• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    JUNIPETRUS: Po nějakých třech hodinách v zakouřeném podniku mi bylo na blití, motala se mi hlava a bolela jak střep, to vydrželo dva dny od opuštění prostoru.
    A byla to moje blbost, že jsem tam lezl.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ZARREMGREGARROK: rozpoznat obrázek a vyhodnotit informaci v něm obsaženou je zjevně nad Otavovy intelektuální schopnosti...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    OTAVA: sry, ale vypary z aut zpusobuji smog ktery mi take nici zdravi a ovzdusi. Zakazeme i auta?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JUNIPETRUS: Tak ty jsi tu chybel, gratulujeme ! Hluboce se omlouvam, tisice studii prokazaly ze koureni ma vlastne priznivy ucinek na lidske zdravi.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    OTAVA: Když na dveřích visí

Znamená to prijdte si k nam zakourit.
    Nebo ty tu nálepku chápeš jinak?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tyvole dejte uz tomu demagogovi banán, todle fakt nikam nevede
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: podstata problemu je, ze ve restauraci pri jidle kuraci nici zdravi nekurakum. Vzhledem k tomu ze staci v plne restauraci jenom jeden kurak aby znicil ovzdusi vsem ostatnim nekurakum, je zakona regulace na miste. Stejne tak jako ze nemuzes nosit treba po kapsach plutonium, protoze tim ublizujes ostatnim.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: pardon - já jsem zapomněl, že se bavím s tupým Hrebenarem...
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OTAVA: Pokud by to neposkozovalo zdravi, tak je koureni v poradku?
    Poskozeni zdravi je treba dokazat. Jak se ti poskodilo zdravi po hodine pobytu v zakourene hospode?
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: opět jsi ukázal, že jen odvádíš od podstaty problému
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: a je na nabidce nektere restaurace napsano - prijdte si k nam zakourit ? Prosim, hod mi sem odkaz.

Zato ti nalinkuji tisice restauraci ktere nabizi jidlo a piti.

Opet jsi ukazal ze nedokazes odpovedet na jedinou ortazku a vyhybas se jakemukoliv faktu.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: opět opakuji: co je ti do toho? lezeš k někomu do jeho majetku a ty mu nemáš co kecat do toho jestli tam kouří nebo ne.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: to záleží na nabídce té které restaurace...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: A to jsou konkretne jake ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Opet opakuji to stejne s pracovistem. Proste koureni je poskozovani zdravi vsech ostatnich. Pokud si nekdo sleha heroin, nikoho tim neobtezuje. Kdyz kouris venku, tak mi to nevadi, ale proc by si meli lidi zapalovat pri jidle ?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: a já jsem si vždycky myslel, ze do restaurací zákazníci chodí proto, aby využili služeb, které jim ta rstaurace nabízí...
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: jestli máš na mysli mě, tak já nejsem zastánce kouření :) nejsem zaseklý na tom, co mají nebo nemají lidi dělat v restauraci. jsem zaseklý na tom, ať si každej majitel restaurace řekne, co chce. je to jeho business, ne tvůj.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GORG: zastupny problem ze lidi co jsou zavisli svou drogou ostatnim zpusobuji zvysene riziko rakoviny plis a jine nemoci ? Dekuju pekne, co kdyby jsi si sel stoupnout do temelina vedle reaktoru a tvrdil jsi ze to je zastupny problem ? Treba to zareni to pochopi a nebude si te vsimat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Ja myslim ze zastanci koureni se tak trosku mijeji s realitou.

Do restaurace si chodi hosti :

a) zakourit, protoze kourit doma je nebavi
    b) najist se protoze nemaji cas na to si uvarit.
    c) sednout si na pivo a popovidat s kamarady.

Me se zda ze jste vsichni zasekli an tom ze ucelem restaurace a duvodem proc tam lidi chodi je za a)
    Me spis prijde ze duvodem proc lidi chodi do restaurace je b) a c). pokud je nekdo tak silne zavisly ze nedokaze dobu stravenou v restauraci vydrzet bez sve drogy, at si jde zakourit ven. To je fer reseni pro vesechny.
    GORG
    GORG --- ---
    Osobně se spíš setkávám s tím, že kolem oběda kouřit nejde. Zpravidla se s tím nesetkávám v běžném životě, že by někde v čase oběda kouřil... ale to je celkem irelevantní. Podle mě je spíš úlet, že se takovýma kokotinama vláda vůbec zabývá.

Podobně kuriozní zákaz pití alkoholu na veřejnosti. Tam se nedá říct, že by tím člověk někoho ohrožoval, ale "řeší to bezdomovce"

Jinak myslím, že tohle je fakt na majiteli, jestli udělá restauraci nekuřáckou. Podobně lze nalézt příklady z USA, kde je v některých místech zakázáno tančit, pokud na to nemáte licenci. A tak :) Pasivní kouření je myslím zástupný problém.Snah lidem do všeho kecat. V konečném důsledku pak například povinnost platit alimenty ničí nejen otce ale i samotné děti, kterým to má prospívat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam