• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: https://web.svobodni.cz/...-duvodu-proc-se-stat-clenkou-svobodnych?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C8840337465

Tak vona to byla spíš prdel, ale kokoti, vyhulenci a rudé právo holt ironii nepobírá...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---

Báječní milenci a rychlá kariéra. Místopředsedkyně láká do Strany svobodných občanů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...nci-a-rychla-kariera-mistopredsedkyne-laka-do-strany-svobodnych-obcanu.html
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tam, kde je to dobrovolné, je proočkovanost jen o 2% nižší, než v ČR (cca 92% v Německu tuším). Tuším, že v Anglii to jednou kleslo na 85% a byl to průšvih.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jak to vlastně všechno začalo
    Michael Specter: The danger of science denial | Talk Video | TED.com
    http://www.ted.com/talks/michael_specter_the_danger_of_science_denial#t-21479
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    no dobře, to je proočkovanost 90 procent.. ale když se tenhle trend rozšíří a proočkovanost klesne na 70% to už taková sranda nebude
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: nemůžu, googli. je to tabulka, kde je vidět proočkovanost a výskyt jednotlivých nemocí v jednotlivých letech. 90% proočkovanost se pak hodnotí jako hraniční, aby nemoc vymizela - z těch nemocí z hexavakcíny byl výskyt většinou 0, u jedné nemoci byl 1 - 2 lidi tuším
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: já to nebyl. ale od ostatních svobodných jsem je za názor (dokonce jen za odkaz na stránky svobodných) dostával taky :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: můžeš mi poslat odkaz na ty statistiky?
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: no tak to aby se tvé děti nestýkaly ani s těma očkovanýma :)
    myslím, že větší problém je, když se neočkované dítě setká s neočkovaným, u kterého se tak rodiče nerozhodli dobrovolně. jinak podle statistik je úplně jedno jestli je proočkovanost 90% nebo 96% - výsledky jsou stále stejné
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    proc mi dal nekdo minus? zajimal by me protinazor, anonymni minusovani je k hovnu (v ramci tehle diskuse)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: tak to očkování není stoprocentní
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: tvoje děti jsou také neočkované? :)
    TOM
    TOM --- ---
    CZERUDLA: trochu tendenční, ne? neměla by být Francie třeba postnacistická? takhle přeci vypadáme jako poslední idioti v Evropě
    jinak koukání na sousedy mám brát jako argument? (ještě že neřešíme atomovou energii)
    Ulice plné mrtvol... Německo je civilizovaná země - mají krematoria. A taky si vedou statistiky o výskytu chorob.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CZERUDLA: Lékař by zřejmě nesouhlasil. Výsledkem je, že se znovu začínají objevovat dávno vymýcené nemoci v nových mutacích. Ale jinak je to fajn.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jako když už svoboda neočkovat, tak i svoboda označovat školy a pediatry že mají zákaz vstupu neočkované děti, já bych třeba nechtěl aby moje děti přišly do styku s neočkovanýma dětma
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    TOM: To je pravda. Už jen z té diskuse na Facebooku je vidět, jak lidé přemýšlí. Takže přikládám mapu Evropy ve vztahu k (ne)povinnému očkování.

A přidám trochu ironie z pera Jiřího Hemerle:
    "Neomezena rychlost na dalnicich v Nemecku zpusobuje, ze tam vsichni jezdi 300km/h a dalnice jsou plny mrtvol.
    Nepovinne ockovani v Nemecku zpusobuje, ze se nikdo neockuje a ulice jsou plny mrtvol.
    Zakaz piti alkoholu do 18 let zpusobuje, ze na osmnacte narozeniny, se kazdy otravi alkoholem.
    Kdyby pred zatackou nebyla 60km/h tak tam kazdy jede 130km/h a umre."

TOM
    TOM --- ---
    CZERUDLA: to ponechám na svobodné interpretaci .)
    je to koneckonců dost kontroverzní téma
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    TOM: Jakože dobře, nebo špatně?
    TOM
    TOM --- ---
    zajímavě vyhraněný názor - zrušit povinnost očkování
    https://www.facebook.com/svobodni/posts/10153132353414704
    definitivně mi to pomohlo si ujasnit, koho (ne)volit
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NJAL: clovece, na me ani nezabiral ten karel ala punk, ale ocenuju, ze se cejti jeste mladej, ale spis jeho prace pred prevratem v bruselu a hlavne to, ze si ho vybral havel jako svyho kanclere.

myslim, ze je docela rozdil..kancler Schwarzenberg a kancler Mynar... je videt, kdo ma jaky schopnosti.

a samozrejme vim o tom, ze nejakej Milosuv priznivec nechal pred presidentskymi volbami v blesku vydat pro verne a chytre ctenare celostrankovy inzerat, kde shrnul zasluhy pana feudala o cesky stat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam