• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CY_TR0NFREELANCERS - on nyx
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    XYNDLL_2Q3F: tak ted vysla hratelna beta blackprophecy je to huste upgradovanej freelancer.

Jinak nemame radi halo 3 pac je to skurvena POP hra ktera zastavila vyvoj freelancera 2 ktery btw vypadal jako vysse zminovana hra...
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    XYNDLL_2Q3F: nenašel jsem podobnou hru

češtinu jsem nikdy neřešil
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KOZMA: víš co mě na tom modu sere? že když jsi v bitce, tak se soupeř neustále "opravuje", že mi to přijde, jako kdyby oponenti měli nekonečné množství shield battery a nanobots. to je nefér! :) já mam jen omezené množství... mluvím o SP
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Na nyxu je fakt všechno ;)
    Po zhlednutí, mapy vesmíru na tod.com a edge of the universe od N.G. jsem si velice rychle vzpoměl na Freelancera, měl bych na vás pár otázek?

OT otázka: je vůbec dneska podobná hra jako je freelancer (Pouze online nechci, singleplayer nebo podobný princip hry jako je FL, obchod, cestování, bitky atd.) je vůbec dnes něco takového? Asi ne když je tu topik FL :)

Také si vzpomínám že čeština měla problém s gramatikou, a děsně mně to tu hru zkurvilo a musel jsem to reinstalovat. Jak je to dnes? Je čestina funkční? .. Jsem už línej bastard :)

EZEE
    EZEE --- ---
    KOZMA: o co tam jde?
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    Discovery mod je nejlepší a nejživější. Lehké instalovat, ještě lehčí hrát. Doporučuji !
    Downloads « Discovery Freelancer Website
    http://discoveryfl.com/downloads/
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    DILDOO007: nojo, jenže udělal jsem jich x, těch misí a pořád tam bylo "mission". jestli to fakt nebylo tim modem, protože chvíli jsem to hrál bez modu (mod discovery 4.85 myslim)

btw kterej mod by jste doporučili? je jich strašná hromada
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Jo tak,no jasně,dojedeš story,a pak se ti bude střídat mission(mise z baru z libovolný planety) a peníze.Dokud nedosáhneš až na tu poslední úroven (38.?).
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    na dosáhnutí dalšího levelu mi psalo "mission" - přitom story hotová...tak nevim, možná jsem něco přehlídl...takže to dávám znova, bez modu :)
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    U mě to normálně šlo,ale mam toho tam pozapínanýho tolik,že se v tom těžko vyznat
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    čau, sem to teď začal hrát....ehm....když dohraju story a dám tam mod....tak už pak nemůžu dosáhnout dalšího levelu????
    EZEE
    EZEE --- ---
    Multi-Player :)
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    EZEE: MP? sry

Poslední dobou nemam na FL cas takze jen ostatnim pripominam ze po 60 dnech necinosti se maze account takze je lepsi se obcas proletet...
    EZEE
    EZEE --- ---
    hele co se v tom MP dela vsechno? musim plnit questy ? nebo si vydelavam mezi hraci nejak?
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    OZMAR: uz sem takle prisel o spoustu milionu je lepsi neodchazet vubec od pocitace nebo dock-nout :D
    CY_TR0N
    CY_TR0N --- ---
    jde o veskerou komunikaci mezi hraci. to znamena ze by clovek mel svuj nick volit spise jako nazev lodi a pri mluveni se predstavit co by capitan lodi etc to vsichni zname...
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Helec, ten server je prý RP. Jak si to RP představujou? To asi není jak v nwn :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    EBARTT: ja som pocas prveho letu skusil preletiet zakladnou. Tiez neuspesne. :) ale dost ma prekvapuje, ako casto musis kontrolovat kurz, aby si pocas automatickeho letu a GO TO nevrazil do planety, alebo slnka..
    EBARTT
    EBARTT --- ---
    Nějak jsem to zvládl, jsem tam. Jen mám některé planety průhledné, docela mě to překvapilo. Jednou jsem zkusil i přeletět. Neúspěšně :D
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    EBARTT: hlasi ti chybu? alebo tam discovery vobec nemas v ponuke?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam