• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCOURRBylinky z českých luhů a hájů
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    nějaký léčivky podpultový :)

LOWDERELLA FAST VERSION SEEDS ©

2013 - Lowrider F1 (male) vs. Cinderella Core Cut (female)
    2014 - Cinderella F1 (male) vs. Cinderella F1 (female)
    2015 - Cinderella Fast Version F2 aka Lowderella

► 20 months from planting to harvest
    ► resistant to mildew and low temperatures
    ► solid yield and harvest - around 50 - 100g
    ► fruity taste and smell
    ► cool and high status and feeling

★ 1eu ► 1 seed
    ★ 2eu ► 3 seeds
    ★ 3eu ► 5 seeds
    ★ 5eu ► 10 seeds
    ★ 20eu ► 50 seeds
    ★ 35eu ► 100 seeds

CONTACT
    petr.masticka@seznam.cz

FB
    https://www.facebook.com/...a.297669540283190.88647.297667646950046/1016334805083323/?type=3&theater
    KAREN
    KAREN --- ---
    ad KAREN: zrovna mi přišel mail

INFORMACE PRO VŠECHNY ZÁJEMCE O PROGRAM CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ LÉČIVÉ ROSTLINY

Prosíme neodpovídejte na tento e-mail. Děkujeme za pochopení.
    Dobrý den,
    Potvrzujeme, že Vaše přihláška do zájmového specializačního programu Léčivé rostliny je na naší fakultě vedena v evidenci zájemců. K dnešnímu dni je zaevidováno 277 přihlášek.

Z důvodu častých dotazů sdělujeme, že doposud nebylo rozhodnuto, zda a pro kolik uchazečů bude program CŽV v tomto semestru otevřen. Jakmile budeme mít jakékoliv bližší informace v této záležitosti, tak ihned obdržíte zprávu.

S pozdravem

Vlasta Shejbalová
    vedoucí studijního oddělení fakulty
    Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové
    tel. 495067426
    KAREN
    KAREN --- ---
    PIZMA: ja to delala loni v susicce, mozny to je i "citlive" napr. v troube - jinak klasika, rozlozeny u kamen/topeni...
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    Ahoj, mám dotaz: Jak nejlépe sušit šípky? Minulý rok jsem je sušila asi dva měsíce, ráda bych tuto dobu zkrátila...děkuju za rady
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, prosím ráda bych tento víkend jela na trnky, neměly by růst v jílovité půdě. Víte prosím o nějakém místě, kde jsou - rostou? Mám své, ale vzhledem k letošnímu počasí, si nejsme úplně jistá, zda tam budou. Nemám možnost si to ověřit děkuji
    KAREN
    KAREN --- ---
    ad KAREN: Jestli jste se někdo taky někdy přihlašoval do Hradce na to CŽV - léčivé byliny, FYI: netrpělivě jsem volala na studijní, jak to letos vypadá, a paní mi řekla, že maj horu přihlášek, a "věci se dost změnily" a neví se, jestli to vůbec budou (letos) otevírat, že se u nich o tom letos zatím ani nemluvilo...
    ;(
    FARGO
    FARGO --- ---
    SANCHA: moc dik,poslal jsem info dale. diky
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    FARGO: Taky doporučuje pít čaj z plavuně. Jedna čajová lžička z plavuně se přeleje vařící vodou (na šálek ), půl minuty odstát, přecedí se a podoušcích jeden šálek ráno na lačno. Ne víc.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    FARGO: Hledala jsem v Trebenové, ale návod tam není. Ale podle selského rozumu mně přijde to co píšeš by mělo být ono.
    FARGO
    FARGO --- ---
    Zdravim jeste jednou...pro tu samou kamaradku shanim jeste Fenixovy slzy. Nemate prosim tuseni,kde se daji koupit ? Moc diky
    FARGO
    FARGO --- ---
    Zdravim vas a prosim o radu. Kamaradce zjistili zhoubny nador na jatrech a potrebuje uzivat stavu z korene pampelisky. Poradite mi nekdo prosim,zda staci pouze koreny ocisit a dat do odstavnovace ? Nemuze totiz alkohol a tudiz jsou vsechny recepty na tinktury pase...diky moc za kazdou radu
    KAREN
    KAREN --- ---
    SAUMENSCH: treba casem neco zorganizujou absolventi tohoto kurzu - jinak asi do fronty ;)
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    Jasně...mě právě moc nejde o worskshop, určitý znalosti mam a chtěla bych je někde víc uplatnit a získat za ně aspoň nějakej papír :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SAUMENSCH: to proste zkus - neodepsali mi na dotaz, jak to pro predstavu vypada s tim poradnikem, jinak si dovedu predstavit, ze nekdo dela vikendovy a jiny prilezitostny workshopy, ale o nicem ucelenejsim nevim...
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    KAREN: Hmm byla radost, po přečtení poslední věty se vytratila :D :D Ale moc děkuju!
    KAREN
    KAREN --- ---
    SAUMENSCH: tohle je super prilezitost

Léčivé rostliny - Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové
    http://www.faf.cuni.cz/Studium/Celozivotni-vzdelavani/Lecive-rostliny/

nicmene se na to stoji fronta - my v ni cekame od lonska, tak jsem zvedava, jestli to uz letos klapne...
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    Prosím, nevíte někdo o "rekvalifikačním kurzu bylinářství", nebo něco podobného? Díky!
    HUBAVO
    HUBAVO --- ---
    Prosím, nevíte někdo kde k okolí Prahy je setý mák ( Papaver somniferum L.)? Jak dlouho se vaří nezralé makovice ? Popřípadě můžete někdo sdílet nějaký návody na zpracování.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Ahoj!
    Mam dotaz, jak se davkuje vlastovicnikova tinktura?
    Tinktura: cerstne narezanej vlastovicnik na cca 2cm kousky v cistym lihu (p.a.), na 3 tejdny nalozenej ve tme a chladu protrepavanej a precezenej. Tot vse.
    Ja: 90 kilo, muz s lupenkou a ne moc setrenejma jatrama jak v mladi tak nyni (37 let).
    Diky za radu vsem bylinkarum.
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    KOCOURR: díky. Já jsem si to myslela, akorát nejsem žádnej botanik a nevěděla jsem, jestli to nemůže bejt něco jinyho. Roste mi to všude, takže budu silně redukovat a přijde mi škoda to ještě nezužitkovat. (Kdybyste někdo chtěl "sazenicku" tak se můžem domluvit. Praha)
    Mimochodem čaj z ostružiní chutná asi podobně jako z maliníku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam