• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HNIZDOnVIDIA - grafické karty, technologie, aplikace, hry
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: 😔😔😔 drž se
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    HNIZDO: Jedno oko pryc a slo VR Nyxakum, druhe oko transplantace a tak 3080 sla kolegovi.

jeste cca 6 mesicu budu videt hur nez FSR performance na FullHD
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    HNIZDO: Hodiny jsou BS nektere jsou faulty uz od vyroby a BFU to proste nepozna nez dojde ke katastrofe.

Jinak injekce a resin resi vetsinu problemu co nezjistis v zaruce, protoze se jedna o kapalinu.

pumpy a tak, no to uz je nakladne :(
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MCKIDNEY: coze jsi
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KLEINZACH: AIO je na tom hur, vyrobci neresi zaruky na odparenou kapalinu. To je velmi realna situace 2-3 roky po koupi.

Sikovny clovek si poradi, ale tedka jsem 2 nemojl pomoct jak jsem oslepnul a sehnat nekoho kdo jim pomuze se jim ani nepovedlo.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Nekde jsem cet, ze corsairi aio jsou na 80 000 hodin. Ale obecne - pokud se vysere aio chlazeni na gpu po zaruce, jsou velmi omezene moznosti jak s tim neco delat, krome toho to cele sundat a udelat custom.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    LAUNCHER: todle je aio - tam se (vetsinou) nic nemeni. v normalnim okruhu ("custom loop") menis hadice pro to, ze jsi se spatne rozhodl a pouzil PET/PUR, ktery pomerne rychle degradujou (zloutnou v radu mesicu, ztraceji flexibilitu v radu let). trvanlivy hadice jako silikon nebo epdm vetsinou menis jenom kdyz prestavujes okruh. tesneni na fitinkach menim jednou za 5+ let.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LAUNCHER: nikdy :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HNIZDO: Vy se toho nebojite, s tou kapalinou. Jak casto se maji menit hadice + tesneni?
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Jestli nekdo zvazujete GB 4090 waterforce , tak bych to ... zvazil jeste jednou

[Official] NVIDIA RTX 4090 Owner's Club | Page 288 | Overclock.net
    https://www.overclock.net/threads/official-nvidia-rtx-4090-owners-club.1800847/page-288#post-29074457

Ja udelal par predobjednavek na MSI liquid. Lepsi provedeni a osazeni, horsi teploty RAM - nejsou pod blokem, ale furt dobry
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Marvel's Spider-Man: Miles Morales PC Tech Review - Ray Tracing Upgrades - Optimised Settings!
    https://youtu.be/OHiNtg-5qnc
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NVIDIA releases official statement on melting power cables, only 50 cases known globally - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/nvidia-releases-official-statement-on-melting-power-cables-only-50-cases-known-globally

hotovo
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HNIZDO: Jo, takhle.

Dneska jsem si nechal jen predobjednavku ASUS Strix OC, ostatni jsem zrusil. Chapu ze i tak si muzu vylosovat kus s napr. prisernym coil whine, ale rekl jsem si ze kdyz uz, tak uz.

Nejaka ocekavani ohledne data dodani radsi nemam. Do te doby bude muset stacit 3090.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LAUNCHER: tak waterforce ma par lidi, a ze bych nekde videl nejaky vzduch gb skladem...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    LAUNCHER: mne by vazne zajimalo kde jsou ty gigabyty. ...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jednu 4090 pls:

The Callisto Protocol - Official Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=NsYdSNtsHkY
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ty jo, spousta 4080 skladem. Jako chapu, ze ji můžu koupit a pak prodat. Ale asi na to kašlu a v klidu počkám na 4090. Navíc se mi nechce si nastudovat, která z tech skladovek má fajn vzduchové chlazení.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Troska kontextu: Tyto karty se vzdy vyprodaji, protoze partneri je nechteji prodavat. Museji za tuhle cenu uvest an trh a pak jsou nekonecne dlouho mimo sklad. Proto lide mluvi o cene, protoze pokud nejsi ignorant, tak vis ze tohle byla nejlepsi cena za 4080, nez dojde na rebate.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Hlavni duvod je delba prace - mohl bys to rovnou pajet kdyz pujdeme opacnym smerem. Nicmene tvuj sentiment sdilim a myslim ze tohle je prave krok opacnym smerem. Misto odolnejsich a ustalenych konektoru mame konektor s omezenou zivotnosti a vyssimi naroky na technika.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam