• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    THERIDANE: ja si taky myslim.

OTAVA: vsak rikam, jsou tam jeste mnohem horsi postavy ;-) ale volit je nemusis, muzes je vykrouzkovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    _BENNY: Problem je ze tenhle pan je oficialnim kandidatem do EP - sorry pokud chci volit exota, muzu si fakt vybirat, nabidka je pestra
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    Však tohle je účel preferenčních hlasů, ne? Odfiltruje se plevel.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: ve skutecnosti je to jeste mnohem horsi ;) ale takovych exotu, kteri jsou pevne presvedceni o nejakem nesmyslu, jsou plne strany. muj oblibenec je zase Honza Werner, ktery se specializuje na boj proti muslimskym pristehovalcum (ano, tady v CR;). na druhou stranu me tesi, ze i kdyz mam moznost vybrat si i z techto podivnych postav, vedeni strany temito neduhy netrpi a chova se standardne jak od nej ocekavam. tzn. pro me to neni systemovy problem, ale problem jednotlivcu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom pro zajimavost - vy dva jste sympatizanti nebo clenove ?

je to skoda, Svobodni potencial maji, ale s obskurnimi tematy oslovi jenom obskurnich par jedincu a zustanou obskurni stranou.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    OTAVA: ... tak nazdar.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Notyvoloe. Jeste teda ze vim na cem jsem.

Kluci tak to si podejte s piratam ruku a nazdar asi.
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: a za co by se měl omlouvat? To jako člověk, co má trochu jiný vidění světa a společnosti než je mainstream, nepatří na kandidátku?
    GOONER
    GOONER --- ---
    Nic novýho, Jedlička je tím celkem známej, že věří věcem okolo NWO, Bildebergu apod. Osobně mi to nějak moc nevadí. Je to prostě jen jeden z mnoha názorů, navíc on se k tomu otevřeně hlásí, takže s ním aspoň člověk ví, na čem je. Furt lepší než ti všudypřítomní zakuklení komunisti.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Premyslel jsem o tom a prijde mi ze vhodna reakce by na to byla omluva v mediich ze se jednalo o jeho soukromy nazor a dost mozna rezignace z kandidatky.

Jinka nevim jak tomu mam jako volic rozumet - vazne je NWO a podobny konspiracni teorie neco co SSO povazuji tema ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Clovek si pak rika jak se nekdo takovy dostane na kandidatku - bud jsou tam vsichni podobne smyslejici a je to skutecne neco co strana povazuje za svou oficilni linii (no to pak teda potes prdel), nebo mate takovou personi nouzi ze clovek s takovymi nazory projde na kanditatku .. jako jediny cim se uklidnuju je ze to je cislo 4 a nedostane se tam.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: dobry vedet, toho krouzkovat nebudu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nevim jak ostatni volici ajle ja jsem authenticky otresen.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: link? Ja nejak nestiham sledovat
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTAVA: horke hlavy, silenstvi roste. je den pred volbama, ocekavam nejaky pruser.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Takovydle lapsy jako tohle a podekovani lidovym novinam, zvlast pred volbami vubec nechapu. To je prece naprosty amaterismus, jestli v tom neni primo umysl.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ten clanek kde ctyrka do EP resi Bilderberg trilaterarni komisi napsal dotycny any odradil pred vobami pokud mozno co nejvetsi pocet volicu, nebo mel i nejaky jiny duvod ?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    IF_: link na rozhovor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam