• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    [SERVER ERROR]
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: protože bohužel schopné politiky ze svobodných vyhánějí
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: I kdyby neodnesl jediného člena kromě sebe a jediného voliče, tak odnáší dost velké téma a říká tím potenciálním voličům, které by to téma zajímalo jako jedna z priorit, že pro ně Svobodní nejsou.

Proč sakra neuměli Svobodní tohle udělat svého času odéesce?
    COOLER
    COOLER --- ---
    resp. stoupenci macha moc důvodů k jásotu nemají, protože tohle pro něj nedopadne dobře.
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak z tohohle může jásat jen člověk, kterému vůbec nedochází, co se právě děje
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Spíš by mě zajímalo, kdo bude ten třetí?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    FRONEMA: Já bych moc nejásal. Já za ním nepůjdu, ale je to cesta, jak odvést pár schopných lidí a hooodně voličů. Je to prostě naplnění toho slibu, že se postará, aby ta strana skončila.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Protiislámský sociolog Hampl chce vést Svobodné – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/377776-protiislamsky-sociolog-hampl-chce-vest-svobodne.html
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAULMUADDIB: super, konecne se zjisti jakou ma realne podporu
    PUPU
    PUPU --- ---
    PAULMUADDIB: tak proc ne - jen at kandiduje. treba me po letech postouchne a ja se konecne z registrovaneho priznivce stanu clenem. abych mohl hlasovat proti nemu, pochopitelne.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Jejda

Petr Hampl: ohlášení kandidatury na předsedu Svobodných | Ostrava-Online.cz
    http://www.ostrava-online.cz/blogy/petr-hampl-ohlaseni-kandidatury-na-predsedu-svobodnych
    PUPU
    PUPU --- ---
    ATOMIKS: ty asi nemas moc kvalitni matematicke vzdelani, ze? 'hlas jsem jim nikdy nedal' opravdu neznamena 'a nebudu je volit ani tentokrat'. navic nechapu, co se ti na tom nezda - na duvodech proc ano se shodujeme a dnesni levicak, pro ktereho jsou Svobodni parta extremistu, tezko najde lepsi volbu.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    PUPU: ano ovšem, vždyť zde píšu ATOMIKS, že jsem jim nikdy hlas nedal. jsem rád, že ukazuješ, jak umíš číst a porozumět čtenému, popadám se za břicho.
    WANTON: ty si komik. když už jsi mi tedy nezaujatě vymezil volbu na ty dvě strany, tak tě informuji, že ANO se v Ústí rozpadlo před pár dny a TOPka jen o něco dříve, což způsobuje k těmto subjektům nedůvěru, stejně jako jim to v podstatě maže jejich historii a zůsává jen ta osobnostní. navíc se pokusím tě šokovat sdělením, že ani jednu z nich jsem v životě nevolil, tedy krom knížete pána coby presidenta.
    NJAL: kdyby ses snažil porozumět tomu, co píšu, tak pochopíš, že těžko existuje nějaký univerzální recept napříč celou republikou. také těžko se teď rozhodovat, když neznám ani jejich volební programy. co se týče budoucích krajských voleb, tak mám několik témat, která budu ve svých preferencích akcentovat, třeba ty budeš mít jiná témata a to se pak kýžený subjekt může zcela změnit.
    PUPU
    PUPU --- ---
    NJAL: vzdyt to rikal, komunisty. a kupodivu to nemusi byt spatna volba. ted jsou v obdobi, kdy se vymezuji proti zlodejinam a ostrym loktum ostatnich stran, s cimz mohou mit uzasny uspech. stejne je to legracni, ze s programem typu 'chovat se slusne, moc se neprojevovat a krast jen tak, aby to nestalo za rec' prijdou zrovna oni... pokud je volic oportunista a je mi jedno, jaka myslenka za danou stranou stoji, pujde jim to hodit a nejspis na tom vydela.

je to legracni doba, tohleto.
    WANTON
    WANTON --- ---
    NJAL: Pokud není obyčejný levičák, tj. pokud nebude volit ani jednu stranu z národní fronty, tak máš jen TOP 09 a ANO. ;)
    NJAL
    NJAL --- ---
    ATOMIKS: Ach so, takze jen tak teoreticky placas, no ze me to hned nenapadlo :-)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    NJAL: letos žádný volby nejsou, díky za tu chvilku klidu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ATOMIKS: To je ta krasna teorie a kriteria. A ted se teda vyslov, koho konkretne...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: tak říkat se o tom dá mnohé a já jim v životě hlas nedal, ale třeba tady v ústeckým přinesli komunisti alespoň trochu normálnosti. narozdíl od všech ostatních exoů, zlodějů, naivků a dobroserů.
    COOLER: začal bych tím, že si vyberu někoho, kdo se danou (regionální, celostátní, evropskou...) politikou zabývá delší čas než okamžitý výstřelek a zkombinoval bych to s předchozími výsledky, s aktuálními výsledky a s tím, co nabízí na další období. s týmem, který je ochoten/schopen pro to něco udělat. a samozejmě co nejvíce v souladu s tvým přesvědčením, i když by se dalo spekulovat o tom, nakolik je to s nižšími úrovněmi až tak důležité. imho, klidně mě oprav.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PUPU: pardon, jeste jsem zapomnel na pachatele dobra za cizi penize. tech je taky hodne a taky je nemam rad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam