• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REGTEPHlubinná regresní terapie
    ANOMIS
    ANOMIS --- ---
    A víte o nějakém ověřeném odborníkovi?
    EIRAM
    EIRAM --- ---
    a co privtelený duse? to by mi kamarad porad odvadel prej ji tam mam. ale nejdu ani do regrese ani do niceho jineho. nemam z toho dobry pocit totiz, tot vse:(
    FIFINKA13
    FIFINKA13 --- ---
    No jo, to já moc dobře vím, k čemu se vracím v mysli, až se mi o něm i zdá... jen vůbec nechápu proč, je to až nutkavá představa, jak se jí mám zbavit?
    STINGERS
    STINGERS --- ---
    FIFINKA13: Se sny regresní terapie také pracuje. Terapie obsahují Jungovské prvky, třeba právě tu práci se sny, které můžou pomoct při analýze onoho problému skrytého uvnitř nás.
    FIFINKA13
    FIFINKA13 --- ---
    Návraty do minula? A co sny? Mají s regresí něco společného?
    Dnes dopol jsem se natáhla v ložnici na koberec a zdálo se mi, že za mnou přišel býv přítel a natáhl se v ložnici na koberec, což ve snu viděl i můj syn - při druhém pohledu do dveří už byl celý nahý a honil si ho, začala jsem na něj křičet ať odejde, zvlášť před synem, ale zároveň jsem ho chápala a chtěla na něj skočit - pak už mne vzbudil telefon. Zvláštní je, že on v tom snu ležel přesně tam, co ve skutečnosti já, navíc byl i stejně natažený (a nejspíš i stejně nadržený) - asi to bude tím, že na něj pořád myslím. Když jsem si na ten sen vzpoměla, bylo to jako by si do mne lehal. Jinak sny bohužel nemívám, nevím o žádném aspoň půl roku.
    Opravdu to byl pocit, jako by si do mne lehala jeho bytost... Věděla by snad o tom?
    SVAN
    SVAN --- ---
    naprosto jednoduše, praktikuje se to za plneho vědomí, pak to můžeš nejlepe prožít a odreagovat, ze začátku je potřeba někoho kdo tě vede ale postupně už si regresní terapie můžeš dělat i sám. Stačí ti k tomu přítomná silná emoce, (negativní) strach, vztek a pochopení situace ve které se objevila. Díky teto situaci si ve vzpomínkách dojít na podobnou situaci kde jsi to už zažil a vyvolávalo to podobné pocity a pak už to jen prožít, tam zpátky, tam kde si to prožít nemohl, protože si byl moc malý, nebo to z jinýho důvodu prostě nešlo.
    MATOM
    MATOM --- ---
    jak se to da praktikovat pane ? holotropni dýcháni, nebo psychotropní farmaka ? nebo to lze i jinak ? hypnóza ? návštěva míst nebo osob vázaných k spomínkám ?
    jak to sakra funguje ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam