MISSTY: ahoj, mám :) co konkrétně by tě zajímalo? byla jsem u něj na výkladu horoskopu a na jedné hypnoze. Nemůžu říct ani špatný ani dobrý, snad jen hodně "od podlahy". Já mám černou lunu ve 12. domě, což prý údajně naznačuje nějaké odchylky v sexualitě, asi až sklony k perverzím a zároveń i nějaká sexuální traumata z minulých životů. Během výkladu horoskopu který protáhl z 90 minut na tři hodiny se neustále dotýkal mojí sexuality a měl potřebu to se mnou řešit. Používal docela neslušné názvy a různá větná spojení, třeba že "je potřeba aby byla žena v sexuálním životě aktivní a aby pulina zažívala orgasmy" :) ale dokázal to podat tak - trochu - otcovsky, že mi to připadalo v pořádku, jen chvílema jsem měla pocit "co to má kurva znamenat"? Popřípadě mi vysvětloval že když provádí regrese ženám, tak se mu tam běžně svlékají a osahávají se. Mám to nahrané na mp3 playeru...
No nicméně řekla jsem si že to jednou zkusím a pak se uvidí, byla jsem tam jednou, regrese proběhla, byl to stav jakéhosi mělkého spánku a bdělého snění, před očima se mi odehrával příběh života nějaké staré ženy - mě, přírodní léčitelky která žila sama v lese v chatrči se psem. Poté když toto skončilo, tak se mě snažil pan Prokopec ještě dostat zpátky do mého dětství a puberty a kladl mi takové otázky jakože co se stalo významného když mi bylo 13,14,15,16 let... tak nějak jsem v té hypnoze měla pocit z tónu jeho hlasu, že se mě snaží natlačit do toho abych mu řekla o tom kdy jsem poprvé měla sex.) nevím co tím sledoval, nicméně tenhle závěr společně s analýzou nahrávky kterou udělala moje kamarádka psychoterapeutka - supervizorka mě přesvědčil že asi nemám v něj dostatečnou důvěru a budu se "dohledávat" jiným způsobem.
Tohle je moje osobní zkušenost, bohužel já s ním opravdu nechtěla řešit sexualitu, takže mi jeho přístup nesedl.