• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RIMSAK: http://www.geocaching.com/ :-))
    to mas, kdyz nevis a zadnyho kanalnika neznas, ai nejlepsi na navod, kudy do kanalu (vice)

    Ten u prince Miroslava je kanal-potok, bohuzel neodhadnu v ktere ulici usti, tipuju ze v noname ulici, co je mezi Na Laurove a Braunova.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: Ty znáš kudy do nějakého pěkného kanálu?
    LALINA
    LALINA --- ---
    omg...no nic ...
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Jestli jsou vaše vycházky duchovní nebo ne, nemůžu soudit. Ale ty je ve svém auditku za duchovní vydáváš, takže asi budou.
    OLIII
    OLIII --- ---
    LALINA: Takže jednou není tvoje diskuze na domlouvání procházek (ač má v názvu "procházky a srazy" a v záhlaví "Pokud bude mít někdo touhu pro nás uspořádat nějakou vycházku s pár informacemi a trochou té magie, bude to fajn. ") a je jenom na vyměňování nápadů, a podruhý je v ní soupis uskutečněných procházek? Krom toho, pokud ti vadí systém zakládání diskuzí, tak se stejně rozčiluješ na špatným místě.
    LALINA
    LALINA --- ---
    že by třebas ojedinělá a skvělá návštěva židovského hřbitova po zavíračce i s výkladem jednoho zdejšího ID byla duchovní? mno, asi jak pro koho...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOUNTBATTEN: nechápu, co je na procházkách Prahou, který jsme uskutečnili, tak duchovního....? podívej se na home, co jsme podnikali, je tam soupis..... fakt tomu nerozumím.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LALINA: jako promin, ja trebas sleduju tento klub a ne ten Tvuj a pritom Tvuj znam a Tebe taky (a na mystickou, kdyz bude zakoncena mystickym piiivem, pujdu s Tebou rada!:-)) ).... jenze mi ten Tvuj prijde takovej...no moc na duchovno mist a pak ty sraziky apod.
    Tento mi prisel prinosnejsi, prave v tech tipech apod.

    A neboj, prochazky-srazy se tu nekonaj. Pokusila sem se mistni vlakat do kanalu, dokonce i s pridavnou hodnotou to bylo, nebot ten kanal je kousek od pivnice U prince Miroslava. A myslis, ze nekdo sel? :-)))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREBRAL: naprostý souhlas, taky jsem nepobrala to udělování dovolenek na založení klubu...

    EVZENECEK: brouku, se mnou se nikdo domlouvat na procházky , tos to hodně blbě pochopil celý. to je klub přesně na to, cos tedko popsal. Nesere me nic, kromě toho systému, kterej mi nedovolil založit klub, kterej jsem chtěla, a jinde to jde.......ale ono ani nesere, tak velkou emoci tomu nedávám, jenom se podivuju.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    LALINA: Když to srovnám s Okounem, kde je lidí podstatně míň, než na Nyxu, klubů tři pěrděle (mj. třeba tři souběžně fungující kluby s fotkama uživatelů, které se liší jen moderátory), 9/10 z těch klubů je mrtvých a nikomu to nevadí, a celé to stejně funguje, tak mi tohle povolování a zamítání klubů podle tématu a využitelnosti přijde takový... legrační.

    Buď budou fungovat, nebo jeden z nich časem zanikne nebo se trošku diverzifikuje jiným směrem, o co jde? :-)
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: My se nechceme v tvém klubu domlouvat na společné mystické procházky s tebou, my si chceme tady vyměňovat nápady na zajímavá místa, o kterých ještě nevíme. Tebe jen sere, že tenhle klub je novější, a sleduje ho víc lidí, než ten tvůj. Taky se měj.
    LALINA
    LALINA --- ---
    _M1KUS_: nyx není velkej ani pro jeden klub.... zase tolik lidí, co by se chtělo scházet společně dělat procházky, tu není... a tedko jeste jsou rozstrkaní všude možne...
    No nic... kašlu na to. Měj se.
    LALINA
    LALINA --- ---
    _M1KUS_: taže když je tu a tam mrtvo v jednom, je lepší udělat další, aby ožil, jo? Co ti na něm nevonělo, že jsi nepsal tam, aby se tam začalo něco dít a místo toho jsi založil další?

    me je jen divný, že mě vždycky tak obstruujou při zakládání klubu, nedávnomi jeden zamítli jen proto, že se trochu podobal jinému a tuhle klidně nechají kluby dva úplně stejný ... Jakože admini, víš? Nechápu.
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    LALINA: Nyx pro nás dva není dost velkej?;-) Věděl sem o tvym klubu, ale už si nepamatuju proč sem založil tenhle, možná tam v tu dobu dobu bylo mrtvo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    87HIGHFLYER: já když žádám o klub, tak každej lustruje nyx křížem krážem a nepovolej, když je jen trošičku podobnej nějakýmu jinýmu a tedko koukám jak z nudlí, jak jinejm to jde, i když téma je nemlich to samý ....:-/
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    SAYUZ: pokud se nepletu, tak u nuseláku na straně Ipák u policejního muzea.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    zakladatel asi nevěděl že takovej klub existuje...stejně jako já:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    a co takhle podívat se sem,
    [ Praha magická mystická - procházky a srazy ]
    do klubu, kterej má už svojí dlouhou historii?
    zakladateli se nelíbil, že si udělal svůj? ;-))
    MILLY
    MILLY --- ---
    HYPNOOU: Díky. Nenapadlo mě, že cena bude uvedená jinde, než na nějakejch jeho stránkách.
    HYPNOOU
    HYPNOOU --- ---
    Magická jeskyně na Petříně, Praha - zábavné akce, kulturní
    http://www.akcevcesku.cz/praha/magicka-jeskyne-na-petrine-20071210g04314.php4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam