• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    JOHANNSTEIN
    JOHANNSTEIN --- ---
    to bych se celkem rád přidal pokud by to bylo možný:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    tak kdo bere kleste a kdy vyrazime?:-)))))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    MOUNTBATTEN: Obávám se že spíš hodně pirátskej přístup (co jsem bydlel na Břevnově tak nevim že by se do jakýkoli z těch chodeb dalo dostat jinak než pomocí kleští ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    _DUX_X_: joj, myslim,ze o tom v tom dokumentu ilek taky mluvi a...ano,to mne taky hodne zajima.
    Jak moc jsou tato mista pristupna?
    Oficialne - prohlidky,vstupny atp? Volne otevreny? Nebo hodne piratskej zpusob?:-)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    MOUNTBATTEN: to mě by zajímaly třeba chodby pod Petřínem(prej se dá od Strahovskýho kláštera pod zemí dojít až na Újezd :) )
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    _DUX_X_: to verim!
    Popravde ac jsem si X let rikala,ze se tamvypravim sama,resp.este s nekym,nekdy,nikdy jsem to neudelala.
    Stacilo mi s Cilkem,bylo nas tam tak sest,deset a stejne jsem se malem ztratila, kdyz jsem se oddelila od skupinky a po chvili mela pocit,ze jsem buhvikde. Vedle slysim Cilkuv hlas,ale kudyma k nim? Hah?
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    MOUNTBATTEN: hh ono není moc divu že je zazděněj dost lidí si tam rozbilo hubu :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jinak ja si nedavno udelala radost a utratila peniz za http://www.kosmas.cz/knihy/144653/podzemni-praha
    Coz jsou fakt pekny fotky, strucny, ale zajimavy historie a to DVDcko!
    No,teda sem trosku cekala vic Cilek-nasty style:-))) - ano,prosecke podzemi tam je, zadny kanal:-((, hodne kolektory.

Fakt bych rada vyrazila nekam do podzemi - nemyslim ted (jen) kolektory- nemate nekdo podobnou ideu?
    (Jen,pokud mne oci neklamou, tenm vstup do podezemi proseckych skal,kterym sme tam pred Xlety s Cilkem lezli,uz je zazdenej)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SHEILA_B: pockat,dyk tam pisou, ze kazdy ctvrtek,od 13hod. pro jednotlivce,objednavat na webu www.prahatechnicka.cz, hm?
    SHEILA_B
    SHEILA_B --- ---
    MOUNTBATTEN:
    SHEILA_B:
    me k tomu zajimaji nejake informace o navsteve te vodarny, nejak se nemuzu k tomu dopatrat jak se tam clovek muze dostat.....
    CHUCKEBONO
    CHUCKEBONO --- ---
    Ekotechnické muzeum, Praha 6, Papírenská 6
    http://www.ekotechnickemuseum.cz/index.php/cs/zakladni-informace
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SHEILA_B: jo,to mne laka,je to teda dost drahy....ale mne laka i min...technicky podzemi.
    Kdysi jsem byla s Cilkem v podzemi Proseckych skal,to bylo supr!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALLLCARE: Cibulku miluju a ne jen tuusedlost,ale cele okoli tohoto kosirskeho kopce!
    (Nekde mam nake bubufotky,co jsme tam pred X lety fotily s kamoskou:-)) )
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    ALLLCARE: nadhera, myslim ze kdyz pocasi dovoli, tak hned zitra vyrazim s pritelkou...tohle si fakt nenecham ujit :-) DIKY
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    ALLCARE: Super, dik za tip.
    ALLLCARE
    ALLLCARE --- ---
    K tej Cibulce....objevil jsem jí úplně náhodou cca v r. 97, kdy jsme se s kámošem vydali na zdejší statek na mejdan- snad Mayapurů, nebo Cirkusáků? no kdo si to má po takový době pamatovat,že jo:) nezapomenu na výšlap zasněženým parkem, naváděni beatama kdesi v lesíku nad náma... No každopádně úžasný, klidný místo s minimem lidí, člověk po pár minutách zapomene, že je jen kousek od mega rušný Plzeňský:) imho parkem prochází málo frekventovaná trať tzv. pražskýho semmeringu...
    ALLLCARE
    ALLLCARE --- ---
    DHA
    DHA --- ---
    _M1KUS_: to by se mi také líbilo, akorát se obávám, že nejsem schopna takového sportovního výkonu :).
    CODE
    CODE --- ---
    HORKY_KAFE: Ja myslim, ze tam neco rod/dva zpet fotil dokonce STQ, pokud si dobre pamatuyji ty fotky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam