• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDAKŽonglérská galerie (foto/video) - nothing is impossible
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    BBAN4N: tak už konečně vím jak vypadá banán :D video pěkný, jen příště třeba víc zepředu
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    Momentum (2015) - Official Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=BbZhZW8uVvk

Archetypy jako z ucebnice ;) ..
    TERCY
    TERCY --- ---
    DIGITALIS: mě to přijde takový jednotvárný-neni v tom žádnej náboj což by podle mě měl být i u nahoty.Pro mě nuda a je to moc dlouhý na to jak je to nezáživný už po 20ti vteřinách...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Kamarádka mi sestříhala kuželkový žongl video z Ománu, žádný krutý choreo, jen spontánní freestyle pro radost :-)
    Omani beach - club juggling freestyle by Mantis
    https://www.youtube.com/watch?v=neW3FxvS12s&feature=youtu.be
    RENDOLF
    RENDOLF --- ---
    správná počká je super rozšíření možností pro kontaktní kouli právě o ten provázek, takže na plakát rozhodně patří :-)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    JARDAK: hehe....mno...a teď dostaneš spoustu mínusků od zarytejch poikofašos, nejspíš (a já spolu s tebou samo)....a to už by sami měli vědět, že si z nich utahujeě, že i s poikama se žongluje ....jen by to asi pro příště chtělo reflektovat, že měly bejt nejmíň tři teda no....ale jinač plagoš luxus non plus ultra.....
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ty poiky by tam bejt nemuseli, ale i tak se mi libi :)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    TULEN: mě se tuze zamlouvá, jak moc nediskriminační ten leták je.... je takovej...polyžonglérskej....multi kulty treno :-D
    TULEN
    TULEN --- ---
    jen pro ten obrazek:]

MASOO
    MASOO --- ---
    DIGITALIS: tak tohle se mi hodne nelibi /a pohorsena fakt nejsem/
    DIGITALIS: tak tam je vsecko spatne:)))
    (a ja nekoukam na cely skoro na zadny video/
    DIGITALIS: tomuhle pojeti pro me chybi elegance a styl
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    R1CH4RD: ano, to je spravná odpověď...ale zjevně máme každý v sobě jisté hranice integrované...
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    DIGITALIS: Performance zadnou hranici nema.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    DIGITALIS: me tvy video ale nevadi. i kdyz si tam oblecena a hoopujes na nohou a ruzne pri tom chodis, stejne sem se na kus podival. sice sem to nevydrzel az do konce, ale to skoro u zadnyho video, pokud to neni skutecne neco, co me zajima.
    chci rict, ze pokud to aspon ma nakej napad, je to hezky, ale v mym pripade 1.5 minuty staci k pochopeni konceptu. stejne tak s hupujicima buchtama go pro na burning manovi.
    ne kazdy video musi bejt strasne 'nerdsky' skvele nastrihani s rozberem triku, ale imho sou vsechny videa moc dlouhy na to, kolik tam je ty sdelovaci hodnoty...

a uz tady na to plkani mrdam, at neni jardak nasranej
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    DEVIL: popořadě, není to stejné, alespoň já to tak nevnímám...jistě, podobnost by to byla, holt jsme všichny výsledkem téhož pokusu že ano, ale myslím že forma presentace dělá divy a totéž asi dělají oči diváka,....dále pak: ANO, tak jest, vůbec v tom videu není ani jedinej trik, samo krom toho trapnýho chození s obručí na kolenou....prostě to není (především ani nemělo to být) klasický žonglerský video v duchu hele jak sem hustý/hustá.... z toho je mi totiž už po těch letech sledovaní týhle scény dost nevolno.... sama tak totiž vnímám právě takové bezobsažné a prvoplánovité sebepresentace jako mrzký materiál nemající pražádných hodnot, krom snahy o oslnění.......osobně totiž vnímám klasická žonglovací promíčka v duchu trik/strih/trik/strih/trik/strih (vše doplněno o správně sebevědomý (ba co hůř, často lze vysledovat i planou snahu i o svůdnou sexy verzi) výraz a hustou muzikou) jako nepříliš kvalitní by-produkt selfpromoting vlny na těch internetech, holt taková je doba no.......dost možná že tě taky asi překvapí i skutečnost, že to nemělo dokonce být ani prvoplánovité chlubení v duchu čumte, kde sem všude já byla ...mno...počítám, že skutečnou motivaci (snahu o zdokumentovaní toho neskutečného kraje kde jsem měla to štěstí i s tou hoopou prožít rok svého nanicovatého života, tedy že ty krajinky jsou pro mě hodnotnější, než skutečnost že jsem jimi prošla) mi beztak asi neuvěříš, nebudu se tedy zbytečně bránit v předem prohraném boji....každopádně mnohé díky za feedback, dosud první svého druhu...je hodně poučné mít možnost náhledu, jak to působí na druhé....(vzhledem k tomu, že vím jak je těžké chodit s hoopou na nohach (např po schodech, nebo v žabkách v oranici, nebo z kopce atp.) a že to opravdu pokorně vnímám primárně jako byprodukt mého studia....tak to prostě vidím jináč a nikdy bych se podobného náhledu nebyla sto dopátrat)
    a jinak...hodně těší tvrzení, že se necítíš pohoršen explicitní nahotou jako formou projevu doplňujícího umění žonglování pomocí dokonalosti lidského těla jako uměleckého objektu....
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    DIGITALIS: je to uplne to samy https://www.youtube.com/watch?v=pIVLlKlE54w
    stejne jako tvoje video s hoopem co si nekam postovala. neni to vubec o zadnejch trikach. jen o sebeprezentaci a pochlubeni se, kdes vsude byla (nebo ze mas hezky telo a nebojis se ho ukazat v pripade tech holek). tim padem mi zrovna tva reakce prijde o to vic usmevna...
    videa obnazenejch buchet co se snazej vyvijt aktivitu mi vubec nevadej a vubec si nemyslim, ze by nekoho tady nebo jinde pohorsovaly
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    DEVIL: imho neni....ale to je vlastne jedno, bo zcela zasasdnejsi mi prijde co to v kom z nas vyvolava za reakce...jako nejzajimavejsi vidim fakt, ze to v nas vesch neco pomerne snadno neco evokuje (a ne vsichni to vnimate pozitivne, coz je hodne zajimaci, videno v kontextu otrlosti vas jako divaku materialu s oznacenim xxx)...zajimave je i ostych lidi, jez se do otevrene debaty nepusti, ale dle minusku a plusiku lze soudit ze to neco evokuje i v nich zeano....
    me by prostre desne moc zajímala ta hranice....ten drobnej rozdil jez zpusobi, ze je to vnimano bud jako ok vec nebo jako brak...tak jestlize to jeste nevyvolava znechuceni u "sefika", tak bych se drzela tematu...
    co nasledujici video...je to o slecne? nebo o paskach? nebo o obruci snad???

Galaxy Hoop Dance - In 4K UHD!
    https://www.youtube.com/watch?v=nqIkfCKac60
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tak jsou to videa o lidech, ne o zonglovani... ucel teda plnej
    na rafinovane temer svleceny holky se moc hezky kouka, ale i tak je to video moc dlouhy
    imho podobny video jako go pro na hula hopu na burning manovi
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    GLUMON: prááááveže....ale zajímalo by mě stejnak, kdo z pánů to dokouká....
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    DIGITALIS: mno zrovna hollčiny mají asi trochu jiný ambice - přecijen jsou to hééérečky :)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    ale když už jsme v tom, u toho trápného efektu nahoty...zůstaňmež u tématu....nemyslím že je tolik OT, myslím že k tomu co děláme to prostě patří,a proste každý se občas můžeme ocitnout v situaci, kdy jsme na hranici (?!) nevkusu pro ostatní...ruku na srdce ci na bagetu, whatever, mám pocit že mezi námi běhá více naturistů...takže mě by strašně zajímalo...v kontextu toho prvního videa (u kterého mně míra reakcí opravdu dost překvapila, neb na mou vlastní tvorbu jste se nikdo vlastně moc na žádnej reálnej feedback moc nevzmohl (upřímně? quién lo importa? mám palecek od Ríši a ten hřeje jak amozonský sluníčko, cvrnk do textílie :-D ))....co po shlédutí toho řeknete na následující, respektive dokoukáte jej vůbec až do konce?
    Remy LaCroix & Gabriella Paltrova Hula Hoop
    https://www.youtube.com/watch?v=RYtzuilvHlU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam