• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Nigel Farage — Hyde park ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/18.6.2012/

Vyjadřuji souhlas.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Přijímat uprchlíky je morální povinnost, míní teolog Tomáš Halík - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...s-halik-o-prijimani-uprchliku-drf-/domaci.aspx?c=A141214_144827_domaci_cen
    ______________________________________________________________________________________
    Nevyjadřuji souhlas ani nesouhlas, verifikace zdroje neproběhla.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Kritérium užitečnosti - Ludwig von Mises Institut Česko & Slovensko
    http://www.mises.cz/clanky/kriterium-uzitecnosti-1629.aspx
    [Původně napsáno pro časopis Beran vydávaný Stranou svobodných občanů.]
    ______________________________________________________________________________________
    Nevyjadřuji souhlas ani nesouhlas, verifikace zdroje neproběhla.
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADAMIRA: Já už jsem zase moc starý na to, abych tyhle rafinovaný šťouchance prohlédl, na mne musíš jednoduše, jako manželka na manžela po 30 letech manželství, žádné naznačování jako 20ka svému stejně starému milenci. ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WANTON: Ne, vím že AJ umis a umylsne taky netrolis, to byl šťouch, je mi jasný že je to pobertální ukazování...
    Sorry, na to nemám věk :-)
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADAMIRA: Proputinovec je dle standardů zde diskutujících, nepodporuje naplno politiku USA a EU, nedává vinu jen na Rusko, co chceš víc? Byl jsi tu posledních 200 příspěvků?

Takže netrolím a anglicky umím velmi dobře. ;)

MARIHAI: Tak jsem si to přečetl celé a je to jeho pohled na dění obecně. Podobně jako Svobodní to nevidí černobíle. Takže za mne po dlouhé době zajímavý názor na dění ve světě, i když s ním nemusím ve všem souhlasit, ale ve většině ano. Konečně to není černobílý a naštěstí je to Kissinger, takže si zdejší fanatici atak ad personam nedovolí. A Spiegel rozhodně není proputinovský web, takže taky dobrý.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    na jinych mistech rika ze rusko jednalo neadekvatne a ze na to bylo treba reagovat. Ale celkovy vyzneni rozhovoru chapu jako ze zavaznejsi vidi problem na strednim vychode a ostatni politiku by tomu podridil. Tzn byl by vstricnejsi k rusku vymenou za pomoc na strednim vychode.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WANTON: sorry, nevim jestli neumíš moc anglicky nebo schválně trolíš...
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADAMIRA: Politika je o pragmatismu, jestli si myslíš, že USA nebo EU jde o lidský práva a podobně, tak je to s tebou horší než s Jedličkou (with no offence). ;)

SPIEGEL: What you're saying is that the West has at least a kind of responsibility for the escalation?

Kissinger: Yes, I am saying that. Europe and America did not understand the impact of these events, starting with the negotiations about Ukraine's economic relations with the European Union and culminating in the demonstrations in Kiev. All these, and their impact, should have been the subject of a dialogue with Russia. This does not mean the Russian response was appropriate.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WANTON: ty sis asi přečetl jenom konec článku, nemluvě o tom že ani ten se rozhodně nedá považovat za proputinovský...

Rozhodně lze považovat za těžce pragmatický....
    WANTON
    WANTON --- ---
    MARIHAI: Teda ten Kissinger je ale hnusný putinovec:

SPIEGEL: But we cannot tell the Ukrainians that they are not free to decide their own future.
    Kissinger: Why not?
    WANTON
    WANTON --- ---
    MARIHAI: Stojí to za porovnání? Je tam rozdíl?
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Za mne osobně ti chci poděkovat za tvé podnětné a přínosné příspěvky, kterými jsi tu v diskusi přispěl. Také bych se ti rád omluvil, že tady tlacháme o nedůležitých, dalo by se říci až prostoduchých, tématech, ale podstatným diskusím, jako např. kolikrát si dnes kníže zdříml v pracovní době nebo jakou měl dnes kravatu, se vyhýbáme.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tyvole tadle diskuse to je něco
    WANTON
    WANTON --- ---
    HAREMHEB: Souhlas. Jestli to bereš extenzivně, tak absolut souhlas, nevládnou ani vlády...;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Chtěl bych tě vidět, jak by se na západě tvářili, kdyby jsi tam jako emigrant přišel, požadoval, aby se řídili podle českýho totalitního práva, aby s tebou jednali v úředním styku česky, tolerovali velikonoční pomlásku apod.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kdyz nad tim tak premyslim, mozna meli za komunismu zapadni staty byt taky tvrdsi a imigranty z vychodu posialt na hranicich zpatky.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam