NJAL: já se obávám, že se budu opakovat, že můj aktuální názor na volby je nulový. neznám kandidátky, neznám programy, sleduju své zájmy, sleduju, jak se aktuální politické representace snaží plnit své zájmy, k jejichž prosazení jim dal lid mandát. preference zatím činím / jsem již dávno učinil akorát v rozhodnutí, koho fakt ne.
COOLER: ODS je banda exotů, to musím říkat zrovna tady? o té straně by se dalo napsat velmi mnoho...
SSO je banda exotů, protože je to (složením i voličstvem) takové OF pro eurohatery, plno soukromých názorů, které nejsou postojem strany. tu stranu si vykládá každý jinak, což se ostatně projevuje v obecné posloupnosti: člen řekne píčovinu - voličstvo přiběhne tu píčovinu přeformulovat do rádoby rozumného názoru. aktuální výzvy k boji o předsedu vnímám jako součást procesu vlastního se vymezení, které jsem už dlouho očekával. až se to protřepe, tak uvidím, jak bude dál. mmchdm co vlastně říká pan Mach na atuální vývoj kolem předsednictví? zapojí se znovu do boje? jinak u SSO mě dlouhodobě irituje to slovo "svobodný" v názvu. právě kvůli názorům mnohých členů i většiny voličstva, které znám.