• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GOONER: tvl WTF?!
    GOONER
    GOONER --- ---
    Soudruzi v EU vytyčili další smělý cíl nové pětiletky. Po deklarované destrukci průmyslu v Evropě do roku 2020 přišli s plánem na destabilizaci jediného demokratického a civilizovaného spojence na Blízkém Východě.
    Chci Palestinský stát do pěti let, říká nová šéfka zahraničí EU - Echo24.cz
    http://echo24.cz/a/wApwM/chci-palestinsky-stat-do-peti-let-rika-nova-sefka-zahranici-eu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SAMIEL: zjevne se to presunulo z clanku, mazu to
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GOONER: dekuji.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FRONEMA: ten link mi nefunguje. A zrovna by me to celkem zajimalo.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Proti primitivnímu obnovení odvodů postavme moderní vizi obrany. Blog - Petr Mach (blog.iDNES.cz)
    http://machpetrmach.blog.idnes.cz/...-primitivnimu-obnoveni-odvodu-postavme-moderni-vizi-obrany.html
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GOONER: Navic myslim, ze s vlastnim zastupcem v rade budou mit vetsi sanci veci ovlinit k lepsimu, nez s sestinovym podilem na zastupci. S 6% hlasu mit 14% zastupcu v rade je vyhodnejsi nez mit 2.3% vlivu skrz ciziho zastupce. Ted je otazka, zda ten zastupce bude zastupovat Svobodne (a jejich volice), nebo podlezat koalici, ale to uz z cisel nevycteme, to se pozna podle jeho prace a vysledku.
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    No, vono je to těžký. Někde prostě je to paktování s komunistama poslední možnost.
    U nás je to o tom, že je potřeba se zbavit současný garnitury, která má v podstatě obšancovaný penězovody města a ty sou samo nasměrovaný do těch správnejch rukou - hodně zjednodušeně řečeno - týká se to více aspektů života.
    V rámci tohoto pohledu jsem volil určitý uskupení o kterym vim, že do těchle čachrů dlouhodobě šijou. No a v rámci povolebního vyjednávání se ukazuje, že pro vyšachvání ČSSD a ODS asi bude zapotřebí se koalovat s KSČM.
    Vůbec se mi to nelíbí, ale začínám přemýšlet co je vlastně větší zlo.

Neznám situaci ve Slaném, Svobodné jsem tentokrát nevolil - tak ani nemám potřebu se jich zastávat.
    Jen si s opravdu velkou nechutí uvědomuju, že spolupráce s komunisty může být na komunální úrovni ku prospěchu věci. A nelíbí se mi to a je mi z toho špatně, ale z některejch věcí, je mi prostě hůř.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: treba SPOZ ?
    GOONER
    GOONER --- ---
    LIQUID_SOUND: v té koalici je pět stran, mezi těmito stranami jsou i tři zastupitelé za Naše město, z nichž jeden jeden je členem KSČM. Nevíme na jakém programu se ta koalice shodla ani za jakých podmínek s ní Svobodní ve Slaném souhlasili, nicméně je tam jeden komunista, tak proč se v tom dál vrtat, když si člověk může kopnout. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GOONER: Tvl Dělat na základě toho takovéto závěry je velmi ukvapené.?!

Jo na základě paktování se s komunistama. Jasný, je to ukvapený. Tak třeba počkáme. Nastavěj se správně procesy a bude to okej, prima a bezva. :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: Co to tu zas zkoušíš? Svobodní ruskou intervenci na Krym odsoudili.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: co je cernobileho nabo barevneho na anexi uzemi jineho statu ? Nota bene kdyz se agresor zavazal ze bude chranit uzemni celistvost toho statu vymenou za to ze se vzda nuklearnich zbrani ?

Kdyby ty zbrane meli, rusko si to nedovoli. Ale v klidu, to se te netyka, na nas budou jiste rusove hodni. Vzdyt to slibili !
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: kdyby to byla pravda nebyl by Mach v EFDD, ale v GUE/NGL, nemyslíš?

Co se týče toho postoje k Ukrajině, tam už mě fakt nebaví každýmu vysvětlovat, že fakt, že se názor Petra Macha neshoduje s oficiálním postojem západu, neznamená, že Mach je na straně Moskvy. Tady to černobílé vidění světa, že kdo není s námi, je proti nám, je naprosto hloupé.
    GOONER
    GOONER --- ---
    SAMIEL: jen co je dostupné na netu. Vznikla tam docela široká koalice stran. Za zmiňovaný subjekt Naše město se do zastupitelstva skutečně dostal jeden zástupce KSČM. Neznám detaily koaliční dohody ani důvody, proč Svobodní ve Slaným nakonec do koalice vstoupili. Dělat na základě toho takovéto závěry je velmi ukvapené.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GOONER: ja jsem sve arumenty jiz drive prednesl a v posdstate jsem na ne nedostal zadnou odpoved - pritomnost vrcholoveho politika SSO na demonstraci organizovane Komunisty - jako recnika a nasledne Mach v podstate kopiruje ve vztahu k Ukrajine linii Moskvy.

Proto me pripadna koalice s komunisty a SPOZ vubec neprekvapuje. V boji proti EU jsou to jiste ti nejlepsi spojenci.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    GOONER: Hele a ty o tom neco tedy vis, respektive muzes nam (mne a LIQUID_SOUND: ) k tomu neco rict?
    GOONER
    GOONER --- ---
    LIQUID_SOUND: já jsem mu dal to druhý mínusko. Za prvé proto, že z jednoho konkrétního případu, o kterém navíc nic pořádně neví, udělá obecný závěr, který ničím nepodepřel. Za druhé proto, že mám pocit, že je to troll, který tu jenom rád provokuje. Proč argumentovat s někým, kdo sám žádný argument nedodal a nejspíš ho ani argumenty nezajímají?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LIQUID_SOUND: no, ono to je problem napric politickym spektrem, SSO nevyjimaje - ono s komunismem jsme se v tehle zemi nikdy poradne nevyrovnali a ve skutecnosti jen hromada lidi prevlikla kabat (a spousta veci vypovidajici o historii se zahadne "rychle" ztratilo). I v SSO se najdou lidi, co v minulosti meli co docineni s KSC a vselimozne to zpetne obhajuji... a jeste dlouho potrva, nez se toho zbavime. V momente, kdy nekdo (kvuli kariere) byl drive komunistou (potazmo i pozdeji nejakym levicakem) a najednou je "osvicenym" liberalem uz vznikaji pochybosti o tom, co za tim ve skutecnosti je ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam