• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    Praha má spoustu krásných míst o kterých ani nevíme, že existují. Proto přispívejte v tomto klubu fotkami, tipy na výlet a zajímavé kulturní akce. Prostě na místa v Praze kde se to nehemží turisty a přesto mají co nabídnout.
    rozbalit záhlaví
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TRESEN: nektere casti Kunr. lesa, Vidrholec, Chuchelsky haj, zacatek Brdu za Lipencema, pomezi Cibulky a Vidoule... Spis jde o to, v jaky cas, o vikendu jsou to vsude Lurdy tak jako tak.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    TRESEN: Já mám třeba rád Kunratický les a kolik tam je lidí nemám zdání :-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    ahoj,
    měli byste prosím tip na místo v Praze, kde je les a které je co nejméně frekventované?
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---

    TEATR NOVOGO FRONTA - CAUSA FATALIS
    TENTO ČTVRTEK OD 21:00 PŘED KLUBEM CROSS

    [ TEATR NOVOGO FRONTA - CAUSA FATALIS - před klubem / divadlotheatre / 27.6.2013 / CR - Praha ]


    První ročník letní divadelní scény před klubem Cross začíná ! ! ! V jejím rámci se představí Teatr Novogo Fronta, Amanitas a Divadlo Continuo. Vstup je zdarma..

    Causa FataliS

    Zdánlivě nevinný začátek. Témeř harmonický koloběh konfliktů mezi obyvateli jednoho domu. Ubohý život bez velkých požadavků. Stačí málo... příchod cizince a křehká rovnováha je narušena. Pod prázdnou každodenností se otevírají netušená tajemství, probouzí se nepoznaná touha. Magie pokušení unáší až na hranici destruktivní euforie. Není návratu. Zoufalství, zloba, rozklad, strach a temnota. Ve tmě v člověku ožívá zvíře. Zvítězí? Na kterou stranu se nakloní osud a dokáže lidstvo ještě vůbec povstat z popela?

    Teatr Novogo Fronta

    Teatr Novogo Fronta vznikl pod vedením Iriny Andreevy a Aleše Janáka v roce 1993 v Saint-Petersburgu. Po úspěchu prvního představení Vremja Durak přesídlilo do Prahy, kde od té doby rozvíjí svá představení, která často pracují se vztahem těla umělce a prostoru kolem něj. Jejich divadelní projev ve vás zmrazí krev a nenechá vás odtrhnout oči – na jevišti předvádějí vpravdě show, která diváka zanechá i dlouho po shlédnutí plného dojmů a emocí.

    www.tnf.cz

    BYDK
    BYDK --- ---
    Ruda z O. míří do Sněmovny! | Ruda z Ostravy | Frekvence 1
    http://www.frekvence1.cz/pub/cs/program/podcast/index.shtml?themeId=20&itemId=18620
    Nemohl jsem si pomoci. :D
    GERLIGE
    GERLIGE --- ---
    Netusite nekdo nahodou, jak se jmenuje skupina, ktera vcera hrala na Staromaku kolem poledne? Soucasti byly bici, dve kytary, housle, trubka a neco, co vypadalo jako dzban. Klukum to docela slapalo.
    KATIA
    KATIA --- ---
    FEMMEFATALE: myslím, že metodologická konzultace je dobrý nápad. ona se jinak dělá nějaká anketka a jinak se staví výzkum, který má být součástí akademické práce. ale samozřejmě, záleží i na nárocích konkrétních škol, které jsou občas tristní. kvantifikovat slovní - kvalitativní - odpovědi samozřejmě také lze, ale podle toho, jaké tu zazněly komentáře, se dá očekávat i tak, že to bude dost zkreslené, navíc lidé samozřejmě často prostě zaškrnout něco a už se nerozepíší, neb je to příliš námahy.
    DOG
    DOG --- ---
    PIDIZUB:U malostranský strany je, ale je to (asi pořád) zadělaný viz: http://www.chodcisobe.cz/praha/podnety/286/podchodpodjezd-manesova-mostu , staroměstská strana nemá náplavku pod mostem.
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIDIZUB: podle mě nedá... ale ruku do ohně za to nedám ;-)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    PIDIZUB: lovim z hlavy, ale na staromestsky strane je na nam Jana Palacha na placce a tedy na malostransky je ve smeru od Hlavkovy akademie nasep, urcite tam neni nic velkyho, ale zda tam je nejaka "skulina" ted nevim:)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Zdravím vespolek. Prosím o pomoc patrioty nebo znalce. Potřebuji vědět, zda se dá Mánesův most podejít - jako po náplavce. Z google map to není moc zřetelné. Děkuji za informace.
    KATIA
    KATIA --- ---
    FEMMEFATALE: takže výsledky budou jednoznačné, ale zcela nevalidní, protože lidé odpovídají tak, jak můžou a ne jaká je jejich zkušenost? a někdo zběhlý v metodologii ti to konzultoval?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    FEMMEFATALE: Ten dotazník mi připadá velmi zjednodušený, myslím, že by se třeba dalo i oddělit, zda je člověk původem Pražák, či zde dlouhodobě žije, či přijel přímo do onoho letohrádku, třeba právě za výstavou, ale je třeba z druhého konce republiky. Já jakožto rodilá Pražačka jsem zde byla už nesčetněkrát a za různými účely, tudíž bych taktéž mohla zaškrtnout všechny odpovědi, což dotazník neumožňuje, ale třeba nevím, kdy jsem o něm slyšela v médiích v něaké souvislosti, nejvíc jsem se o něm asi dozvěděla ve škole při dějinách umění. Klidně bych se nebála ten dotazník udělat košatější. Takhle má myslím poměrně malou vypovídací hodnotu, už třeba jen proto, že většina lidí, co tam jde na výstavu, se projde po přilehlém parku, atd...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    FEMMEFATALE: co tím dotazníkem chceš zjisti/prokázat?
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    FEMMEFATALE: u otázky "Pokud jste objekt navštívil/a, důvodem byla:" bych umožnil více odpovědí. Já bych zaškrtl třeba všechny :-)
    a u otázky "Pokud jste o Letohrádku slyšel/a v médiích, bylo to v:" chybí odpověď, neslyšel jsem o něm. Protože není možné tuto otázku přeskočit
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    omlouvám se za trochu spamu, ale myslím, že lidi, kteří hledají zajímavá místa v Praze by mohli mít zájem o to, aby mezi Letnou a Hradčanskou nevyrostlo gigantické business centrum...
    [ Petice proti výstavbě "Letná Business Centre" / ostatniother / 22.3.2013 / CR - Praha ]
    MILLY
    MILLY --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MRKEVREDKEV: je to hned u obcerstveni U Shreka (jestli to uz letos nevzdal:-)) ), kousek od kaple panny marie bolestne, vlez z ulice(?) Zbraslavska
    VXP
    VXP --- ---
    MRKEVREDKEV: schodiste je umlaceny asi do 3-4m, takze budes na prvni stupinek potrebovat zebrik... je to mustek na skoky do bazenu :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MRKEVREDKEV: díky!
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MRKEVREDKEV: Barrandovský terasy
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    prosim, nevíte někdo, kde je tohle místo? nutně to potřebuju vědět, na to schodiště do nikam musim! díky http://www.bngr.cz/wp-content/uploads/2013/03/Hekr_06.jpg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam