HNIZDO: Co se tyka AMD: Libi se mi tesne integrovana architektura a tudiz me neprekvapive opravdu me zaujalo AMD Strix Halo / Ryzen Max, tzn CPU s konecne i u PC rychlou RAM (a pouzitelnou GPU, ne rychlou, pouzitelnou, u PC neslychana vec).
Jenze klasika AMD:
Pouze paper launch. Marketingove deklarace, zakaz videii s fps, mizivy prislib konkretnich produktu, zadne datumy kdy se to bude smet benchmarkovat a kdy se to zacne prodavat.
Ukazka twl nejakyho 13" tabletu u ktereho i ostrileni YTbers rikaji ze si nejsou jisty kdo by si to chtel v tehle forme koupit.
Cekal bych:
1) Ukazka konkretnich laptopu, konkretni datum od kdy se to smi benchmarkovat a kdy se to zacne prodavat.
2) Ukazka konkretnich ITX desek s PCIe 16x abych si do toho dal dGPU, konkretni datum od kdy se budou smet benchmarkovat a kdy zacnou prodeje.
Takze opet: Jediny kdo se mi snazi v celem PC prostoru prodat rychly moderni produkt (5090 s wow, 32GB VRAM na paradnich 1.8 TB/s, tzn pro AI@home nejvic a jeste si na tom i zahraju), ukaze mi ho, ukaze mi produkty partneru, rekne datum kdy se to smi benchmarkovat a kdy to pujde na pulty, je nV. Tak jo no, tak si koupim zase jenom nV.