• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OTAVA: Nic, stejne jako pro jakykoli jiny hiphop, po nikom nepozaduju aby pro nej cokoli delal a pokud by pro nej nikdo ani nehnul prstem, tak by me to vubec nemrzelo. Ani jsem nevedel, ze neco takoveho je a vubec jsem to nepostradal.

A rozhodne nikomu nevnucuju, ze jeho presvedceni mu uklada cokoli pro jakykoli hiphop delat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Odpovez - v jake sityuaci musi bzt clovek aby jsi mu byl ochoten pomoci ?
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Jednodušší je vyměňovat syřany za sluníčka 1:1. Pak jsem všema deseti pro imigraci.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: tu výzvu sis tak převyprávěl, vskutečnosti je tam něco jiného...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja uz nevim jak vic by meli lidi trpet a umirat aby jsme je mohli povazovat za lidi v nouzi, nez se deje na uzemi Islamskeho statu. Mozna jich prislo moc najednou - tak poslem so ISIL dopis at je zabiji a vyhani podle nejakeho hermonogramu, at tu pak nemame moc velky navaly.
    WANTON
    WANTON --- ---
    CROME: Tak to mají v hlavě zmatené, my tady jsme ale intelektuálové, kteří mají kolonky přesně stanovené, takže my víme své.
    CROME
    CROME --- ---
    DANCHEZ: tomu rozumim, jen rikam jaky je nakonci rozdil, kdyz z trucu dopustim mnohem horsi zlo...to je chovani 3leteho decka
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GILHAD: A co ty jsi presne udelal pro slovensky hip hop ?
    CROME
    CROME --- ---
    WANTON: a ty jsou pro zbytek lidstva autoritari:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CROME: ty me nechápeš, ja nepisu o tom kdo může za to že jsou češi rasisti (většina není)..ale za to jak se chovají, jak volí a s kým sympatizují
    WANTON
    WANTON --- ---
    CROME: To se pleteš. Existují i přirozené elity, které nepotřebují stát, aby se prosadili. ;)
    CROME
    CROME --- ---
    WANTON: elitar jen tezko muze nebyt autoritarem :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    CROME: Já a autoritář? To mi křivdíš.

Anarchokapitalista autoritářem, ty se mne pokoušíš urazit? ;)

Když už, tak jsem elitář, ale to je úplně něco jiného. ;)
    CROME
    CROME --- ---
    WANTON: nestojim o tve zarazovani nebo vyrazovani, ty jsi autoritar, ja ne, na tom se tezko najde shody..
    WANTON
    WANTON --- ---
    CROME: Přemýšlím o tom, že bych tě vyřadil z tábora sluníčkářů. Jsi na pozorování. ;)
    CROME
    CROME --- ---
    DANCHEZ: takze jsi se krastne svlekl ze sve zodpovednosti, samozrejme za to jaky jsem muze vzdy jen nekdo druhy, osobni zodpovednost, konzistence nazoru a vlastni vule ani individualita neexistuje! To rikas a sympatizujes s libertarianstvym, neni ti to blby??
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: A já, jako radikální anarchokapitalista, dodám, že za neschopné politiky, nezodpovědná média, sluníčkaře s jejich mocí z NGO apod. může demokracie.

Zatím se bohužel nikde nedošlo k diskusi u "Kdo za to může?" k překročení Rubikonu a označení demokracie za původce mnoha, nikoliv všech, neplech, s kterými máme tu ne-čest dnes bojovat.
    CROME
    CROME --- ---
    WANTON: to se nijak nevylucuje, vzpomenme Ernsta Röhma....btw ja si nemyslim, ze jsi nacek, sere me soucastna devalvace smyslu tehle pojmu, citoval jsem z tveho prispevku.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CROME: to není argument ale fakt, a v reálném dopadu je rozdil v tom kdo za to může... nemůže za to implikovaný rasismus čechů, ale neschopní politici, nezodpovědné média, sluníčkaři kteří označení -ista a -fob používají úplně na každého kdo má jiný názor, ale i ta inteligence která si vleze na morálního koně a prstem si ukazuje na póvl
    WANTON
    WANTON --- ---
    CROME: Těžko bych byl nácek, já veterán Prague Pride apod. Leda homonácek. :-)) Existují vůbec? Nebo je to zase jen rasismus, xenofobie, homofobie apod.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam