• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAFENPCcafé na půl cesty - ať jsi matka nebo skin v kavárně jsi vždycky in
    Café Na půl cesty funguje již patnáct let jako jedna z tréninkových kaváren pro duševně nemocné O.s. Green Doors.
    Kavárnu naleznete uprostřed Centrálního parku na Pankráci. Café v sobě spojuje kromě pracovní a sociální rehabilitace také přátelské prostředí pro rodiny s dětmi, psi, cyklisty atd. přes den a bohatý kulturní program večer, který určitě stojí za to sledovat. Kromě kvalitní kávy a fair trade produktů nabízíme denně čerstvou polévku, domácí citronádu a zázvorovou limo, domácí koláče, panini, i veganské dobroty jako vegebapy, nakládané tofu, nebo čokoládové muffiny. V případě pěkného počasí každý den točená zmrzlina...

    CO SI U NÁS DÁTE A ZA KOLIK?

    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    co program na srpen?
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    KRALIK: Naopak prostor pro inline dráhu se bude hledat jinde. Přehodnotili jsme návrh architekta a zachováme plnou velkou centrální plochu zeleně pro volný pohyb lidí.

    YEAH!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    V parku bude vodopád

    Park Družba, centrální park na Pankráci, Pankrácká pláň – tři názvy pro jeden prostor, který letos o prázdninách projde výraznou, leč pozitivní změnou.

    cely clanek v Tucnak 07/2010, str. 4 (PDF)

    „Park bude mít svůj řád i svého stálého správce. Není možné, aby zde lidé jezdili na motorkách či dokonce v autech, nebo ničili stromy. Už nyní jsme požádali městskou policii o častější kontroly a věřím, že lidé toto opatření přijmou s pochopením. Vždyť krásné prostředí chceme mít kolem sebe všichni.“

    ...doufam, ze panove v uniformach budou i nadale natolik shovivavi, ze pes bez voditka a kosiku nebude zaminkou k pokute.
    VONDREJ
    VONDREJ --- ---
    SHM8: lichváři v navoněném kabátku...
    SHM8
    SHM8 --- ---
    VONDREJ: mno já zase vim, že nám od nich přišlo do práce na novej rok pfko, kde se vychloubali co všechno podporujou... hlavička provident financial nechyběla... jak se tam naparovali jak pomáhaj lidem, mě napadalo, že by nejvíc pomohli, kdyby se zrušili .)
    VONDREJ
    VONDREJ --- ---
    SHM8: Plně souhlasím, že provident financial je mega mrdka..Ale ve skutečnosti tuhle soutěž pořádá občanské sdružení, které se nebojí říct, kde vzali prachy..Navíc nikde necpou svoji reklamu..A mi nemáme žádnou povinost je propagovat.. Nad tímto etickým oříškem jsme si dlouze lámali hlavu..A nakonec jsme do toho šli...
    SHM8
    SHM8 --- ---
    VONDREJ: škoda že je tahle nadace od provident financial, tušim... supermrdka.
    VONDREJ
    VONDREJ --- ---
    Přátelé, kamarádi, drazí ostatní,

    Tak jako každý rok i letos pořádá Café na půl cesty 28. 8. 2010 od 15.00 hodin FOTBALOVÝ PIKNIK NA KONCI LÉTA. Kromě fotbalového turnaje pro vás chystáme plno muziky, divadlo, občerstvení a po skončení akce after DJ´s party. Tímto bychom vás na Fotbalový piknik rádi pozvali a zároveň vás poprosili o další podporu:

    Rozhodli jsme se zapojit do internetové soutěže na portálu http://www.conasbavi.cz a vyhrát s vaší pomocí nějakou finanční částku na naší každoročně pořádanou akci.
    Abychom mohli něco vyhrát, potřebujeme získat co největší počet hlasů.
    Pokud nás chcete podpořit, hlasujte prosím na http://www.conasbavi.cz/projekty/fotbalovy-piknik-na-konci-leta/ kliknutím na zelený rámeček „To mě baví“.

    Děkujeme za Váš čas i hlas:)
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    NEDELE
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    ELZEE: netusim, naky kuci od hartkoru asi .)
    ELZEE
    ELZEE --- ---
    HYNEK: peknej letak, kdo je autor?
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    dnes
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    VONDREJ: a stromy budou mit svoje cedulky aby deti jiz od raneho veku poznavaly prirodu. juchů.
    LINY
    LINY --- ---
    VONDREJ: nejsem si jistá jestli hřiště navrhované B.Š. bude taky použitelné pro děti:-(
    VONDREJ
    VONDREJ --- ---
    KRALIK: Tak malá oprava. Dětské hřiště bude vzkutku projekt Bořka Šípka a mělo by být na místě bývalé fontány. A brouzdaliště by mělo stát kousek zatím (blíže k autobusové zastávce Sídliště pankrác). Dále chtěj vysadit pár nových stromů..což též schvaluju... :-)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    opravdu skvely zpravy...
    KRALIK: taky nejsem zastance ty lavky, ale situace se do par let zmeni...uz ted je to viditelny, co se tyce aut. tim, ze vzniknou kancelarsky budovy+bytovy budovy se tam najednou objevi strasne moc lidi navic=>strasne moc aut navic, coz je mozna duvod toho mostu
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    VONDREJ: skvele zpravy!
    videl jsem model na budejarne v info centru a napriklad ta masivni lavka od arkad do parku mi prijde fakt zbytecna. dyt po ty silnici (oddelujici nove vznikajici admin. budovy od parku) skoro nic nejezdi...
    brouzdaliste bude kde? na miste puvodni fontany? to by byla ostuda :)
    VONDREJ
    VONDREJ --- ---
    KRALIK: Zdravim! Včera jsme dostali nové informace z města. Naštěstí se od monstrózních projektů ustoupilo (viz. in-line dráha) a v parku vznikne pouze nové dětské hřiště (ne od Bořka) a brouzdaliště. Pro nás samé potěšující informace. S rekonstrukcí by se mělo začít v červenci.
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Ne 20.6. //// Benefiční koncert pro Lucinku (na léčbu rakoviny mozku)

    --> vystoupí kapely: No Side, Kung-fu Girlz, Hustler State, Just for Being, The Spankers, djs Stiggma a Pionyr.
    --> Venkovní odpolední akce, after party v café. Info o léčbě rakoviny mozku na http://www.modrakotva.cz/vyuziti-protinadorove-vakciny.html Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam