• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Jednoducha otazka, prosim o jednoduchou odpoved. Ty a jisni clenove SSO tvvrdite ze nejste prorusti.

Jake tedy nabizite reseni situace kolem Ukrajiny a ruske agrese obecne ?
    Zatim jsem se dockal, ostatne jako pri kazde neprijmene otazce na SSO, pouze osobnich utoku.

Souhlasis nebo nesouhlasis s tim ze Rusko vede proti EU informacni valku a ze se snazi politicky a jinak (podpora proti EU stran) rozdrobit politickou jednotu EU pri jednani s nim ?
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Já myslel, že sankce na ně uvalil Západ. A jestli teda teď rozvíjí trhy na země, které na ně sankce neuvalily, mi zní logicky.
    Oni uvalili sankce na sebe (když pominu jejich pozdější protitah)?

Mně by teda jinak zajímalo, jestli je nějaký plán, kde budeme kupovat plyn. Převoz zkapalněného z USA zněl dost šíleně (výhodně).
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANCHEZ: Ale vždyť to je jedině dobře. Jen ať Rusko posiluje svojí nezávislost a rozvíjí obchody s BrICSama nebo s kým chce, jestli jsou přesvědčený, že se jim povede líp. A jestli chtěj rusové trpět pod sankcema, co si na sebe uvalili, je to jejich boj.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Tereza Sladkovská: My, ženy, se prosadit zvládáme i samy | Svobodní
    https://web.svobodni.cz/clanky/tereza-sladkovska-my-zeny-se-prosadit-zvladame-i-samy
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: i ty jeden výmluvko :)hlasuješ svým spotřebitelským chováním. líbí se mi, jak opět pročínský otava nemá jediný smysluplný argument. to je důkaz že podporuje vyvraždování tibeťanů.
    WANTON
    WANTON --- ---
    ZARREMGREGARROK: Např. v návaznosti na tohle:OTAVA: nebo na debatu okolo Ruska cca 200 příspěvků zpět.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Churchill byl také jako jeden z mála proti appeasmentu. Většina má málokdy pravdu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: a má pravdu - jenže to takový tupý uvědomělý idiot jako ty nikdy nepochopí...
    GORG
    GORG --- ---
    Uf, haters gonna hate. Ignorovat a podmítat partnera o velikosti Ruska kvůli nějakým ideologickým heslům? "úmyslné porušování demokratických zásad a základních hodnot a mezinárodního práva"
    Takové vyprázdnění slov pohromadě se jen tak nevidí. Jaké demokracie? Jakých "základních hodnot"? Mezinárodního práva?

Stejná demence by byla nepovažovat za partnera USA. Tohle je fakt svazácká mentalita. Kdo má výhrady je hned rusofil, kolaborant. Jediná možnost je souhlasit. I rétorika EU se explicitně snaží volat po "Jednom hlase". "Musíme mluvit jedním hlasem". Unisono. "Jinak nebudeme respektovatelným partnerem pro Rusko USA,...". Mluvit za každou cenu jedním hlasem.. .to je prostě svazáctví.

Jak toho Sobotku moc nemusím, tak když se vyslovil proti sankcím, tak se na něj seběhli jak sršni (že prý nemluví jedním hlasem!!! :D). Přitom ten zájem může být o ekonomiku ČR a ne že by někdo miloval Rusko.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Ja nehlasuji v euro parlamentu
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tomu říkám logika pročínského otavy, který schvaluje násilné zabrání tibetu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: To pri vsi ucte neni to jak hlasuje Mach - Tohle hlasovani nemelo se sankcemi nic spolecneho Mach tady jasne rika - ja si stale myslim ze Rusko je pro EU strategicky partner i pres to co se deje. Tak znela otazka a on hlasoval podle sveho nazoru.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: to sice ne, ale je z toho jasne videt ze svobodni nejsou prorusti jak se tady snazis naznacovat
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem hlasovani nebylo o sankcich ale o tomz e rusko jiz neni strategicky partner pro EU.

Vyjadreni pana Predsedy je mozna validni ale k uplne jinemu tematu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: olol kritizuje vtipne pan Mach, ale co tedy navrhuje za reseni on, potazmo SSO ?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Vyjádření Macha na podobný dotaz
    "Politický cíl sankcemi změnit politiku Ruska nikdy nemůže být naplněn. Je to takové politikaření ze strany Obamy a politiků ze států EU, které jen ukazují svou slabost. U Rusů sankce naopak ještě posilují Putinovo postavení. Ano, Rusko postupně přeorientuje svůj vývoz do zemí BRICS a zemí Jihovýchodní Asie a posílí svou nezávislost na západu. Sankce z jedné strany vyvolávají odvetu, z druhé strany vedou k obchodní válce, která nepomůže nikomu. "
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jestli ti jde o cistotu zdroju, klidne si dam tu praci a najdu ti vysledky na strankch EP.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: v romto pripade nejde o to kdo pise ale co pise - predklada temer bez komentare vysledky hlasovani v EP. Na tom jak hlasoval Mach a s kym snad nic prekrouti nemuze, to jsou verejne informace.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Mitrofanov je idiot který si se svou mírou demagogie může podat ruku s Otavou, nevím proč bych to měl nějak komentovat
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: nemám na mysli nikoho konkrétního. je mi jedno, co si kdo čte nebo nečte a kdo tě mínusuje. já tu tvojí zprávu taky ani nerozklikl. přílišné trollení holt vede k ignoraci. se s tim smiř :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam