• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Jasně, oni to dělali, protože "nechtěli do Ruska". Tos mě fakt pobavil. Jasně, TOPka má jasno, Karel tam přece byl. Proč asi?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: neodpověděls na otázku :)
    ale rozumím, co chceš říct a akceptuju tvůj názor
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: a vis proc to obycejni lide vsech ras a narodnosti a presvedceni v te ukrajine delali, ze riskovali a polozili svioje vivoty ? Protoze nechteli do Ruska. Tak si rusko prislo za nimi a ja nechci aby si rusko prislo i za mnou.

Tak jo presvedcil jsi me. Myslel jsem si ze SSO je alternativa, ale radsi to priste hodim ty TOPce, z ktery je mi taky blivno, ale aspon maji s Ruskem jasno.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Já nemám informace, jestli to byla akce KSČM, nebo Suverenity, takže je to stejné, jako kdyby byla akce proti směřování EU a vystoupil tam Mach, Bobošíková, Vandas a třeba Filip. Tak nebudu posuzovat ostatní účastníky, ale co kdo říká, a doufat, že inteligentní argumenty přebijí ty hloupé (i když pro stejnou věc).
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: Mach vyjadril svuj postoj docela pregnantne a logicky. Jenze ho vyjadril bez spojitosti s akci komunistu. Vyjadreni nazoru je jedna vec, vyjadreni nazoru na akci svolane komunisty ma daleko sirsi konsekvence. Tohle vystoupeni (ikdyz nevim, co tam rikal) je proste minimalne nestastne, legitimuzijici komunisty dany cil, politicky neprozirave a proste me sere!
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Tak dokud nebudeme zakládat bojůvky, které pálí pneumatiky na náměstích a snajpujou policajty, tak snad ne...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Jenom tak na okraj - pri prezidenskych volbach dostaly pravicovi kandidati (ti "banderovci" a "fasisti" asi dve proenta hlasu - coz je asi tak stejne jako tady v CR dostava DSSS a to nemluvim o rasistovi Okamurovi kterej se dokonce dostal do parlamentu. Jsme tedy my vsichni tedy taky fsisti a vladnou nam rasisti ?

A podivejme se na to prave z druhe strany - co kdyby Payne vystoupil na jakekoliv akci DSSS, to je taky v poradku ? Jsem si jisty ze i oni jsou proti EU, tak v cem je rozdil ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Samozrejme, protoze komunisti chteji aby tady vsude opet bylo Rusko.

To mas jako hodinky a holinky, oboje se natahuje, tak jakej je mezi tim rozdil ne ?

Payne sel na akci kde komunisti podporovali postoj Ruska v Ukrajine, tak tim ze tam byl dodava tomu nazoru legitimitu (at uz vedome, nebo nevedome) a zaroven tim jako prvni mistopredseda vymezuje oficialni postoj strany.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: a to proto, že cokoliv KSČM řekne je apriori špatně a nesmí se podpořit, nebo proto, že to podporuje KSČM (takže se to proto nesmí podpořit, i když je to třeba i dobrý nápad)? ptám se obecně, bez ohledu na tento konkrétní případ a vztah k Rusku...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Já jsem napsal, že nepřítel tvého nepřítele NENÍ tvým přítelem, jinými slovy, že nepodporuji takové akce, zaměřené na podporu Ruska, i když mohou poměrně správně poukázat na chyby a zodpovědnost EU za tyto konflikty.

Nepovažuji to za přínosné, protože pro naší zemi je to marginální téma (je tu asi 15 lidí v celé republice, kteří tomu opravdu rozumí), takže reakce bude u většiny potenciálních voličů podobná, jako ta tvoje.

Takže i když nepodporuji EU a fašisty (banderovce) na Ukrajině, nebudu podporovat ani Rusko.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a vite ze komunixsti stejne jako my odmitaji EU? nemeli bych om se toho radeji vzdat at nas k nim taky nekdo nepriradi?

Ja Payna nijak moc nezeru, ale rikat ze jenom za to, ze mel nekde proslov by mel odstoupit mi prijde mimo. zvlast jestli se ani nevi co tam rekl
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: Sejit se na jedne platforme s komunisty, na akci svolane komunisty, je pro me neprijatelne a diskreditujici bez ohledu na vztah k Rusku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Me je uplne jdno co tam rikal, protoze to byla ciste komunisticka akce, ktera podporuje anexi suvereniho statu jinym statem a Putinovsky rezim.
    Byl tam, mel tam projev, co chces vic ?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    mate nekde k precteni nebo poslechnuti co tam Payne rikal?

jo a btw u svobodnych neni zadna hierarchie mistopredsedu, vsichni ctyri se voli uplne stejne a naraz
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: nechci zabředat do flamu (oba už své názory na Rusko známe) - ale proč je pro tebe každý, kdo nesouhlasí s jednostranným a dezinformačním "zpravodajstvím" ČT hned "rusofil lezoucí do ruské prdele"? Nebude spíše chyba na tvém přijímači?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Myslel jsem si ze SSO je pravicova strana, ale kdyby se neco takoveho stalo v jakekoliv jine aspon trosku pravicove strane tak takovy clovek poda okamzite rezignaci.
    At uz jsou ODS zlodeji, TOPka je eurohujerska, tak tam nikdo na komunisticky pseudo (a to zduranuji protoze tam bylo tak 100 lidi) demonstrace nechodi :-/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OTAVA: Souhlas. Působí to na mě naprosto stejně. K tomu připočítej to, že donedávna dlouhodobý první místopředseda a stínový min. financí (Matějka) skončil v konkurzu. Což samo o sobě není nic špatného, ale pokud chce spravovat státní finance...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BONGI: to ale dost nesikovnym zpusobem... :) levicovy volic se lovi jinak...
    BONGI
    BONGI --- ---
    OTAVA: Mozna chce SSO lovit volice z levicovym zamerenim. :(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Takze ctyrka do evropskeho parmalmentu je NWO paranoik, Prvni mistopredseda je zase rusofil. Ja se desim cim me prekvapi SSO priste, protoze si vubec nejsem jisty jestli muzu dal volit nekoho kdo leze do rusky prdele a zaroven se kazdy rano podivat do zrcadla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam