domnivam ze jsem schopnej mit prispevky na slusne urovni a jsem casto schopnej oddelit informacni zrno od plev )

.. na otazku lagun evidentne nelze pouzit "racio" a je tal o pocitu vyznamnosti problemu a tady jsem mel drzet hubu, pac to neni o vedomostech ale o pocitu z toho jak ten problem vnimam ..

.. takze za tohle se omlouvam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam