• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Snowden. Co všechno byla paranoa před ním?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Promiň, ale můj čas si cením více, než pro tebe hledat odkazy na netu...

Charta je to samé, také nejsou tvrdé zdroje, nebo není jich moc, nebo nejsou úplně tak tvrdé, že Chartu platili USA, přesto je to už i historiky brané jako "pravda". Jestli nevidíš spojitost, tak sorry, pro mne ztráta času.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A uz je to tady, nekdo to vsechno manipuluje a muze za nase posrany zivoty.

Nedik.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: spousta ? tak mi dej tri odkazy.

a nevim proc sem porad tahas nejakou chatu a obhajujes s ni existenci bilderbergu a iluminatu, zustanme pri tematu prosim.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Nebo např. tohle - tvrdý zdroje? Pochybuji. Paranoa? To už taky nevypadá. Kde je pak pravda?

http://www.dcclothesline.com/2014/12/02/mainstream-media-finally-admits-massive-gold-manipulation/
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Na netu jich je spousta. Stačí hledat.

Argument s Chartou je jasný, kolik tvrdých zdrojů existuje, které by potvrdili, že Chartu platili USA? Navíc, kolik jich existovalo před 1989? Také by jsi řekl, že je to konspirační paranoidní tvrzení? Také by jsi tvrdil bilderberg, ilumináti apod.? Neznamená to, že když je někdo paranoidní, že po něm nejdou, zkušenost potvrzená např. Snowdenem...;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Nevim jakou ma chrata spojitost s Ukrajinou, ale rad si proctu vsechny materialy ktery na tema placeni protestujicich na maidanu ze strany USA mas.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Ale jo, ještě zkusím jeden argument - skutečnost, že Charta byla placena USA, je prokazatelné zejména svědky, kteří toto vypověděli, docela přijímaný fakt v Čechách. Skutečnost, že ukr demonstranti byly placeni USA je podobné, jsou zejména svědci...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: konecne si na to prisel.... KONECNE!
    WANTON
    WANTON --- ---
    K ropě:
    USA se ropné války s OPEC nebojí – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/355328-usa-se-ropne-valky-s-opec-neboji.html
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja jsem ochoten vychaet z nejakyh zdroju a verejne dostuponych informaci. Jestli nejaky nacek nekde figuruje jiste je to lehce dohledatelne. Stejne pokud nekde nekoho nekdo platil jiste se v pripade tisicovky lidi najdou tisice svedku. Tvrdit ze nekde existuji nejake zakulisni pikle ktere podporuji mioje tvrzeni a jsou nedokazatelne, je mimo racionalni argumentaci.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Ach jo, už zase začínáš? A přitom to vypadalo, že už to půjde.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Aha, existuje nejaky skryty svet za nasim svetem kde se muze dit cokoliv a vsichni jsou dohodnuti se vsema. Tak jo, a ovladaji ho zidi pred NWO a Bilderberg.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Chartu platili USA. ;) Bendovo šuplíky plný peněz jsou legendární.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA:
    WANTON: A proč by je dosazovali? Za odměnu za demonstrace, pro uklidnění apod. - ty dohody mezi účastníkama demonstrací na majdanu jsou neznámé, ale být museli. nezaznamenal jsem, že by se mezi sebou, když už vyhrávali začali hádat...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Wat ? Hele to uz tosku prehanis.

a placeni demonstrantu USA ? No, tak asi USA nema na praci nic jineho nez platit demonstranty, ne ? Nposledy na albertove ;-)
    To je slovnik jak z Rudyho prava.
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Souhlas.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Mohl, dokáži si představit, že přestoupili, nebo silnější strana je dosadila do méně významných funkcí, aby nebyly vidět - u nás jsou IMHO Sládkovci v Úsvitu a podobných stranách...A jak to člověk zjistí?
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: odchylka je cca 3% - a to je ještě zbožné přání. Fakt má smysl to sledovat u strany, co má 2,5%? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Nevím, spíše bych řekl, že nezastávají, ale zeptám se Ukrajinců, ti mají více info. ;)

Dále mne zaujalo to placení demonstrantů na Majdanu USA, už se to ke mně doneslo z více zdrojů.

Zase pro jistotu dodám, že i když si člověk zdroje snaží ověřovat, tak to nikdy nemůže být dokonalé. :) I ta ukr slečna s těma fotkama není na stopro věrohodná, pochybuji pořád. Ale určitě to nedělá z ukr krize černobílou záležitost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam