EWUSHA: Hele já vcelku dělám, jelikož jsem docela žravej, do lesa vyrážim s velkokapacitnim zavazadlem a zpátky ho pravidelně tahnu nejen se svejma, ale i cizíma odpadama (mám alergii na petky v lese), blbnu s hnízděnim sokolů, monitoruju břehule (což drží jejich hnízdiště ve stavu bez ohrožení, dost zajímavý, každej rok se mne poptaj, zda ještě jsou a stačí to, ono je to na podivnym místě, tak si nikdo nechce zaťapat boty,blbý mi trochu připadá, když se mne ekolog ptá, jestli se mužu zajít podivat jsou-li tam ty břehule v lednu), držim hubu kde jsem potkal tetřevy jakož i jiný zvířata, děsim pitomce se sekerou a nožem na přežití ( na letošek mám novej, krásnej způsob), krmim jak o závod a na už sem začal s přípravou políček...
Když si pořídíš čtyřkolku a vyrazíš u nás do lesa, tak až vemeš na lesní adrenalinový trase lesem se zákazovou značkou ( u nás rozšířená forma styku s divočinou, myslim ty rachotící trubky)salto přes jámu případně zjistíš že bombová superlouže na brodění obsahuje hnuj, shledáš, že moje aktivity jsou rozsáhlý, akorát to dělám jako čistej amatér samotář (teda až na to, kdy potřebuju třeba lakatoše s rozrývačem etc.) a moje postupy nevycházej z žádného novodobého kultu přírodničení.
Když mi ale dorazí exkurze a dozvim se od ní nějaký teoreticko intošský poučení (nejlépe o biomase, to miluju), tak lituju že to nemužu vyházet oknem (protože zahajuju v přízemí a byla by to zbytečná námaha), v tomhle ohledu přímo vítám ekologický školy :-)ty bejvaj nejlepší:-)
SCHWEPZ: Pokud na tý zemědělský půdě pěstujou jak je zvykem (papá malý políčka, meze apod, který idioti jako já slibovali vesničanum po 89, dneska už si to naštěstí tolik nepamatujou) řepku neb kukuřici na stále se zvětšujících monolánech s průběžnejma střikama chemie, nebyla by to újma, blbý je že jako na vztek si třeba u mne v krajině kde je tři pr..pardon mnoho míst po zrušenejch fabrikách, rozpadajících se kravínech a prasečácích jakož i dolech dycky vyberou nějakej hezkej kus, kterej jim majitel ochotně, neb vidí prachy, prodá (každej není Tygr co poslal do někam maníka s několika milionovou nabídkou za jeho pozemek s náletovou březinou:-)